Dodaj do ulubionych

mis mis mis mis mis mis

11.09.04, 21:03
na tvn-nie festiwal długonogich i pięknych polek
ale jakoś nie mogę znalezc swojej pt. kandydatki na wygraną
no moze z nr. 13
a poza tym nie ogladałem od poczatku
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 21:05
      A jest jakaś strona internetowa tego? Bo z zasady TVN nie oglądam. ALe ładne
      buzie na zdjęciach dla poprawy nastroju to nie grzech obejrzeć i to można
      zawsze. :-D
      • jacaaa2 na zyczenie link 11.09.04, 21:12
        misspolonia.onet.pl/
        • qwerty.tarnow Re: na zyczenie link 11.09.04, 21:19
          Już sam znalazłem - co prawda do innej strony, ale zdjęcia też są. Ale dzięki.
          • jacaaa2 pólfinał wybrany 11.09.04, 21:27
            zostało 12 missek -i tylko trzy blondynki wsród nich
            a u mnie doszła nowa kandydatkia z nr. 24
          • qwerty.tarnow Re: na zyczenie link 11.09.04, 21:47
            Ten Twój link jednak lepszy - więcej opisów jest. Bo ja znalazłem link
            organizatora, ale tam to niewiele jest.
    • qwerty.tarnow Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 21:29
      A czy zawsze do takich konkursów muszą przystępować panie co: uprawiają jogę,
      fittness, skaczą na spadochronie, nurkują, jeżdżą konno, studiują marketing i
      zarządzanie lub small biznes na Univeristy of Grajdolowo Duze, California, USA
      względnie ochronę środowiska, wakacje spędzają na Karaibach, Fidżi, ich pasją
      od dzieciństwa były konkursy Miss?
      A czemu nie ma pani co lubi Internet (np. forum!), spędzanie czasu w zaciszu
      własnego mieszkania z rodzicami i rodzeństwem lub coś podobnie spokojnego...
      • jacaaa2 Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 21:33
        jak by sie dobrze przyjzał to moze by sie taka znalazła co lubi forum tylko czy
        ma laptopa ze sobą -ot to jest pytanie :)
        • qwerty.tarnow Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 21:35
          No, bo we dwójkę pisać na jednym komputerze to nie da rady. ;-)
          • jacaaa2 jest jedna co buszuje po necie 11.09.04, 21:39
            misspolonia.onet.pl/z22.htm ale tez ma za soba skok na bungee :)
            • qwerty.tarnow Re: jest jedna co buszuje po necie 11.09.04, 21:41
              Ale zajęta - zob. czwarta linijka tekstu...
              • jacaaa2 Re: jest jedna co buszuje po necie 11.09.04, 21:49
                skoro buszuje po necie to moze jakis wirtalny on jest i spacery tez wirtualne
                jakies uprawiaja
                • qwerty.tarnow Re: jest jedna co buszuje po necie 11.09.04, 21:52
                  Zasady doświadczenia życiowego nakazują nie wierzyć takiej interpretacji stanu
                  faktycznego. :-(
                  • jacaaa2 finałowa piątka 11.09.04, 22:08
                    misspolonia.onet.pl/z13.htm
                    misspolonia.onet.pl/z13.htm
                    misspolonia.onet.pl/z18.htm
                    misspolonia.onet.pl/z23.htm
                    misspolonia.onet.pl/z24.htm
                    • qwerty.tarnow Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:11
                      Z takiej propozycji to może ta ostatnia pani na Miss?
                      • jacaaa2 Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:14
                        no ja od poczatku bylam za 13 a pozniej 24
                        jeszcze chwila i sie okaze
                        a teraz gwiazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                        Fu Cafe
                        przepraszam
                        Blue Cafe
                        :)
                        • qwerty.tarnow Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:16
                          Błeeee... Cafe??? :-O
                          • andziomat Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:18
                            jeśli już to 24:)
                            • jacaaa2 a wiec miss polonia 2004 została pani ........ 11.09.04, 22:28
                              misspolonia.onet.pl/z18.htm
                              • qwerty.tarnow Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 11.09.04, 23:20
                                No, przynajmniej sportem się nie interesuje. ;-)
                                • lemuriza Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 13.09.04, 08:37
                                  a cóż to znaczy mój drogi qwwrty? "przynajmniej sportem sie nie interesuje".
                                  a to cos złego czy co?
                                  Tak myślę, że te panie to tyle o sporcie wiedzą co w tv widziały.
                                  a te wszystkie opowieści mocno przesadzone są:)
                                  Choć może i skaczą ze spadochronu, zeby potem móc się pochwalić:)
                                  • atob Wlasnie Qwert odpowiedz nam 13.09.04, 13:34
                                    lemuriza napisała:

> a cóż to znaczy mój drogi qwwrty? "przynajmniej sportem sie nie interesuje".
                                    > a to cos złego czy co?

Wlasnie ja tez zadam wyjasnien :)
                                    I specjanie dla Qwerta link :
                                    www.legialive.pl/legionistki.php
                                    I co nie chcialbys sie umowic z niektorymi paniami? Choc interesuja sie
                                    sportem ?

> Tak myślę, że te panie to tyle o sporcie wiedzą co w tv widziały.

Te panie pewnie tak.

> a te wszystkie opowieści mocno przesadzone są:)
                                    > Choć może i skaczą ze spadochronu, zeby potem móc się pochwalić:)

Moze skoczyla tylko raz ? :)
                                    • qwerty.tarnow Re: Wlasnie Qwert odpowiedz nam 13.09.04, 19:31
                                      atob napisał:

> I specjanie dla Qwerta link :

A Zgodę na wykorzystywanie wizerunku masz? ;-P
                                  • qwerty.tarnow Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 13.09.04, 19:44
                                    lemuriza napisała:

> a to cos złego czy co?

Bo trzeba myśleć praktycznie: jak żona trenuje jakieś jiu-jiutsu, aikido,
                                    jebudu czy inne sztuki walki to oznacza, że będzie wracała do domu poobijana. I
                                    jak tu się do niej przytulić jak cała w sińcach i nawet się dotknąć nie da?
                                    Jak będzie uprawiać nurkowanie czy żeglarstwo to oznacza, że wydatki na sprzęt
                                    będą bardzo wysokie, do tego dojdą wyprawy. I już budżet domowy będzie na
                                    minusie.
                                    Jak będzie jakieś skoki spadochronowe czy wspinaczkę wysokogórską, to oprócz
                                    argumentu finansowego dochodzi obawa o życie - po co się narażać? A jak zginie?
                                    To ja zostanę sam i będzie jeszcze gorzej...
                                    Ogólnie: sport to jednak nie-zdrowie. :-P (przynajmniej dla drugiej osoby)
                                    • lemuriza Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 13.09.04, 21:38
                                      qwerty.tarnow napisał:

> lemuriza napisała:
                                      >
                                      > > a to cos złego czy co?
                                      >
                                      > Bo trzeba myśleć praktycznie: jak żona trenuje jakieś jiu-jiutsu, aikido,
                                      > jebudu czy inne sztuki walki to oznacza, że będzie wracała do domu poobijana.
                                      I
                                      >
                                      > jak tu się do niej przytulić jak cała w sińcach i nawet się dotknąć nie da?
                                      > Jak będzie uprawiać nurkowanie czy żeglarstwo to oznacza, że wydatki na
                                      sprzęt
                                      > będą bardzo wysokie, do tego dojdą wyprawy. I już budżet domowy będzie na
                                      > minusie.
                                      > Jak będzie jakieś skoki spadochronowe czy wspinaczkę wysokogórską, to oprócz
                                      > argumentu finansowego dochodzi obawa o życie - po co się narażać? A jak
                                      zginie?
                                      >
                                      > To ja zostanę sam i będzie jeszcze gorzej...
                                      > Ogólnie: sport to jednak nie-zdrowie. :-P (przynajmniej dla drugiej osoby)

A zapytaj qwerty mojego męża czy to nie przyjemnie iść z żoną sobie pograć w
                                      siatkówkę?
                                      albo razem mecz oglądnąć lub iść na żużel?
                                      Czy na rowery wsiąść i pojechać w siną dal?
                                      I na odwrót: jakbym miała męża co go sport kompletnie nie intersuje to oj, nie
                                      byłoby tak fajnie:)
                                      • qwerty.tarnow Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 13.09.04, 21:42
                                        Domyślam się że miło. :-)
                            • andziomat Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:28
                              i....18... Spudłowałem:(
                              • jacaaa2 Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:29
                                a .......misspolonia.onet.pl/z24.htm
                                szkoda
                                • lemuriza Re: finałowa piątka 13.09.04, 08:39
                                  jacaaa2 napisał:

> a .......misspolonia.onet.pl/z24.htm
                                  > szkoda
                                  >

Pani z numerem 24 bardzo atrakcyjna:)
                                  • jacaaa2 Re: finałowa piątka 13.09.04, 19:40
                                    lemuriza napisała:

>pani z numerem 24 bardzo atrakcyjna:)

i tak Twierdzi kobieta ,a zaden facet nawet nie westchnął
                                    ech gdzie oni sie podziali ??
                                    • qwerty.tarnow Re: finałowa piątka 13.09.04, 19:46
                                      jacaaa2 napisał:

> zaden facet nawet nie westchnął, ech gdzie oni sie podziali ??

Rozjechali się po świecie. I jednego doła wyleczyli innym. Teraz co innego mnie
                                      martwi...
    • andziomat Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 22:09
      Wszystkie bez wątpienia śliczne, ale... aż tak dużo nie wypije żeby z tej
      piątki "ścisłej" wybrać naj...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka