atob 08.01.04, 11:25 niekoniecznie od razu na randke :) Moze na spotkanie kolezenkie poprostu ?:) Ps I jest... pierwszy watek utworzony przeze mnie na forum Tarnow :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1gomez Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 14:26 mysle ze na rynek .a potem to kwestia gustu,jesli ma byc elegancko to restauracja w pasazu.zreszta wystarczy sie rozejrzec u jana tez jest niezle Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 15:05 Gratulacje pierwszego watku na forum Tarnowa :) Co do spotkania z dziewczyna, to chyba ma to znaczenie jak to spotkanie ma wypasc, przy randce to inny tarnowski scenariusz bym polecalam, przy spotkaniu kolezanskim zupelnie inna sciezke:)Wszystko oczywiscie zalezne jest tez od pory roku... Jesli chodzi o lokale tak jak napisal gomez to polecam Hybrydy i Kabaret. Jesli cos zjesc to restauracja Podzamcze, jesli dysponujesz autem to wypad za miasto do Iwkowej np pochodzic po lesie potem piwko,drink lub ciepla kolacja w uroczym zajezdzie ( mozliwosc noclegu w zaleznosci od ukladu miedzy para) Mozna nauczyc dziewczyne grac w bilarda np w jakims klubie ( gra dosc kontaktowa) z pewnoscia minie spiecie...spacer po rynku, spektakl w teatrze , moze lodowisko? strzelnica? jakis koncert,dyskoteka?...latem jest jednak wiecej mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 22:53 A ja nie wiem - nie mam w tej mierze żadnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 23:22 No ja tez dziewczyn nie zabieralam na oryginalne spotkania ;)tymbardziej na randke. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 23:28 Hehe Choć dziewczynom to prędzej ujdzie. Bo chłopakom już gorzej. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 23:45 E tam, faceci tez moge miedzy soba sie spotykac i chyba bardziej orygianlnie ich spedzenie czasu sie odbywa. Maja wiecej pasji i apetytu na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 23:47 Nie wiem. Nie praktykuję ani jednej, ani drugiej kategorii spotkań. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 23:55 No tak jestes najlepszym dla siebie towarzyszem spotkan :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 08.01.04, 23:58 Póki co, na razie... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 09.01.04, 00:21 Mam nadzieje ze sie pochwalisz nam jak sie twoj stan uczuciowy zmieni co? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 09.01.04, 10:23 Pewnie. Ale na razie nic się nie zanosi. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
atob Szanowny panie Qwerty.tarnow ... 09.01.04, 03:01 Mieszka pan w Tarnowie jak mniemam...a nie od dzis wiadomo ze Tarnowianki sa najpiekniejszymi kobietami na swiecie . Pora sie rozejzec ...po Tarnowie Pozdrwiam serdecznie z ciemnej i zimnej stolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Szanowny panie Qwerty.tarnow ... 09.01.04, 10:22 :-))) Wszystkie Polki są najpiękniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Szanowny panie Qwerty.tarnow ... 09.01.04, 19:57 qwerty.tarnow napisał: > Wszystkie Polki są najpiękniejsze! Ale sa tez piekniejsze od najpiekniejszych ...:) Wlasnie slucham sobie listy "3" ... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Szanowny panie Qwerty.tarnow ... 09.01.04, 20:29 atob napisał: > Ale sa tez piekniejsze od najpiekniejszych ...:) O urodzie kobiet nie wypada dyskutować. Tak jak i o gustach. Więc może zostawmy ten temat. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Szanowny panie Qwerty.tarnow ... 10.01.04, 16:26 Moze na mecz zuzla? Zwlaszcza ,ze sie nam sklad mocno "wzmocnil".:) no ale to dopiero na wiosne. Mnie tam zabral moj maz, jak bylam pierwszy raz z wizyta w Tarnowie.Tylko, ze ja sport lubie, no a Ty musisz wybadac co lubi ta dziewczyna. Dla mnie bardzo urokliwym miejscem jest Gora Marcina rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Gdzie w Tarnowie mozna zabrac dziewczyne ... 11.01.04, 16:44 Może na jakiś fajny koncert? W TCK na rynku co miesiąc są fajne koncerty, no ale musiałbyś trafić z datą i repertuarem. W podziemiach TCK jest naprawdę fajnie, dobra muzyka, bar suto zaopatrzony. A wyżej restauracja. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: No wiesz ... 12.01.04, 23:09 No, fakt. Nie wszystko. Ale napisz przynajmniej który lokal Tarnowa był najlepszy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: No wiesz ... 12.01.04, 23:21 Atob wiesz ze nie lubie bycia tajemniczym , napisz cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: No wiesz ... 12.01.04, 23:51 Na razie niestety:( nie zapowiada sie zebym odwiedzil Tarnow . Mam nadzieje ze jednak sie uda :) A plan gdzie zabrac dziewczyne ? Napewno na dlugi spacer ...mam nadzieje ze jest gdzie spacerowac bo jakos nikt nie opisal trasy :)... Tradi nie moge zdradzic wszystkiego .Element zaskoczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś