Dodaj do ulubionych

Tylko 1% dla PJK-M??

27.09.05, 22:25
Czy w Płocku faktycznie nie znajdzie się więcej ludzi, którzy nie chcą płacić
4 zł za benzynę? Dawać się obdzierać CHAMOM z kasy? Jedyny człowiek, który
mówi o tym otwarcie, że koryto trzeba zlikwidować, a nie zmieniać przy nim
świnie to Korwin-Mikke!!!! Niestety w naszej wiosce Nasz guru to Sylwester W.

A póki co trzeba nakarmić świne.
Obserwuj wątek
    • madai Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 27.09.05, 23:10
      wiesz, ciekawe jak JKM mialby zrobic, zeby benzyna byla po 2 zl ;) On sam nie
      wierzy w to co mowi. Ja go nie lubie. tych jego fanatykow tez nie :)
      • teresa50 Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 10:14
        A wiesz madai dlaczego ? Bo patrzysz tylko na przywódcę i jego dość niezwykły
        sposób bycia a prawdopodobnie nie znasz ich programu. Bo nie ma lepszego i
        ludzie, którym go przybliżam zawsze się dziwią, że to takie logiczne i proste.
        Szkoda, że mnie nie lubisz :-(( buuuuuu.... A ja Ciebie już zdążyłam polubić :-
        )))

--
        Starość jest smutna. Na szczęście przemija.
        • caro333 Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 11:38
          U nas,o czym napisał eye,właśnie jest taka wiocha!!! Szkoda, że i mnie Madai
          nie lubi (buuuuuuuu).Wycinanie UPR-u trwa od popczatku jego istnienia,bo to
          właśnie oni chcą zdecentralizować władzę i usunąć państwo z gospodarki, a komu
          wtedy dawało by się synekurki,skoro by je zlikwidować?
          • madai Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 11:47
            Nieprawda, ze was nie lubie! Wy nie wysylacie mi dziecieciu maili dziennie, +
            dziesieciu smsow z programem JKM. A mam kilku takich ludzi, ktorzy caly czas
            mnie atakuja. Tak sie sklada, ze mialam ten "zaszczyt" towarzyszyc JKM przez
            kilka dni i naprawde nie mam nic do tego czlowieka. Owszem, wszystko sie wydaje
            takie logiczne, proste, ale nie czarujmy sie-to jest POLITYKA-ona nigdy nie
            bedzie czysta.

PS. jestescie FANATYKAMI? Waszym GURU jest JKM???
            • caro333 Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 11:57
              Nie jest guru.Nie przepadam za image'em,który prezentuje.Ale program UPR
              popieram w całości.Oczywiście - polityka to niezbyt czysty interes w ogóle,ale
              ta partia,jako jedyna odważnie mówi prawdę.Jasne jest,że w przypadku objęcia
              władzy musieliby stępić nieco ostrość swoich deklaracji.Wolę kogoś,kto obiecuje
              pot i łzy przy oczyszczaniu tej stajni Augiasza,jaką jest polska scena
              polityczna a nie mamić ciemny lud kolejnym obiecywaniem gruszek na wierzbie.
              • caro333 Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 12:01
                BTW,wydaje mi się,że jednak JKM osiągnął więcej niż 1% i to jest na poziomie
                odpadków z SLD,czyli "borówek", a to przecież takie znane i "porządne"
                twarze.Szczególnie podoba mi się prof.Nałęcz!:(To piękne, rzymskie zatroskane
                czoło!
              • madai Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 12:07
                To dobrze, ze nie jest dla Ciebie guru. Bo takich ludzi nie lubie. Ktorzy slepo
                patrza na "przywodce" danej partii i traktuja go jak Boga. Swiata poza nim nie
                widza. Ja rowniez lubie jasnosc pogladow i odwage, ale w polityce potrzeba
                troche DYPLOMACJI, ktorej wg mnie JKM nie ma. Mowi to co mysli, ale nie
                zastanowi sie, jak jest postrzegany na swiecie, nie pomysli, ze ostre zdanie
                mozna powiedziec w lagodniejszy sposob, ktory trafi do ludzi. Tez chcialabym,
                zeby KTOS zrobil porzadek w tym "korycie", ale najwyrazniej ludzie
                wola "dziamdziakow", ktorzy opowiadaja piekne rzeczy,nie majace
                odzwierciedlenia w rzeczywistosci.
                Nie mieszam sie w polityke, nie naleze do zadnych organizacji, mlodziezowek
                itd. Wole stac z boku, przygladac sie i przede wszystkim nie identyfikowac z
                zadna partia.
                • caro333 Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 12:32
                  Myślę,że się rozumiemy.Bezkompromisowość JKM nie jest atutem w demokracji(JKM
                  nawet nie wymienia tego słowa!).Bo to taki parszywy ustrój,który powoduje
                  równanie "w dół","udupia".Ludzie "en masse" są nastawieni
                  roszczeniowo,leniwi,nieskorzy brać odpowiedzialności za siebie.Jak stado
                  baranów chcą "pasterza",ktory poprowadzi na zieloną trawkę,da jeść i
                  pić,załatwi za nich ich życiowe potrzeby...A kceptują nawet obecność
                  owczarków,które utrzymują porządek w stadzie...Już niesławnej pamięci niejaki
                  Lenin twierdził,że głosują kucharki a tych zawsze i wszędzie jest więcej niż
                  ludzi światłych, rozumiejących,co to jest państwo i po co społeczeństwa(narody)
                  je tworzą...Więc demokracja to ustrój dla ludzi prostych - w tym złym
                  znaczeniu.:(
                  • madai Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 12:33
                    zgadza sie. niestety.
                    • teresa50 Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 15:57
                      A w Irlandii wybierać kandydatów do senatu mogą tylko wyborcy z wyższym
                      wykształceniem ! O! (zaraz mnie napadną obrońcy władzy ludu, lepiej się zmyć :-
                      )))
                      • qwerty.tarnow Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 28.09.05, 19:08
                        teresa50 napisała:

> A w Irlandii wybierać kandydatów do senatu mogą tylko wyborcy z wyższym
                        > wykształceniem

A u nas za ulicy o północy leją po mordzie. :-D Każdemu. :-) Niezależnie od
                        wykształcenia. ;-)
                        • lemuriza Re: Tylko 1% dla PJK-M?? 29.09.05, 17:06
                          JKM ... nie.... zdecydowanie nie.
                          Głosowanie dla osób z wyższym wykształceniem... też nie.
                          Dlaczego? Bo wyższe wykształcenie w Polsce np. bardzo łatwo obecnie zdobyć...
                          Przerażajaco łatwo, więc o nicyzm ono nie świadczy.
                          A w ogóle to miało nie być o polityce!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka