qwerty.tarnow 12.03.04, 22:12 Te 3 filmy pełnometrazowe dla mnie był przebój lat młodości. Zaprezentowany tam rodzaj przygód zapierał chyba dech każdemu widzowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Filmy z serii "Indiana Jones" 12.03.04, 22:17 Potem powstał serial telewizyjny o przygodach młodego Indiany Jonesa. Moim zdaniem niezbyt udany - bohatera uwikłano go w zbyt dużą liczbę intryg i romansów - taka postać przestaje być idolem i jakimś ideałem. A Indianę Jonesa można było niewątpliwie podziwiać za wiedzę historyczną i znajomość dawnych języków. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Filmy z serii "Indiana Jones" 12.03.04, 22:20 No i najważniejsze: za rok ma wejść do kin najnowszy film pełnometrażowy o przygodach Indiany Jonesa z udziałem Harrisona Forda. To może być nowy hit. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Filmy z serii "Indiana Jones" 12.03.04, 22:22 Hit, o ile utrzymają go w takiej samej tonacji jak poprzednie części: podobny rodzaj przygód, tajemnicze zagadki z przeszłości, rozwiykływanie tajemnych znaków, wykopaliska, katakumby, itp, itd. Czekam niecierpliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Filmy z serii "Indiana Jones" 15.03.04, 04:21 ha,wlasnie kupilam na dvd cala serie indiany jones i przymierzam sie do ogladniecia go!chyba tylko jeden ogladalam i to dawno temu,milo bedzie sobie przypomniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Filmy z serii "Indiana Jones" 15.03.04, 07:55 DVD? W polskiej wersji językowej?! Czy też "w tej ichniejszej niemowie" (jak mawiał Kazimierz Pawlak z filmu "Sami swoi")? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Filmy z serii "Indiana Jones" 15.03.04, 18:08 heheheheh w ichniejszej niemowie kupilam te dvd:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Filmy z serii "Indiana Jones" 15.03.04, 21:12 :-((((((((( Szkoda. Myślałem, że po polsku są już dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Filmy z serii "Indiana Jones" 15.03.04, 20:56 Te filmy były dozwolone od 15 lat i pamiętam, jak stawałem na palcach, żeby mnie bileterka w Krakusie wpuściła... a miałem może z 10 lat. To se ne wrati... Odpowiedz Link Zgłoś