Dodaj do ulubionych

Polfa Rzeszów Valeant?

IP: 82.139.46.* 16.11.08, 21:29
Witam, Czy ktoś moze mi powiedziec jakie są tak naprawde zarobki w
tej firmie? i Czy to jest prawda że PM-owie mają budżety po około
10tyś?
Obserwuj wątek
    • Gość: betty3002 Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 02.12.08, 18:14
      Niestety to prawda... Minęły te czasy, gdy na kwartał było 30-40 tys zl... a i
      materiały reklamowe coraz bardziej liche... i plany coraz wyższe...ale w
      niektórych Firmach zwłaszcza tych oryginalnych nie ma w ogóle budżetu,czysta
      merytoryka i etyka.
      Zarobki od 3600 do 5000 brutto wzwyż w zależności od doświadczenia, stażu i od
      tego czy bierze się premie, czy nie. Z premią nawet do 8ooo-10 000 ( ale to
      jednostki z początku rankingu :-))
      • Gość: kandydat Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 02.12.08, 23:43
        wielkie dzięki. A jak wygląda używanie samochodu w celach
        prywatnych? Czyli rozumiem ze rewelacji w polfie raczej nie ma
        zwłaszcza ze weszła nam nowe rozporządzenie i słyszałem ze mają
        całkowicie uciąć im budżety w cardio.
        • Gość: Antonina Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.chello.pl 15.12.08, 20:10
          Mam pytanie o rozmowę kwalifikacyjną podczas ostatniego etapu w
          Warszawie. Jakich pytań można się spodziewać?
          • Gość: REP Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 16.12.08, 08:39
            Do jakiej lini startujesz jesli moza wiedzieć. Podobno jakieś
            idiotyczne pytania są na rozmowach. I już nawet do tej formy
            zaczynają przyjmować jeleni bez doświadczenia z ulicy.
            • dorek3 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 16.12.08, 20:22
              nie pamięta wół jak cielęciem był...
            • Gość: Antonina Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.chello.pl 19.12.08, 18:16
              Grupa specjalistyczno-internistyczna. A te idiotyczne pytania to na
              przykład?
              • adeko33 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 04.01.09, 00:53
                witaj, za kilka dni mam rozmowe w w-wie. Czy mozesz mi napisac o co
                Ciebie pytali, pozdr
                • Gość: Antonina Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.chello.pl 08.01.09, 22:55
                  Ostatecznie na skutek różnych zawirowań nie pojechałam na tą rozmowę
                  i niestety nie mogę pomóc. Pozdrawiam!
                  • adeko33 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 10.01.09, 23:49
                    Dzieki za informacje. Ja bylam..:)pozdrawiam z zimnej Gdyni!
                  • Gość: justus Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 21:23
                    Byłem, na rozmowie w W-wie, poprostu tragedia, robią z człowieka
                    idiotę, pytania dla przedszkolaków, poprostu farsa, nawet kasy za
                    dojazd nie wracaja, Tak prawdę mówiąc mam wrażenie że te rozmowy to
                    farsa i z góry maja juz kogoś - robia to pro-forma. Jak to
                    mówią "sztuka jest sztuka" a podkładka z kastingi musi być.
                    Jest tak w 90 % firm
                    • Gość: dorcia Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.eranet.pl 20.01.09, 15:57
                      Oj to ciekawe, napisz proszę jakie były pytania, może mi pójdzie
                      lepiej. co do zwrotów za podróż to mało kto zawraca.
                      • Gość: pracownik Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 20.01.09, 22:39
                        Ogólnie to nędza jak w kazdej innej firmie zwłaszcza w grupie
                        kardio. Typowa akwizycja z vastanem czy bisocardem, z kolejnym
                        niewypałem dziwną amlodypiną. Głównie działaja na zamianach w
                        aptekach bo mają troche kasy. Wiec jak masz kase to działasz. Nie
                        potrzebna jest do tego szkoła. Plus jest pracy w tej firmie bo mozna
                        sobie coś odłożyć kasy na lewych faktuarch jak to robia inni w ICN.
                    • adeko33 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 21.01.09, 00:31
                      Mam podobne zdanie na temat tej firmy i jej sposobu rekrutacji.
                      Nieslowne Panie przeprowadzajace rozmowe w Warszawie.Ogolne wrazenie
                      kiepskie.
                      • Gość: pracownik Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 21.01.09, 15:30
                        Tam nawet jak się sprzedaż na rozmowie to i tak swojego zatrudnią
                        mimio ze nawet nie ma doświadczenia. Każdy poleci swojego. Więc
                        można do polfy startować mimo braku doświadzczenia. Dla mnie to
                        żenada ta firma!!!
                        • adeko33 Re: Polfa Rzeszów Valeant? 21.01.09, 17:57
                          Podczas trzech rozmow, ktore mialam przyjemnosc przejsc i blizej
                          poznac ludzi tam pracujacych jakos wszyscy dziwnie sie zachowywali,
                          kpiaca i z wyzszoscia. Sluchajac ich mialo sie wrazenie, co Ty tu
                          robisz?! nie wchodz do tego "g....:)"!!pozdr
                        • Gość: bishop Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.chello.pl 02.03.09, 00:16
                          Zadam ci proste pytanie: masz firmę pracuje u ciebie pracownik 3-
                          5lat chcesz zatrudnić nowego pracownika,koles który pracuje u ciebie
                          kilka lat mówi ja mam znajomego pracowałem z nim, jest dobry wart
                          polecenia.Kogo wezmiesz kolesia z ulicy czy osobe która poleca ci
                          twój wieloletni pracownik? Chyba jasne.Tak działa to na całym
                          swiecie nie tylko u nas.Pracowałem w firmie w której jak chciano
                          nowego człowieka ,wcześniej padało pytanie czy możecie nam kogos
                          polecic ? Proste
            • Gość: zenek Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 19:29
              Generalnie nic specjalnego, nieudacznicy dorwali się do stołków i udają
              najmądrzejszych specjalistów, chociaż pewnie do pracy z czworonogami w
              schronisku się nie nadają... Rozkładają kolejne grupy na łopatki, np. "...co
              serialowa Madzia zaczęła, czarująca Alicja właśnie kończy (wykańcza)..."
              Zbieżność imion przypadkowa
    • Gość: rep Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 82.139.46.* 28.01.09, 16:27
      Byłem tam na rozmowie w tej firmie to wielka porażka. Myślą że ktoś
      jest idiotą i będzie odpowiadal im na beznadziejne pytania. Dobra
      firma dla ludzi bez doświadzcznia lub osób którzy maja tam
      znajomych, to moze ich wkręca aby pracować. Ogólnie dobra
      przechowalnia z dobrym budżetem aby zakrecić sobie na fakturach.
    • Gość: były pracownik Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.183.wmc.com.pl 31.01.09, 14:31
      Popieram kolegę, jeszcze cztery lata temu dało się tam pracować.
      Odkąd za rekrutację pracowników wzięły się niekompetentne osoby
      takie jak pani Małgorzata G. wszystko zaczęło się sypać , ale to nie
      tylko moja opinia. W końcu czego można się spodziewać po starej
      pannie – przypomina mi się powiedzenie „zapomniał wół jak cielęciem
      był”.
      Ostatnio kolega był na rekrutacji u nich. Na regionalnego awansowali
      pracownika, był tak przestraszony tą nową sytuacją , że nie
      potrafił nawet sklecić żadnego odpowiedniego pytania. I taka osoba
      ma kierować zespołem?
      • Gość: były Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.09, 21:00
        Racja, jeszcze 4 lata temu za poprzedniego dyrektora handlowego było ok. A i dyrektor HR tez był ok. A potem to juz tylko padaka. Sam pracowałem tak 7 lat, koledzy ponad 10, ale jak pozmieniała sie ekipa to zaczeło się walic. A regionale w tej chwili czym bardziej sterowalni tym lepiej. Ci mniej dający się sterować przez dział szkoleń, ale za to prawdziwi mantorzy dla młodszych kolegów pozwiewali jakis czas temu do lepszych firm.
        • Gość: domin Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.prz.edu.pl 20.02.09, 16:43
          A jakie są jeszcze ciekawe firmy z tej branży??
          • Gość: nowa03 Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: 188.33.57.* 19.05.09, 21:50
            Przestrzegam przed pracą w Polfie Rzeszów!!! Szalejąca
            niekompetencja na wyższyh szczeblach, oszukują ludzi na rozmowach
            kwalifikacyjnych (na pensjach - obiecują podwyżki po trzech
            miesiącach, a potem się wypierają, że cokolwiek obiecywali; na
            terenach - każdemu mówią, że ma najlepszy i będzie jechał na
            premiach i brał "rankingówki"; kręcą odnośnie sytstemu premiowego).
            Dodatkowo nie gwarantują bezpieczeństwa przedstawicieli w świetle
            rozporządzenia MZ (jak cię złapią na łamaniu prawa, czyli np jesteś
            w szpitalu w godzinach pracy lekarzy i ktoś cię na tym przłapie - to
            broń się sam, firma umywa rączki!).
            Ogólnie szajs, a szczególnie w szpitalnym - dwie panie - Magdalena
            M. i Alicja Ch. Zero kompetencji, za to wysokie mniemanie o sobie.
            Przedstawicieli mają za nic!
            Nie idźcie tam!!!!
            • Gość: izaPM Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.icpnet.pl 19.05.09, 23:52
              Oj Wy...jak do Was nie oddzwonią to zaraz znajomego
              przyjęli.Pewnie,że bywa jak kolega pisał i nic dziwnego,ale wówczas
              nikt nie robi rekrutacji,"bo casting być musi"-NIE.Albo
              Ci "znajomi"są też na rozmowach i mają szanse jak inni/Wy. Ja też
              byłam kiedyś na rozmowie bez doświadczenia i było kilka osób z
              branży,ale wybrano mnie:) Postarajcie się i nauczcie czegoś na tych
              rozmowach,a nie (jak piszecie)nie będziecie odpowiadać na głupie
              pytania..to brak spontaniczności,kreatywności,luzu,etc.
              • Gość: rep Re: Polfa Rzeszów Valeant? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.09, 00:48
                ojojoj, chyba za krótko pracujesz izoPM w ICN (o ile tam pracujesz,
                jeśli tak to omotali Cię strasznie na rozmowie - gratuluję ;-) - tak
                na marginesie ciekaw jestem do jakiego działu Cię przyjęli, ale
                spokojnie po roku zmienisz zdanie,a może nawet i wcześniej - no
                chyba,że będziesz tańczyła jak Ci zagrają - chociaż grajki z nich
                kiepskie. Wiele osób odeszło z tej firmy i jeszcze odejdzie - w
                różnych okolicznościach ;-) Niech żyje brak kompetencji i brak
                szacunku do pracowników (nie dotyczy to kilku osób,które są w
                porządku) A tak w ogóle wizerunek ICN ulega pogorszeniu... I nie
                pomoże tu żadna spontaniczność czy kreatywność. Ale doświadczenie w
                trudnych warunkach można zdobyć ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka