Gość: PM IP: 82.139.46.* 16.11.08, 21:29 Witam, Czy ktoś moze mi powiedziec jakie są tak naprawde zarobki w tej firmie? i Czy to jest prawda że PM-owie mają budżety po około 10tyś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betty3002 Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 02.12.08, 18:14 Niestety to prawda... Minęły te czasy, gdy na kwartał było 30-40 tys zl... a i materiały reklamowe coraz bardziej liche... i plany coraz wyższe...ale w niektórych Firmach zwłaszcza tych oryginalnych nie ma w ogóle budżetu,czysta merytoryka i etyka. Zarobki od 3600 do 5000 brutto wzwyż w zależności od doświadczenia, stażu i od tego czy bierze się premie, czy nie. Z premią nawet do 8ooo-10 000 ( ale to jednostki z początku rankingu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 02.12.08, 23:43 wielkie dzięki. A jak wygląda używanie samochodu w celach prywatnych? Czyli rozumiem ze rewelacji w polfie raczej nie ma zwłaszcza ze weszła nam nowe rozporządzenie i słyszałem ze mają całkowicie uciąć im budżety w cardio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonina Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.chello.pl 15.12.08, 20:10 Mam pytanie o rozmowę kwalifikacyjną podczas ostatniego etapu w Warszawie. Jakich pytań można się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REP Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 16.12.08, 08:39 Do jakiej lini startujesz jesli moza wiedzieć. Podobno jakieś idiotyczne pytania są na rozmowach. I już nawet do tej formy zaczynają przyjmować jeleni bez doświadczenia z ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 16.12.08, 20:22 nie pamięta wół jak cielęciem był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonina Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.chello.pl 19.12.08, 18:16 Grupa specjalistyczno-internistyczna. A te idiotyczne pytania to na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
adeko33 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 04.01.09, 00:53 witaj, za kilka dni mam rozmowe w w-wie. Czy mozesz mi napisac o co Ciebie pytali, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonina Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.chello.pl 08.01.09, 22:55 Ostatecznie na skutek różnych zawirowań nie pojechałam na tą rozmowę i niestety nie mogę pomóc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
adeko33 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 10.01.09, 23:49 Dzieki za informacje. Ja bylam..:)pozdrawiam z zimnej Gdyni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justus Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 21:23 Byłem, na rozmowie w W-wie, poprostu tragedia, robią z człowieka idiotę, pytania dla przedszkolaków, poprostu farsa, nawet kasy za dojazd nie wracaja, Tak prawdę mówiąc mam wrażenie że te rozmowy to farsa i z góry maja juz kogoś - robia to pro-forma. Jak to mówią "sztuka jest sztuka" a podkładka z kastingi musi być. Jest tak w 90 % firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.eranet.pl 20.01.09, 15:57 Oj to ciekawe, napisz proszę jakie były pytania, może mi pójdzie lepiej. co do zwrotów za podróż to mało kto zawraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 20.01.09, 22:39 Ogólnie to nędza jak w kazdej innej firmie zwłaszcza w grupie kardio. Typowa akwizycja z vastanem czy bisocardem, z kolejnym niewypałem dziwną amlodypiną. Głównie działaja na zamianach w aptekach bo mają troche kasy. Wiec jak masz kase to działasz. Nie potrzebna jest do tego szkoła. Plus jest pracy w tej firmie bo mozna sobie coś odłożyć kasy na lewych faktuarch jak to robia inni w ICN. Odpowiedz Link Zgłoś
adeko33 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 21.01.09, 00:31 Mam podobne zdanie na temat tej firmy i jej sposobu rekrutacji. Nieslowne Panie przeprowadzajace rozmowe w Warszawie.Ogolne wrazenie kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 21.01.09, 15:30 Tam nawet jak się sprzedaż na rozmowie to i tak swojego zatrudnią mimio ze nawet nie ma doświadczenia. Każdy poleci swojego. Więc można do polfy startować mimo braku doświadzczenia. Dla mnie to żenada ta firma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adeko33 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 21.01.09, 17:57 Podczas trzech rozmow, ktore mialam przyjemnosc przejsc i blizej poznac ludzi tam pracujacych jakos wszyscy dziwnie sie zachowywali, kpiaca i z wyzszoscia. Sluchajac ich mialo sie wrazenie, co Ty tu robisz?! nie wchodz do tego "g....:)"!!pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bishop Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.chello.pl 02.03.09, 00:16 Zadam ci proste pytanie: masz firmę pracuje u ciebie pracownik 3- 5lat chcesz zatrudnić nowego pracownika,koles który pracuje u ciebie kilka lat mówi ja mam znajomego pracowałem z nim, jest dobry wart polecenia.Kogo wezmiesz kolesia z ulicy czy osobe która poleca ci twój wieloletni pracownik? Chyba jasne.Tak działa to na całym swiecie nie tylko u nas.Pracowałem w firmie w której jak chciano nowego człowieka ,wcześniej padało pytanie czy możecie nam kogos polecic ? Proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 19:29 Generalnie nic specjalnego, nieudacznicy dorwali się do stołków i udają najmądrzejszych specjalistów, chociaż pewnie do pracy z czworonogami w schronisku się nie nadają... Rozkładają kolejne grupy na łopatki, np. "...co serialowa Madzia zaczęła, czarująca Alicja właśnie kończy (wykańcza)..." Zbieżność imion przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 28.01.09, 16:27 Byłem tam na rozmowie w tej firmie to wielka porażka. Myślą że ktoś jest idiotą i będzie odpowiadal im na beznadziejne pytania. Dobra firma dla ludzi bez doświadzcznia lub osób którzy maja tam znajomych, to moze ich wkręca aby pracować. Ogólnie dobra przechowalnia z dobrym budżetem aby zakrecić sobie na fakturach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.183.wmc.com.pl 31.01.09, 14:31 Popieram kolegę, jeszcze cztery lata temu dało się tam pracować. Odkąd za rekrutację pracowników wzięły się niekompetentne osoby takie jak pani Małgorzata G. wszystko zaczęło się sypać , ale to nie tylko moja opinia. W końcu czego można się spodziewać po starej pannie – przypomina mi się powiedzenie „zapomniał wół jak cielęciem był”. Ostatnio kolega był na rekrutacji u nich. Na regionalnego awansowali pracownika, był tak przestraszony tą nową sytuacją , że nie potrafił nawet sklecić żadnego odpowiedniego pytania. I taka osoba ma kierować zespołem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.09, 21:00 Racja, jeszcze 4 lata temu za poprzedniego dyrektora handlowego było ok. A i dyrektor HR tez był ok. A potem to juz tylko padaka. Sam pracowałem tak 7 lat, koledzy ponad 10, ale jak pozmieniała sie ekipa to zaczeło się walic. A regionale w tej chwili czym bardziej sterowalni tym lepiej. Ci mniej dający się sterować przez dział szkoleń, ale za to prawdziwi mantorzy dla młodszych kolegów pozwiewali jakis czas temu do lepszych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.prz.edu.pl 20.02.09, 16:43 A jakie są jeszcze ciekawe firmy z tej branży?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa03 Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 188.33.57.* 19.05.09, 21:50 Przestrzegam przed pracą w Polfie Rzeszów!!! Szalejąca niekompetencja na wyższyh szczeblach, oszukują ludzi na rozmowach kwalifikacyjnych (na pensjach - obiecują podwyżki po trzech miesiącach, a potem się wypierają, że cokolwiek obiecywali; na terenach - każdemu mówią, że ma najlepszy i będzie jechał na premiach i brał "rankingówki"; kręcą odnośnie sytstemu premiowego). Dodatkowo nie gwarantują bezpieczeństwa przedstawicieli w świetle rozporządzenia MZ (jak cię złapią na łamaniu prawa, czyli np jesteś w szpitalu w godzinach pracy lekarzy i ktoś cię na tym przłapie - to broń się sam, firma umywa rączki!). Ogólnie szajs, a szczególnie w szpitalnym - dwie panie - Magdalena M. i Alicja Ch. Zero kompetencji, za to wysokie mniemanie o sobie. Przedstawicieli mają za nic! Nie idźcie tam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaPM Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.icpnet.pl 19.05.09, 23:52 Oj Wy...jak do Was nie oddzwonią to zaraz znajomego przyjęli.Pewnie,że bywa jak kolega pisał i nic dziwnego,ale wówczas nikt nie robi rekrutacji,"bo casting być musi"-NIE.Albo Ci "znajomi"są też na rozmowach i mają szanse jak inni/Wy. Ja też byłam kiedyś na rozmowie bez doświadczenia i było kilka osób z branży,ale wybrano mnie:) Postarajcie się i nauczcie czegoś na tych rozmowach,a nie (jak piszecie)nie będziecie odpowiadać na głupie pytania..to brak spontaniczności,kreatywności,luzu,etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.09, 00:48 ojojoj, chyba za krótko pracujesz izoPM w ICN (o ile tam pracujesz, jeśli tak to omotali Cię strasznie na rozmowie - gratuluję ;-) - tak na marginesie ciekaw jestem do jakiego działu Cię przyjęli, ale spokojnie po roku zmienisz zdanie,a może nawet i wcześniej - no chyba,że będziesz tańczyła jak Ci zagrają - chociaż grajki z nich kiepskie. Wiele osób odeszło z tej firmy i jeszcze odejdzie - w różnych okolicznościach ;-) Niech żyje brak kompetencji i brak szacunku do pracowników (nie dotyczy to kilku osób,które są w porządku) A tak w ogóle wizerunek ICN ulega pogorszeniu... I nie pomoże tu żadna spontaniczność czy kreatywność. Ale doświadczenie w trudnych warunkach można zdobyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś