caro333 27.05.05, 13:54 Meteo straszy strasznymi upałami jutro,pojutrze...Co planujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 13:58 Ja planuję sobotę z kumpelstwem na działce a niedziele w domu. Lubię czasem pomieszkać. No i balkonu nie moge opuścić na zbyt długo przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 14:02 A mnie,cholera nikt na "powietrze świże" nie zaprosił,a sam hektarów za miastem nie posiadam.:(((( Miło byłoby zrobić jakiegoś grillka w plenerze... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 14:06 Ja używam do moich mini uczt balkonowo-grillowych raclette'a. Strasznie fikuśne ustrojstwo. Masz balkon? Bo my tu, o dziwo, o Twoim balkonie jeszcze nic nie wiemy!!! :))) Aż sie dziwię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 14:26 Bo i nie ma się czym chwalić:P Balkon standardowy,systemu "wielka płyta".Wychodzi na podwórko pełne rozwrzeszczanych bachorów i wściekających się psów.Otwieram drzwi i z głębi pokoju widzę ścianę liści - fajny widok,szczególnie w promieniach zachodzącego słońca(sp;ore dzrewa zdążyły już urosnąć).Na balkonie zwykle suszy się pranie,bo tego ci u nas dostatek. Do mojego balkonu pasowałby gruby,łysy facet,z mocno obrośniętym torsem,ramionami i karkiem,w bokserkach jeszcze z wojska,starych "laczkach",i ażurowym podkoszulku na ramiączkach...Na dodatek powinen pić piwo prosto z puszki i wyrzucać te puszki na trawnik...Nie bardzo czułbym się w takiej roli!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 14:27 Balkon jest odsłonięty.To nie loggia nawet.:( Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 14:32 Ty masz balkon w sam raz dla Dmietka. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 14:54 Fakt,jeśli ktoś lubi pokazywać...hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Będzie zimno 27.05.05, 15:04 Bo nie liczy się to co na zewnątrz... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:11 Czyżbyś dmietka bronił,czy czegoś nie kumam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:15 On chce siedzieć w domu! O kurna,,, słów mi brak:)) Tereso! ratunku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:18 DRUGIE WYJŚCIE,ROMANTYCZNE - WAŻNE TO,CO W ŚRODKU CZLOWIEKA,SERCE, NIEPRAWDA?(A cholera caps lock mi się włączył!) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:24 W środku? Z biologii coś tam pamiętam co w środku: narządy parzyste i pojedyncze, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:26 Najważniejszy jest niewątpliwie narząd pojedynczy - wątroba! Bez niej ani rusz!:)Jak mowią naukowcy - to jest najintensywniej używany narząd męski!:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:29 Co do narządów - to chyba indywidualna sprawa, kto czego bardziej lubi uzywać. Od takiego używania, o jakim myślisz, Caro, wątroba sie psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:31 teklat napisała: > Od takiego używania, o jakim myślisz, Caro, wątroba sie psuje. To ---> "Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije" ?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:27 Qwerty! Zapomnij o narządach i o całej tej przyziemnej fizjologii. Pomyśl o pieknym świecie, który czeka na Ciebie za progiem Twojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:30 Świat swoją drogą - przeznaczenie swoją... (Zawsze mi w testach pseudo-psychologicznych - np. takich z urzedu pracy - wychodziły wyniki przeciwne do oczekiwanych przez prowadzących kurs :-P - ale dobrze że wiedziałem gdzie oszukiwać, to naciągałem te testy... :-D - na swoją korzyść oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:33 Ale chodzi Ci o przyjemne spędzenie czasu, czy o dobry stan parzystych i nieparzystych? Bo sie troche pogubiłam..... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:35 Napisałaś: "Pomyśl o pieknym świecie, który czeka na Ciebie za progiem Twojego domu. " Ja odpisałem: "Świat swoją drogą - przeznaczenie swoją..." Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:38 a narządy swoją. I parzyste, i nieparzyste. Qwerty, odsylam Cie do watku "no comment" - tam jest coś dla Ciebie. Słuchaj in ucz się od starszych :)) Ja znikam, bo na razie nie szukam fascynacji. Wolę miłe spedzanie czasu z kumpelkami w ogrodzie. Ale Wam panowie życzę stopy wody pod kilem. Albo kila wody pod stopą. Co kto woli. Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:41 teklat napisała: > Qwerty, odsylam Cie do watku "no comment" - tam jest coś dla Ciebie Już nie trzeba - skuteczie się wybroniłem. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:36 Qwerty, ubierz się jutro ładnie.Pójdziemy do pana psychika.:)))Jakie przeznaczenie!!!???Kurna! Teklo! Znajdź Mu zaraz jakiś cytacik a propos i na dodatek mądry! Coś Ty taki detrminista zrobił się,a?! Już niedługo spotkanie na Marcince.To też w Twoim przeznaczeniu jest,czy nie?No, to sprawdź dobrze!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:39 Przeznaczenie jest od rzeczy wyższych, a nie tak przyziemnych jak spotkanie. :-P Ale też oczywiście wiem, że przeznaczenie można zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:41 Ufffff... to trzymaj się tego!:)) I zmieniaj! Powodzenia! Całe forum będzie trzymało kciuki, jak oznajmisz,że jednak trochę walczysz!:)))Pozdrowienia gorące! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:43 Teraz pałeczka jest nie po mojej stronie - jak już zresztą kiedyś pisałem na tym forum. Ja swoje zrobiłem. Więcej próbować - i narażać się - nie mam na razie zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:46 Jeszcze nie panikuj.Pamiętasz powiedzenie starego rabina - jak jest dobrze nie ciesz się zbytnio,bo będzie gorzej.Jak jest źle - nie martw się - będzie lepiej.I z filozoficznego punktu widzenia stan"jest źle" jest lepszy od "jest dobrze" bo przynajmniej utrwala nadzieję...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:46 Jassssne! A jak Ci sie jeszcze kiedys trafi pałeczka - to natychmiast ją odrzuć. Co sie będziesz martwił i narażał. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:48 Jak będzie - kiedyś - to znaczy że przeznaczenie działa. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:51 A słyszałeś, że czasem przeznaczeniu warto poomóc? Jak pomagasz swojemu przeznaczeniu, jak siedzisz w domu? Nawet jakby chciało przyjść, to sie nie przedrze przez zamkniete drzwi. Albo trafi na tego sasiada, co u Was stale przesiaduje i ma gadane. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:54 Na niego nie trafi. A może nawet jakby trafiło - to też dobrze - niech mu się wreszcie coś raz w życiu uda. A i ja wtedy być może miałbym spokój z jego strony... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:51 Teklo,sama wiesz - nic na siłę(tylko młotkiem!)...Fakt - bezczynność totalna naszego Kolegi,a nawet więcej - "racze" odruchy przeznaczeniu nie pomagają...A może na poczcie zatrudnią taką....listonoszkę i wtedy przyjdzie góra do Mahometa?..Jak ja bym był przeznaczeniem,to bym coś takiego wymyślił,że nasz drogi Qwerty nigdzie by się przed tym nie ukrył...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:55 Tu się nikt nie ukrywa. Tu się po prostu już tylko czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 15:57 Czekanie, drogi Qwerty, jest zajęciem panien na wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 16:02 A w innym wątku było tu napisane, że czasy się ponoć zmieniły... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 16:06 Nie do tego stopnia się zmieniły, by czekanie było zajęciem kawalerów do wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie zimno 27.05.05, 16:07 Kto wie... Może takie są normy UE? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie zimno 27.05.05, 16:08 Wziąwszy pod uwagę nasze wcześniejsze spostrzeżenia dotyczące zaniku męskich genów,to Qwerty nawet przy biernej postawie ma duże szanse.Niedługo dziewczyny będą w google wpisywać: Chłop,chłopina,chłopczyk,chłopaczek...byle jaki...może nie mieć rąk ani nóg,byle nie był kaleką...hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Będzie zimno 27.05.05, 16:10 Na takie dictum to ja spadam. Bo zaraz mi sie mózg zlasuje. Bye! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 16:10 Planuje w ten cieplutki piatkowy wieczor ktory jest idealny do odpoczynku przy {wiadomo czym] isc do pracy .Nie tyle planuje co ide . Ps oczekuje wyrazow wspolczucia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 16:26 Nie mów jeszcze że to jest praca biurowa - ścisła praca biurowa. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 16:27 No i te wyrazy współczucia oczywiście - tyle tylko, że masz lepiej, bo w nocy gorąco to nie jest. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 16:36 Biurowa? Nie wrecz przeciwnie .Tyle ze nie w nocy a teraz. Komu w droge ...itd wlasnie wychodze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 22:06 ja mam plan wyjechania jutro na Lubinkę. Qwerty, może gdzieś ujrzysz COS na rowerach. A w niedzielę gdzieś nad wodę. Po południu .. żużel!!!!!!! hurrrrrrrraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie nam gorąco! 27.05.05, 22:38 Jutro to ja w domu będę siedział, więc nic nie zoabczę. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Będzie nam gorąco! 28.05.05, 14:37 Łomatko, zmiłuj się qwerty. Jest tak pięknie, siądź chociaż pod dzrzewem w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie nam gorąco! 28.05.05, 15:04 Drzewka mają po pół metra wysokości - bo niedawno posadzone - więc raczej nie skorzystam. ;-) Poza tym nie opaci się wynosić komputera całego z okablowaniem na zewnątrz. A pisać trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Będzie nam gorąco! 28.05.05, 16:47 no tak.. wiem, czasem trzeba:(, ale godzinkę chociaż poświęć na jakis spacer co? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Będzie nam gorąco! 31.05.05, 15:30 ...bo u mnie już chmurki przewiało, wyszło słonko i znowu...jak w temacie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Będzie nam gorąco! 31.05.05, 16:02 A u nas padać przestało też ładną chwilę temu. A chmury się rozganiają na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś