Dodaj do ulubionych

Warszawiacy o Tarnowie

29.02.04, 00:17
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=10894895
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Warszawiacy o Tarnowie 29.02.04, 00:29
      Hehe
      Odpowiedź buggi na wpis loffellasa jest najlepsza! Z tym, że musiało jej jednak
      chodzić chyba o Tarnobrzeg, bo u nas takiego wątku nigdy nie było. ;-)
      • qwerty.tarnow Re: Warszawiacy o Tarnowie 29.02.04, 00:46
        Użytkownik niech to również stary wyga w marudzeniu i dogadywaniu wszystkim
        wkoło. Tylko on sam jest święty i nietykalny. I jak sądzę, jest to żałosne. ;-P
    • kris7774 Re: Warszawiacy o Tarnowie 29.02.04, 00:50
      Kiedyś tak po prostu bez specjalnej okazji "rzuciłem" hasło na trzech forach
      (Kraków, Rzeszów, Warszawa) co sądzą o Tarnowie ( mieszkam w tym mieście).
      Wypowiedzi niektórych ludzi mocno mnie zaskoczyły, ale trzeba przyznać że część
      tych ludzi nawet sporo wie.
      • qwerty.tarnow Re: Warszawiacy o Tarnowie 29.02.04, 18:23
        No to dobrze, że nie jest tak źle. :-)
    • tradycja1 Re: Warszawiacy o Tarnowie 01.03.04, 14:49
      A mnie powiem szczerze takie pytania irytuja, co mnie obchodzi co mysla o nas
      Warszawiacy, Gdanszczanie, albo mieszkancy Elku...i czy nimi sa tak naprawde.

Czesc forumowiczow z tego przytoczonego watku znam osobiscie albo od dwoch lat
      czytam ich wpisy i w ocenie lacznej nie dam zlego slowa powiedziec.
      To jest forum, a nie konfesjonal :)
      • qwerty.tarnow Re: Warszawiacy o Tarnowie 01.03.04, 18:53
        Nie złość się. Intencja była szczytna i godna pochwały.
      • kris7774 Re: Warszawiacy o Tarnowie 01.03.04, 21:51
        Celem tego lekko prowokacyjnego pytania (" Podobno mieszkańcy Warszawy są
        zapatrzeni w siebie i niewiele wiedzą o Polsce...") było dla mnie sprawdzenie
        jak na taką tezę zareagują uczestnicy warszawskiego forum. I przyznam się że
        moim zdaniem odzew był nadspodziewanie duży (odpowiedziało ok.30 osób), co już
        poniekąd świadczy że ten wątek miał sens.A najważniejsze to fakt że większość
        odpowiedzi było rzeczowych, czyli uczestnicy poważnie podeszli do tego wątku i
        uważali za słuszne się w nim wypowiedzieć.
        Uważam że każdy może indywidualnie decydować ,a moim zdaniem umieszczenie tego
        wątku na forum warszawskim miało sens choćby z tego powodu że w Warszawie
        mieszka sporo ludzi wywodzących sie z Tarnowa (i w tym temacie było sporo takich
        wypowiedzi). Pozytywne opinie o Tarnowie( których nie brakowało) mogą skłonić
        kogoś do odwiedzenia Tarnowa i myślę że to będzie z mojej strony podsumowaniem
        tego tematu.
        Pozdrawiam.
        • tradycja1 Re: Warszawiacy o Tarnowie 02.03.04, 06:14
          Wszystko jest OK mi tez bylo milo przeczytac ten watek z wpisami moich
          znajomych co dobrze wiedza ze pochodze z Tarnowa.
          • qwerty.tarnow Re: Warszawiacy o Tarnowie 02.03.04, 18:03
            No to dobrze, że wszystko łagodnie się rozwiązało. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka