barbara.skrzynska Re: Botulina toksyczna 19.08.08, 09:12 Witaj fabianekk! Problemy Twojego synka wykraczają poza zakres naszej wiedzy i ramy tego forum. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.skrzynska Re: Botulina toksyczna 25.08.08, 08:59 Witaj fabianekk! Sądzę, że wkradło się tu jakieś nieporozumienie. Na post odpowiada jeden z ekspertów, konsultując z pozostałą dwójką treśc odpowiedzi. Tak było i w tym przypadku - moją odpowiedź ustaliłam z moimi kolegami. Czytanie postów pojawiających się na forum jest naszym obowiązkiem. Może niepotrzebnie napisałam, że wykracza to poza ramy forum, może ktoś z podobnymi problemami odezwie się i przkaże Ci informacje, czego Ci życzę. A tak na marginesie - matką jestem i rozumiem, ze zdrowie dziecka jest czymś naprawdę ważnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.skrzynska Re: Botulina toksyczna 26.08.08, 08:23 Witaj fabianekk! Szukając danych na temat problemu Twojego synka otworzyłam w googlach hasło betulina i tam znalazłam wypowiedź rodziców a także artykuły na ten temat. Może to Ci coś pomoże i ukierunkuje Twoje dalsze badania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś