lubona 26.12.04, 16:22 no, prawie. Niektórzy już jutro muszą wstać raniutko i do pracy. Słuchajcie, jestem z Wami. Trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Już po.. 26.12.04, 18:55 Teraz trzeba odpocząć po świętach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Już po.. 26.12.04, 22:08 No, w ramach wypoczynku jeden film w TVP1 już zaliczony ("Góra Dantego"). Teraz drugi jeszcze ("Bez twarzy"). Potem się wyspać. I można zacząć ostatni tydzień roku 2004. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Już po.. 27.12.04, 11:22 No to mogę zacząć nowy tydzień. Pomału, nieśpiesznie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez melduje sie na forum:) 27.12.04, 17:18 przezylem chociazem troche jakby przyciezkawy Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: melduje sie na forum:) 27.12.04, 17:24 no to się trzeba teraz poruszać trochę. Ja właśnie idę na siatkówkę:). Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: melduje sie na forum:) 28.12.04, 15:11 Raz sie w koncu zyje;)) Nie wolno sobie odmawiac- nawet tych najmniejszych- przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: melduje sie na forum:) 28.12.04, 15:12 A ja wczoraj odpoczywałem po świętach,bo one są jednak bardzo męczące..:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: Już po.. 28.12.04, 17:03 ... i dobrze. prawde mowiac nie moglem sie juz doczekac powrotu do warszawy i do pracy... niestety nastepne swieta juz za 3 miesiace... brrrrrr... znow obzarstwo i dwudniowa nuda :((( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Już po.. 28.12.04, 17:09 Oj!Niby masz rację,ale po co zaraz tak publicznie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Już po.. 28.12.04, 17:18 Wnioskuję - byłeś poza miejscem stłego zakwaterowania.A jak się siedzi we własnym domu przed furą żarcia i śladowymi ilościami popitki,a na polu listopad i deszcz dzwoni o szyby...to dopiero jest męka... Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: Już po.. 28.12.04, 17:25 no.... w tarnowie bylem w swieta. pogoda jak najbardziej mi odpowiada, nie cierpie sniegu ze wzgledu na to jak czesto poruszam sie samochodem. z tego samego powodu nienawidze upalow i slonca :) generalnie chodzilo mi o to, ze swieta to okres niesamowitej nudy... i obzarstwa niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Już po.. 28.12.04, 17:36 Może to głupia uwaga,ale rzeczywiście - na słońce może być klimatyzacja i okulary,na śnieg na szosie nie da się nic poradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: Już po.. 28.12.04, 17:44 tak. klima dobra rzecz na trasie.... niestety nie sprawdza sie w ruchu miejskim.... zwlaszcza jezeli czesto (ok. 25 razy dziennie) pozostawiasz auto w pelnym sloncu na parkingu. okulary tak - ale slonca nie lubie bo kojarzy mi sie z upalem, nie dlatego, ze przeszkadza mi w czasie jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś