lemuriza 22.04.05, 21:29 qwerty patrz : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=23070390 ( tylko sie czasem nie dopisuj tamże, bo to kolejna prowokacja) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: ha,ha,ha 22.04.05, 23:59 Quwert (kimkolwiek jesteś), powiedz no tej swojej małżonce (ktokolwiek to jest), żeby zaczęła niżej latać... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: ha,ha,ha 23.04.05, 00:04 teklat napisała: > żeby zaczęła niżej latać... Stewardesa? Pilotka? Ale to niebezpieczne może być. Pewnie "lataj nisko i powoli". :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: ha,ha,ha 26.04.05, 22:16 no nie... ubawiłam się. Naprawdę.Rano trochę mnie zmartwiła ta atmosfera, prosiłam o spokój.. ale teraz mnie Tekla zainspirowała no:). No to przerywam milczenie. patrzcie: Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: ha,ha,ha 26.04.05, 22:17 Rada: d.mietku najlepiej to Mamie, moze ona coś poradzi na qwertego. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: ha,ha,ha 26.04.05, 22:27 Rany qwerty, jaki Ty sławny jesteś!!!:))) Tylko wykorzystaj to swoje pięć minut. Akurat wybory idą, może by w tę stronę uderzyć i wykorzystać tę popularność?. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: ha,ha,ha 26.04.05, 22:33 Wybory? ;-) Kiedyś tu już padł taki argument. :-D Ale przy całkiem innej okazji (chyba wybory do Parlamentu Europejskiego). ;-) Myślę jednak że nie skorzystam. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: ha,ha,ha 26.04.05, 22:39 a jakbysmy jakiś blok wyborczy stworzyli? obydwoje jestesmy sławni juz i na forum Mielec, kto wie jeszcze jakim... No i jak Ci się podoba ta reklama co Ci robi i d.mietek i Jarmułka co? Chociaż ja mam mocne podejrzenia,ze to jedna i ta sama osoba:). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: ha,ha,ha 26.04.05, 22:45 MTV :-P Albo dla bardziej pamiętliwych - cytat z wypowiedzi Jacka Zdrojewskiego. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: ha,ha,ha 26.04.05, 22:51 Blok wyborczy Tworzy się po to, aby trochę społecznej kasy udrzeć przy okazji przekrętów w kampanii wyborczej. Więc chyba podziękuję, niestety. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: ha,ha,ha 26.04.05, 22:56 No wiesz, M.C. może zakładać komitety wyborcze na dwa lata przed wyborami, to czemu i my nie? Co, gorsi jesteśmy? ;-) Będziemy mieli stały komitet wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś