caro333 10.11.04, 15:24 Dostałem zaproszenie na uroczystości i koncert...Ale przede wszystkim - wyspać się chcę i odpocząć!:))A co Wy planujecie na jutro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lobuzek1 Re: Jutro święto! 10.11.04, 15:29 A czytanie akt przed pierwszą rozprawą:-((( A poza tym zimno, na narty jeszcze za wcześnie. Pasowałoby się też wyspać, przynajmniej do 8. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Jutro święto! 10.11.04, 15:34 No, to bardzo poważne zajęcie!Nie rozpraszaj się.Budzikom,oczywiście śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Jutro święto! 10.11.04, 15:35 A wieczorem koncert Chrisa Farlowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Jutro święto! 10.11.04, 15:49 Ja będę szyła patchworkowe obrusy na przyjecie wigilijne do pracy. Mam pomysł na tegoroczną dekorację już od zeszłego roku. I muszę skończyć martwą naturę, którą maluję już od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jutro święto! 10.11.04, 16:14 lobuzek1 napisał: > A czytanie... Można przecież w trakcie. Albo i po. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jutro święto! 10.11.04, 16:16 Jutro? Nie wiem. Przede wszystkim wolne. Potem samo wyjdzie jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jutro święto! 10.11.04, 17:28 no ja mam plany konkretne, choć wcale nie takie ciekawe: ponieważ slav idzie do pracy:((( to ja sobie zaplanowałam trochę ladniej domek posprzątać, lubię swój domek pachnący i posprzątany, a nigdy nie mam czasu, w międzyczasie czytanie ( Toskania wciąż czeka), i robienie obiadku - coś dobrego wymysliłam na jutro:), potem małe przyjątko urodzinowe u siedmiolatki, potem jak sił starczy - basen:). W międzyczasie może jakiś spacerek???? No a wyspanie się - musowo:). Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Jutro święto! 11.11.04, 01:02 10,30 msza i pilnowanie na niej klasy, potem przemarsz pod pomnik ku czci. Przyniosłam do domu 2 zadania i dziennik. W poniedziałek wywiadówka. Wolnego sporo, zdążę. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jutro święto! 11.11.04, 06:57 Ja jutro pracuje choc w kalendarzu tutejszym Dzien Weterena. Po pracy ide do fryzjera i na zmiane oleju w aucie jak widac same atrakcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Jutro święto! 11.11.04, 08:33 polecam zwlaszcza zmiane oleju w aucie .to naprawde moze byc przyjemne:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jutro święto! 11.11.04, 10:08 1gomez napisał: > polecam zwlaszcza zmiane oleju w aucie . Zawsze też go można potem trochę w torebce przynieść do domu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jutro święto! 11.11.04, 13:06 no to ja już po sprzątaniu:), nadzienie do naleśników gotowe, teraz odpoczywam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Jutro święto! 11.11.04, 13:38 A myśmy sobie spacerek zrobili, fajny ten park Sanguszków! A teraz talerze po spaghetti moczą się w zlewie a ja pije sobie piwko. Jak na razie relaks przed koncertem. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jutro święto! 11.11.04, 15:10 lobuzek1 napisał: > A teraz talerze... Już myślałem, że "talerze grzeję do koncertu, a potem dam po garach", a tu okazało się tak prozaicznie... ;-) > Jak na razie relaks przed koncertem. I wprowadzanie słuchu w stan równowagi, która potem może zostać poważnie zachwiana w wyniku dodznań dźwiękowych od instalacji akustycznej. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jutro święto! 11.11.04, 14:56 Zawsze w tym czasie moge w torebce zrobic porzadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jutro święto! 11.11.04, 15:11 tradycja1 napisała: > Zawsze w tym czasie moge w torebce zrobic porzadek... ... I odszukać potrzebne fundusze, jakie niewątpliwie pan z serwisu zagarnie za tą drobną usługę. :-( Odpowiedz Link Zgłoś