teresa50 28.02.05, 20:43 Brakuje nam tego ciepełka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Gdzie jest Lemuriza ? 28.02.05, 20:48 Mam nadzieję, że wróci do nas tak szybko, jak to możliwe. Też na to czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Gdzie jest Lemuriza ? 01.03.05, 05:05 No masz, wszyscy znikaja... wkrotce na mnie pora;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Gdzie jest Lemuriza ? 01.03.05, 07:40 ha, to bardzo miło otworzyć rano forum i przeczytać cos takiego:) dziekuję. Jestem, ale naprawde nie mam teraz czasu ( są wazniejsze sprawy, choć Wy tez jesteście dla mnie bardzo ważni:). Wrócę na dobre tak szybko, jak to będzie możliwe. Do tego wszystkiego nie mam chwilowo w domu komputera, więc sami rozumiecie... ale wrócę:) tymczasem pozdrawiam gorąco, ciepło, słonecznie i myślę o Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Gdzie jest Lemuriza ? 01.03.05, 08:02 No!Odetchnąłem z ulgą!:)))Cieszymy się,że wszystko w porządku!Pozdrawiam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Gdzie jest Lemuriza ? 01.03.05, 09:21 Mam nadzieję, że Lemur tu jednak zajrzy - jak tu, to i przy okazji zajrzyj, Izo, do poczty :)) Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś