lemuriza 22.03.05, 08:02 wiosna, wiosna, słońce świeci... jest pięknie. Przesyłam Wam najbardziej promienny i najbardziej wisoenny uśmiech jaki potrafię przesłać:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 18:59 nikt się nie cieszy razem ze mną z wiosny?:( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:07 Cieszy, cieszy. Tylko, że pod wieczór znowu zimno. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:16 no trudno... to ostatnie już podrygi, zima nie może trwać wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:22 Tez sie ciesze! Tym bardziej ze mam po Swietach jechac do wsi gdzie bede mial pokazane jak i gdzie kopia za bursztynem i obrabiaja go w paciorki uzywajac recznych narzedzi - no, albo na pedal. Amberif byl wspanialy, jak bede mogl szybko to opisze Wam cos, ale najpiekniejszy pokaz mody i bizuterii bursztynowej bedzie nadawany na kanale 2 telewizji 09 kwietnia o godzinie 15. Bylem po prawej stronie wybiegu, dosyc wysoko- filmujacy facet w czarnym golfie wiec pewnie nie bedzie widac. Zreszta, kto by patrzyl przy takich modelkach i takiej bizuterii. A stroj (czarny, ale niczym kwiat lilii) projektu ze wschodu z 30.000 pior labedzich byl niesamowity, tym bardziej ze pokazywany na baletnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:25 kuczman napisał: > Bylem po prawej stronie wybiegu, (...) facet w czarnym golfie (...) > A stroj (czarny, ale niczym kwiat lilii) projektu ze wschodu z 30.000 pior > labedzich byl niesamowity, tym bardziej ze pokazywany na baletnicy... To jak? Kto był w końcu tą filmującą baletnicą, co? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 00:11 Ale masz wybiorcza koncentracje:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 10:06 :-D Grunt to spostrzegawczość. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:25 cześc Kuczman, dziekujemy za miłą niespodziankę:). Cieszę się, ze Ci się targi udały. Jak nie zapomnę to obejrzę:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 00:14 Witaj, dziekuje:)) Zadna niespodzianka, chociaz tak moglem byc z Wami... A szarf nie widzialem na oczy az do 10min przed wyslaniem, wiec- jakie byly, takie poszly! Czy ktos zostal mianowany statkiem towarowym;))? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 07:42 I znowu dzis pieknie świeci słoneczko - podwójnie chce się żyć:) pozdrawiam Was gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 09:52 I chyba wreszcie trochę cieplej. Ja dzis przyszłam do pracy w zamszowej kurteczce, całkiem wiosennej. Muszę coś wymyślić spacerowego na czas świąt spedzanych z Mamą, żeby nie siedzieć cały czas w domu. Może znowu Kazimierz? A może Pieskowa Skała? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 10:41 tez sią nastawiłam na spacer jakiś wiosenno-świąteczny, ale na onecie pogoda na święta pod psem... deszcz. Mam nadzieje, że się mylą:). Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:09 Pytanko małe mam - przesłaliście Kuczmanowi fotki?? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:16 Pytanko małe: co z Twoimi fotkami? Chyba jakieś robiłeś? A co do Kuczmana, Tradycji i Gomeza - było pytanie, czy chcą dostać zdjęcia - i nie wiem, czy chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:17 caro nie miła aparatu przecież. Fotki robił tylko Łobuzek. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:20 Na pewno będą chcieli.A ocenzurujcie je tam trochę i zatrzyjcie rysy niejakiego caro,chociaż,Tradi i gomez są po pierwszym szoku,a Kuczman nie takie rzeczy w życiu widział...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:31 teklat napisała: > Caro - kokiet!!!!!! No,w tych odruchach jesteś przewidywalna w 101%!!!A co,każdy ma jakieś słabostki:))I tym bardziej może sobie na nie pozwolić, im jest pewniejszy,że natychmiast zostaną napiętnowane!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 17:34 caro-kokiet!!! wymiękam normalnie.... jesteś przeniezła Teklo:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:25 Tradycja już dostała przesyłkę. A pozostałym dwóm Panom proponuję: - Kuczmanowi przesłać jak wróci do domu (tam sobie ściągnie), bo teraz to ma tylko okazyjny dostęp do netu chyba - Gomezowi - jak się pojawi i da znak życia. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:32 No i Qwerty załapał sie na bardzo ladny okragły numerek. Ja miałam zapolować na same trójki, ale chyba odpuszczę, bo mam dzisiaj wieczorno-popołudniowe rozrywkowe wyjście... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:39 Niecelowo to było. A skoro o ładnych numerkach, to co, dotrzymamy obietnicy i przygotujemy grunt Caro pod pewien sukces? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:41 Tak,trójki - jak wiecie bardzo mi się podobają i być może zaraz sam "utłukę"tę trzydziestkę? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:44 caro333 napisał: > być może zaraz sam "utłukę"tę trzydziestkę? Czego Ci serdecznie życzymy, bo ja akurat nie mam zbytnio czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:42 No - można byłoby, tylko on pewnie sie zagrzebał w papierach po tym, jak sie do nas pomizdrzył i powdzięczył w sprawie swoich fotek...Jeszcze chwile mamy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:47 uważaj, bo Ci podprowadzę trójeczki, jak się będziesz ze mną spierał... Ja też lubię i trójeczki, i okrągłe numerki... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:49 uuuupssss... teraz to dopiero prowokacyjnie zabrzmiało... i wieloznacznie... Nic zdrożnego i kwiatuszkowo-forumowego nie miałam na myśli :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:52 Łaaaaaał.... :-PPP Ale się sypnęło, co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:57 Noooooooooooooooooo...sypnęło się...:))))Te "okrągłe numerki" to jest przedmiot moich nieustannych medytacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:09 To ja już nic nie mówię... (tu przydałaby sie emotka gg z plastrem na ustach).. Idę do chałupy, a Wy walczcie dzielnie o ten numerek trójkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:12 Tak,lepiej idź,bo czasem działa okrutne prawo serii...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:16 PS.Ale może nie idź,bo to by mi pomogło w medytacjach?...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:19 Już blisko bardzo do okrągłego numerka!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:20 caro333 napisał: > PS.Ale może nie idź,bo Ech, Caro.... "Chciałabym, a boję się" - mówi Ci to coś? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:22 A coś Ty!!!! Ja nawet nie chcę sobie przypomnieć,czy mi to coś mówi,czy nie...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 17:07 caro333 napisał: > A coś Ty!!!! Ja nawet nie chcę sobie przypomnieć,czy mi to coś mówi,czy > nie...:))))) A dlaczego? A poza tym - gratulacje za trójeczki... wlazłam tu w trakcie robienia obiadu, narażając go na przypalenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 19:25 Jesli jestem godzien zdjec, bardzo prosze, slijcie! Maile sprawdzam! Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 23:44 myślę, że do tej pory to masz zapchaną skrzynkę zdjęciami, więc się ni wyrywam. Ale jakby co, to podeślę. A wcześniej wrzucę do Photo Shopa i się wytnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 19:57 Wiec juz ogladalem- tak w biegu juz chyba kojarze wiekszosc z Was, chociaz nie dostalem opisu zadnego! Swietna grupa a i wyglada ze sie dobrze bawiliscie. Moze nastepnym razem dolacze... Kto wysylal? Lemuriza? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 20:31 Tu znasz nas, a my Ciebie jeszcze nie. Nie sugeruje Ci to czegoś przypadkiem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 21:16 Qwerty, trzeba być czujnym. Sobota,9 kwietnia, godz 15.00 czarny facet w golfie... czy jakoś tak.. już się nastawiam na obejrzenie Kuczmana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 21:23 Ale mam nadzieję, że mi przypomnicie o tym oglądaniu Kuczmana jeszcze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 22:43 Z gory uprzedzam, ze nawet jakby jakims cudem mnie bylo widac- i tak Wasza uwaga bedzie skupiona na panienkach na wybiegu!;)) www.amberif.pl tam gdzies sa zdjecia z gali. Moje zdjecia? Hm... cos moze znajde tutaj pod reka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 23:01 Tylko jakby co, to pamiętaj - podaj NIE na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Wiosna, wiosna 25.03.05, 07:50 tak to byłam ja - wysłałam Ci zdjęcia:) wiesz kto jest kto? specjalnie nie opisałam,żebyś miał zabawę z domyslaniem się kto jest kto? Odpowiedz Link Zgłoś