lisia312 03.09.08, 22:05 może ruszymy do bratanków? Jeżeli macie jakiś sprawdzony nocleg w Budapeszcie lub okolicy ( pojedziemy autem) to bardzo proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisia312 Re: nocleg budapeszt 04.09.08, 15:42 a może ktoś był w tym? www.hungariaguesthouse.com/ceny.html I mógłby napisać jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dac Re: nocleg budapeszt IP: *.elpos.net 20.09.08, 19:38 Witam nocowalem tam kilka dni temu... budynek super..stylizowany na zamek... jest gdzie zaparkowac auto. Bezplatny dostep do internetu. Pokoje z tv... Blisko do metra. Dwa minusy... Mielismy pokoj z lazienka i troche smierdzialo z kanalizacji ( starali sie to zwalczyc bo pierwszego dnia zapach ACE byl okropny) oraz troche slychac pociagi ( ale tylko pierwszego dnia potem sie przyzwyczajasz) Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 dac! 20.09.08, 21:26 czy rezerwowałeś wcześniej, czy pojechałeś " z marszu"? możesz napisać do mnie na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dac Re: dac! IP: *.elpos.net 22.09.08, 19:08 Rezerwowalem przez hostelworld.com ale mysle ze nie bedziesz miala problemu jesli tam zajedziesz z "marszu". Jak my bylismy przez 3 dni to widzielismy ok 7 osob w tym domu a jest ponad 20 pokoji wiec mysle ze nie bedzie problemu. Jesli jedziesz samochodem to bedziesz miala problem aby to znalesc, bo od głowniej ulicy jest tylko mala rozwalająca sie bramka której prawie nie widać... trzeba skręcić troche wcześniej ( ok 50 - 100 m ) w małą uliczkę i podjechać od tylu. Nocleg jest spoko jak za te pieniadze tylko troche mają kiepską kanalizację bo trochę śmierdzi z prysznica...a tak jest spoko... tv, lodowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: nocleg budapeszt IP: 94.254.151.* 26.09.09, 14:14 Też się tam zatrzymaliśmy. Jeżeli komuś zależy na cenie to polecam, wynajmowaliśmy pokój 2osobowy z tv za 23 euro. Z łazienki korzystaliśmy na korytarzu, ale ani razu nie zdarzyło się żeby była zajęta. Do centrum co prawda jest kawałek, trzeba dojechać metrem, ale przynajmniej nie ma problemu z parkingiem (jeżeli ktoś jest samochodem). Minusem był dla nas brak wspólnej kuchni. Ogólnie miło, cicho, sympatyczie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lani Re: nocleg budapeszt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 18:59 Sporo noclegów jest w serwisie budapeszt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocka1 Re: nocleg budapeszt 06.09.08, 19:41 Może spróbuj przeczytać ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=806&w=71021667 To nie pierwsza na forum wzmianka o Martonie. Osobiście nigdy nie korzystałam, ale w listopadzie planuję wyjazd do Budapesztu i myślę skorzystać z jego pomocy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: nocleg budapeszt 07.09.08, 17:25 napisałam do Magdaleny, która tu na forum proponowała pomoc, ale właśnie od Martona dostałam meila z propozycją wynajęcia pokoju lub mieszkania. Szczerze mówiąc wolałabym pokój w pensjonacie, wydaje się mniej krępujący.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: nocleg budapeszt IP: 80.55.114.* 07.09.08, 19:34 To może Oekotel www.oekotel.com/cms/index.php? option=com_content&task=view&id=2&Itemid=3 Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: nocleg budapeszt 07.09.08, 20:02 czy korzystałeś z usług oekotelu? Jeżeli tak, to jakie uwagi? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: nocleg budapeszt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.08, 20:44 Korzystałem w Wiedniu (Fohrenhaim). Byłem b. zadowolony. Pokój obszerny, czysty. Śniadanie w cenie - szwedzki stół, duuuuży wybór. Inne posiłki płatne. Raz skorzystaliśmy z obiadu-menu, smacznie i tanio. W recepcji można było dogadać sie po polsku. Parking bezpośrednio przy hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocka1 Re: nocleg budapeszt 26.09.09, 16:30 Witam, W lecie też korzystałam z noclegów u Martona. Mieszkaliśmy przy Kiraly ut. Jest to w pełni wyposażone mieszkanie (włącznie z internetem i TV SAT) w centrum Budapesztu. Martona osobiście nie poznaliśmy, tylko jego siostrę. Szkoda. Może następnym razem... Jeżeli ktoś chce zwiedzić Budapest albo tylko pobyć tam kilka dni, to gorąco polecam! Pozdrawiam Ps. Tym co byli polecam link poniżej: www.youtube.com/watch?v=TXIdEH5rs40&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: nocleg budapeszt IP: *.devs.futuro.pl 07.10.08, 18:52 polecam hotel Burg. Najściślejsze centrum zabytkowej Budy. Niedrogo jak na tą lokalizację. Pełen profesjonalizm. Klimat noclegu w sercu miasta. Darmowy parking. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marton sprawdz moja strona: www.budapesting.com IP: *.vodafone.hu 04.05.09, 19:17 Serdecznie zapraszam wszystkich do Budapesztu! Mam pokoje i mieszkanie do wynajęcia w centrum miasta. Znam język polski, dzięki czemu mogę pomóc każdemu Polakowi w zorganizowaniu super pobytu w węgierskiej stolicy. Nad Balatonem tez mam pokoje i dom na wynajęcia: www.budapesting.com Proszę napisz mi jak planujesz przyjazd do Węgier, ja chętnie pomagam w wszystko i odpowiadam każda pytania: reservation@budapesting.com ! Odpowiedz Link Zgłoś
stiura1 Re: sprawdz moja strona: www.budapesting.com 07.05.09, 01:15 Kwatery u Martona są sprawdzone i patrząc obiektywnie jedne z lepszych miejsc w Budapeszcie. Polecam z całym sercem. Przede wszystkim miło i kompetentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eldritch68 Re: sprawdz moja strona: www.budapesting.com 18.05.09, 00:31 Mieszkałem u Martona w zeszłym roku i było super. Polecam go wszystkim. Niedrogo a lokalizacje mieszkań w ścisłym centrum Budapesztu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: sprawdz moja strona: www.budapesting.com IP: 93.159.0.* 16.06.09, 11:39 witam czy ten mail jest aktualny chętnie skorzystałbym z pomocy;d pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eldritch68 Re: sprawdz moja strona: www.budapesting.com 06.07.09, 22:48 www.budapesting.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Piotr Re: sprawdz moja strona: www.budapesting.com IP: *.sng.com.pl 16.07.10, 03:18 planuję przyjechać do budapesztu 24.07.2010 rano okołogodz06:00 izostać do wieczora .Chciałbym wynająć pokój żeby się odświeżyć po podróży i odpoczć i coś zwiedzić a wieczorem o koło godz 20:00 ruszyć w dalsza podróz do chorwacji .Czjest szansa żeby wynająć coś niedrogo .Będę z żoną idwójka dzieci (7 i 14 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nocleg budapeszt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:14 szukam chętne dwie, trzy osoby które chciałyby z dwoma dziewczynami wynając mieszkanko lub pokój!! Pisać kto chętny na maila: basik_13@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon www.uwielbiambudapeszt.com - polecony nocleg IP: *.fixip.t-online.hu 16.04.10, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś