jacaaa2 11.09.04, 21:03 na tvn-nie festiwal długonogich i pięknych polek ale jakoś nie mogę znalezc swojej pt. kandydatki na wygraną no moze z nr. 13 a poza tym nie ogladałem od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 21:05 A jest jakaś strona internetowa tego? Bo z zasady TVN nie oglądam. ALe ładne buzie na zdjęciach dla poprawy nastroju to nie grzech obejrzeć i to można zawsze. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: na zyczenie link 11.09.04, 21:19 Już sam znalazłem - co prawda do innej strony, ale zdjęcia też są. Ale dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 pólfinał wybrany 11.09.04, 21:27 zostało 12 missek -i tylko trzy blondynki wsród nich a u mnie doszła nowa kandydatkia z nr. 24 Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: na zyczenie link 11.09.04, 21:47 Ten Twój link jednak lepszy - więcej opisów jest. Bo ja znalazłem link organizatora, ale tam to niewiele jest. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 21:29 A czy zawsze do takich konkursów muszą przystępować panie co: uprawiają jogę, fittness, skaczą na spadochronie, nurkują, jeżdżą konno, studiują marketing i zarządzanie lub small biznes na Univeristy of Grajdolowo Duze, California, USA względnie ochronę środowiska, wakacje spędzają na Karaibach, Fidżi, ich pasją od dzieciństwa były konkursy Miss? A czemu nie ma pani co lubi Internet (np. forum!), spędzanie czasu w zaciszu własnego mieszkania z rodzicami i rodzeństwem lub coś podobnie spokojnego... Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 21:33 jak by sie dobrze przyjzał to moze by sie taka znalazła co lubi forum tylko czy ma laptopa ze sobą -ot to jest pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 21:35 No, bo we dwójkę pisać na jednym komputerze to nie da rady. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 jest jedna co buszuje po necie 11.09.04, 21:39 misspolonia.onet.pl/z22.htm ale tez ma za soba skok na bungee :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: jest jedna co buszuje po necie 11.09.04, 21:41 Ale zajęta - zob. czwarta linijka tekstu... Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jest jedna co buszuje po necie 11.09.04, 21:49 skoro buszuje po necie to moze jakis wirtalny on jest i spacery tez wirtualne jakies uprawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: jest jedna co buszuje po necie 11.09.04, 21:52 Zasady doświadczenia życiowego nakazują nie wierzyć takiej interpretacji stanu faktycznego. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 finałowa piątka 11.09.04, 22:08 misspolonia.onet.pl/z13.htm misspolonia.onet.pl/z13.htm misspolonia.onet.pl/z18.htm misspolonia.onet.pl/z23.htm misspolonia.onet.pl/z24.htm Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:11 Z takiej propozycji to może ta ostatnia pani na Miss? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:14 no ja od poczatku bylam za 13 a pozniej 24 jeszcze chwila i sie okaze a teraz gwiazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Fu Cafe przepraszam Blue Cafe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 a wiec miss polonia 2004 została pani ........ 11.09.04, 22:28 misspolonia.onet.pl/z18.htm Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 11.09.04, 23:20 No, przynajmniej sportem się nie interesuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 13.09.04, 08:37 a cóż to znaczy mój drogi qwwrty? "przynajmniej sportem sie nie interesuje". a to cos złego czy co? Tak myślę, że te panie to tyle o sporcie wiedzą co w tv widziały. a te wszystkie opowieści mocno przesadzone są:) Choć może i skaczą ze spadochronu, zeby potem móc się pochwalić:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Wlasnie Qwert odpowiedz nam 13.09.04, 13:34 lemuriza napisała: > a cóż to znaczy mój drogi qwwrty? "przynajmniej sportem sie nie interesuje". > a to cos złego czy co? Wlasnie ja tez zadam wyjasnien :) I specjanie dla Qwerta link : www.legialive.pl/legionistki.php I co nie chcialbys sie umowic z niektorymi paniami? Choc interesuja sie sportem ? > Tak myślę, że te panie to tyle o sporcie wiedzą co w tv widziały. Te panie pewnie tak. > a te wszystkie opowieści mocno przesadzone są:) > Choć może i skaczą ze spadochronu, zeby potem móc się pochwalić:) Moze skoczyla tylko raz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wlasnie Qwert odpowiedz nam 13.09.04, 19:31 atob napisał: > I specjanie dla Qwerta link : A Zgodę na wykorzystywanie wizerunku masz? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 13.09.04, 19:44 lemuriza napisała: > a to cos złego czy co? Bo trzeba myśleć praktycznie: jak żona trenuje jakieś jiu-jiutsu, aikido, jebudu czy inne sztuki walki to oznacza, że będzie wracała do domu poobijana. I jak tu się do niej przytulić jak cała w sińcach i nawet się dotknąć nie da? Jak będzie uprawiać nurkowanie czy żeglarstwo to oznacza, że wydatki na sprzęt będą bardzo wysokie, do tego dojdą wyprawy. I już budżet domowy będzie na minusie. Jak będzie jakieś skoki spadochronowe czy wspinaczkę wysokogórską, to oprócz argumentu finansowego dochodzi obawa o życie - po co się narażać? A jak zginie? To ja zostanę sam i będzie jeszcze gorzej... Ogólnie: sport to jednak nie-zdrowie. :-P (przynajmniej dla drugiej osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 13.09.04, 21:38 qwerty.tarnow napisał: > lemuriza napisała: > > > a to cos złego czy co? > > Bo trzeba myśleć praktycznie: jak żona trenuje jakieś jiu-jiutsu, aikido, > jebudu czy inne sztuki walki to oznacza, że będzie wracała do domu poobijana. I > > jak tu się do niej przytulić jak cała w sińcach i nawet się dotknąć nie da? > Jak będzie uprawiać nurkowanie czy żeglarstwo to oznacza, że wydatki na sprzęt > będą bardzo wysokie, do tego dojdą wyprawy. I już budżet domowy będzie na > minusie. > Jak będzie jakieś skoki spadochronowe czy wspinaczkę wysokogórską, to oprócz > argumentu finansowego dochodzi obawa o życie - po co się narażać? A jak zginie? > > To ja zostanę sam i będzie jeszcze gorzej... > Ogólnie: sport to jednak nie-zdrowie. :-P (przynajmniej dla drugiej osoby) A zapytaj qwerty mojego męża czy to nie przyjemnie iść z żoną sobie pograć w siatkówkę? albo razem mecz oglądnąć lub iść na żużel? Czy na rowery wsiąść i pojechać w siną dal? I na odwrót: jakbym miała męża co go sport kompletnie nie intersuje to oj, nie byłoby tak fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: a wiec miss polonia 2004 została pani ....... 13.09.04, 21:42 Domyślam się że miło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: finałowa piątka 11.09.04, 22:29 a .......misspolonia.onet.pl/z24.htm szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: finałowa piątka 13.09.04, 08:39 jacaaa2 napisał: > a .......misspolonia.onet.pl/z24.htm > szkoda > Pani z numerem 24 bardzo atrakcyjna:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: finałowa piątka 13.09.04, 19:40 lemuriza napisała: >pani z numerem 24 bardzo atrakcyjna:) i tak Twierdzi kobieta ,a zaden facet nawet nie westchnął ech gdzie oni sie podziali ?? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: finałowa piątka 13.09.04, 19:46 jacaaa2 napisał: > zaden facet nawet nie westchnął, ech gdzie oni sie podziali ?? Rozjechali się po świecie. I jednego doła wyleczyli innym. Teraz co innego mnie martwi... Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: mis mis mis mis mis mis 11.09.04, 22:09 Wszystkie bez wątpienia śliczne, ale... aż tak dużo nie wypije żeby z tej piątki "ścisłej" wybrać naj...;) Odpowiedz Link Zgłoś