Dodaj do ulubionych

Wiosna, wiosna

22.03.05, 08:02
wiosna, wiosna, słońce świeci...
jest pięknie.

Przesyłam Wam najbardziej promienny i najbardziej wisoenny uśmiech jaki
potrafię przesłać:).
Obserwuj wątek
    • lemuriza Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 18:59
      nikt się nie cieszy razem ze mną z wiosny?:(
      • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:07
        Cieszy, cieszy. Tylko, że pod wieczór znowu zimno. :-(
        • lemuriza Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:16
          no trudno... to ostatnie już podrygi, zima nie może trwać wiecznie.
        • kuczman Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:22
          Tez sie ciesze!
          Tym bardziej ze mam po Swietach jechac do wsi gdzie bede mial pokazane jak i
          gdzie kopia za bursztynem i obrabiaja go w paciorki uzywajac recznych narzedzi -
          no, albo na pedal.
          Amberif byl wspanialy, jak bede mogl szybko to opisze Wam cos, ale
          najpiekniejszy pokaz mody i bizuterii bursztynowej bedzie nadawany na kanale 2
          telewizji 09 kwietnia o godzinie 15. Bylem po prawej stronie wybiegu, dosyc
          wysoko- filmujacy facet w czarnym golfie wiec pewnie nie bedzie widac. Zreszta,
          kto by patrzyl przy takich modelkach i takiej bizuterii.
          A stroj (czarny, ale niczym kwiat lilii) projektu ze wschodu z 30.000 pior
          labedzich byl niesamowity, tym bardziej ze pokazywany na baletnicy...
          • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:25
            kuczman napisał:

> Bylem po prawej stronie wybiegu, (...) facet w czarnym golfie (...)
            > A stroj (czarny, ale niczym kwiat lilii) projektu ze wschodu z 30.000 pior
            > labedzich byl niesamowity, tym bardziej ze pokazywany na baletnicy...

To jak? Kto był w końcu tą filmującą baletnicą, co? :-D
            • kuczman Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 00:11
              Ale masz wybiorcza koncentracje:P:P:P
              • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 00:14
                Cały Qwerty!!! :))))
                • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 10:06
                  :-D
                  Grunt to spostrzegawczość. ;-)
          • lemuriza Re: Wiosna, wiosna 22.03.05, 19:25
            cześc Kuczman,
            dziekujemy za miłą niespodziankę:).
            Cieszę się, ze Ci się targi udały.
            Jak nie zapomnę to obejrzę:)
            pozdrawiam.
            • kuczman Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 00:14
              Witaj, dziekuje:))
              Zadna niespodzianka, chociaz tak moglem byc z Wami...
              A szarf nie widzialem na oczy az do 10min przed wyslaniem, wiec- jakie byly,
              takie poszly! Czy ktos zostal mianowany statkiem towarowym;))?
              • lemuriza Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 07:42
                I znowu dzis pieknie świeci słoneczko - podwójnie chce się żyć:)
                pozdrawiam Was gorąco:)
                • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 09:52
                  I chyba wreszcie trochę cieplej. Ja dzis przyszłam do pracy w zamszowej
                  kurteczce, całkiem wiosennej.
                  Muszę coś wymyślić spacerowego na czas świąt spedzanych z Mamą, żeby nie
                  siedzieć cały czas w domu. Może znowu Kazimierz? A może Pieskowa Skała?
                  • lemuriza Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 10:41
                    tez sią nastawiłam na spacer jakiś wiosenno-świąteczny, ale na onecie pogoda na
                    święta pod psem... deszcz. Mam nadzieje, że się mylą:).
                    • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 10:49
                      Onet zawsze się myli. ;-)
                      • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:09
                        Pytanko małe mam - przesłaliście Kuczmanowi fotki??
                        • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:16
                          Pytanko małe: co z Twoimi fotkami? Chyba jakieś robiłeś?
                          A co do Kuczmana, Tradycji i Gomeza - było pytanie, czy chcą dostać zdjęcia - i
                          nie wiem, czy chcieli.
                          • lemuriza Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:17
                            caro nie miła aparatu przecież.
                            Fotki robił tylko Łobuzek.
                          • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:20
                            Na pewno będą chcieli.A ocenzurujcie je tam trochę i zatrzyjcie rysy niejakiego
                            caro,chociaż,Tradi i gomez są po pierwszym szoku,a Kuczman nie takie rzeczy w
                            życiu widział...:))
                            • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:25
                              Caro - kokiet!!!!!!
                              • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:31
                                teklat napisała:
                                > Caro - kokiet!!!!!!
                                No,w tych odruchach jesteś przewidywalna w 101%!!!A co,każdy ma jakieś
                                słabostki:))I tym bardziej może sobie na nie pozwolić, im jest pewniejszy,że
                                natychmiast zostaną napiętnowane!:))
                              • lemuriza Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 17:34
                                caro-kokiet!!! wymiękam normalnie....
                                jesteś przeniezła Teklo:)
                            • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:25
                              Tradycja już dostała przesyłkę. A pozostałym dwóm Panom proponuję:
                              - Kuczmanowi przesłać jak wróci do domu (tam sobie ściągnie), bo teraz to ma
                              tylko okazyjny dostęp do netu chyba
                              - Gomezowi - jak się pojawi i da znak życia.
                              • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:32
                                No i Qwerty załapał sie na bardzo ladny okragły numerek. Ja miałam zapolować na
                                same trójki, ale chyba odpuszczę, bo mam dzisiaj wieczorno-popołudniowe
                                rozrywkowe wyjście...
                                • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:39
                                  Niecelowo to było. A skoro o ładnych numerkach, to co, dotrzymamy obietnicy i
                                  przygotujemy grunt Caro pod pewien sukces? :-)
                                  • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:41
                                    Tak,trójki - jak wiecie bardzo mi się podobają i być może zaraz sam "utłukę"tę
                                    trzydziestkę?
                                    • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:44
                                      caro333 napisał:

> być może zaraz sam "utłukę"tę trzydziestkę?

Czego Ci serdecznie życzymy, bo ja akurat nie mam zbytnio czasu.
                                  • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:42
                                    No - można byłoby, tylko on pewnie sie zagrzebał w papierach po tym, jak sie do
                                    nas pomizdrzył i powdzięczył w sprawie swoich fotek...Jeszcze chwile mamy... :))
                                    • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:43
                                      Tekla - prowokatoka!!!!!!!
                                      • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:47
                                        uważaj, bo Ci podprowadzę trójeczki, jak się będziesz ze mną spierał... Ja też
                                        lubię i trójeczki, i okrągłe numerki...
                                        • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:49
                                          uuuupssss... teraz to dopiero prowokacyjnie zabrzmiało... i wieloznacznie...
                                          Nic zdrożnego i kwiatuszkowo-forumowego nie miałam na myśli :)))))
                                          • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:52
                                            Łaaaaaał.... :-PPP
                                            Ale się sypnęło, co? ;-)
                                            • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 15:57
                                              Noooooooooooooooooo...sypnęło się...:))))Te "okrągłe numerki" to jest przedmiot
                                              moich nieustannych medytacji:)
                                              • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:09
                                                To ja już nic nie mówię... (tu przydałaby sie emotka gg z plastrem na ustach)..
                                                Idę do chałupy, a Wy walczcie dzielnie o ten numerek trójkowy.
                                                • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:12
                                                  Tak,lepiej idź,bo czasem działa okrutne prawo serii...:))
                                                  • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:16
                                                    PS.Ale może nie idź,bo to by mi pomogło w medytacjach?...:))))
                                                  • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:19
                                                    Już blisko bardzo do okrągłego numerka!:))
                                                  • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:20
                                                    A! Biorę go i już!!! 33333!
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:20
                                                    caro333 napisał:

> PS.Ale może nie idź,bo

Ech, Caro.... "Chciałabym, a boję się" - mówi Ci to coś? ;-)
                                                  • caro333 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 16:22
                                                    A coś Ty!!!! Ja nawet nie chcę sobie przypomnieć,czy mi to coś mówi,czy
                                                    nie...:)))))
                                                  • teklat Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 17:07
                                                    caro333 napisał:

> A coś Ty!!!! Ja nawet nie chcę sobie przypomnieć,czy mi to coś mówi,czy
                                                    > nie...:)))))

A dlaczego?

A poza tym - gratulacje za trójeczki... wlazłam tu w trakcie robienia obiadu,
                                                    narażając go na przypalenie.
                                                  • kuczman Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 19:25
                                                    Jesli jestem godzien zdjec, bardzo prosze, slijcie!
                                                    Maile sprawdzam!
                                                  • teresa50 Re: Wiosna, wiosna 23.03.05, 23:44
                                                    myślę, że do tej pory to masz zapchaną skrzynkę zdjęciami, więc się ni wyrywam.
                                                    Ale jakby co, to podeślę. A wcześniej wrzucę do Photo Shopa i się wytnę :-)
                                                  • kuczman Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 19:57
                                                    Wiec juz ogladalem- tak w biegu juz chyba kojarze wiekszosc z Was, chociaz nie
                                                    dostalem opisu zadnego!
                                                    Swietna grupa a i wyglada ze sie dobrze bawiliscie. Moze nastepnym razem
                                                    dolacze...
                                                    Kto wysylal? Lemuriza?
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 20:31
                                                    Tu znasz nas, a my Ciebie jeszcze nie. Nie sugeruje Ci to czegoś
                                                    przypadkiem? ;-)
                                                  • teresa50 Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 21:16
                                                    Qwerty, trzeba być czujnym. Sobota,9 kwietnia, godz 15.00 czarny facet w
                                                    golfie... czy jakoś tak.. już się nastawiam na obejrzenie Kuczmana :-)
                                                  • teklat Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 21:23
                                                    Ale mam nadzieję, że mi przypomnicie o tym oglądaniu Kuczmana jeszcze??????
                                                  • kuczman Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 22:43
                                                    Z gory uprzedzam, ze nawet jakby jakims cudem mnie bylo widac- i tak Wasza
                                                    uwaga bedzie skupiona na panienkach na wybiegu!;))
                                                    www.amberif.pl tam gdzies sa zdjecia z gali.
                                                    Moje zdjecia? Hm... cos moze znajde tutaj pod reka;))
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wiosna, wiosna 24.03.05, 23:01
                                                    Tylko jakby co, to pamiętaj - podaj NIE na forum.
                                                  • lemuriza Re: Wiosna, wiosna 25.03.05, 07:50
                                                    tak to byłam ja - wysłałam Ci zdjęcia:)
                                                    wiesz kto jest kto?
                                                    specjalnie nie opisałam,żebyś miał zabawę z domyslaniem się kto jest kto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka