caro333 19.10.05, 09:18 Słupek rtęci w dół i nasze forum zamiera...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1gomez Re: Zmiennocieplne forum? 19.10.05, 09:21 coroczne objawy syndromu braku swiatla CARO.ale dzisiaj swieci to moze ktos cos wpisze:) zalaczam przysiady Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zmiennocieplne forum? 19.10.05, 09:23 Rzuciłeś może okiem na pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zmiennocieplne forum? 19.10.05, 09:24 Ja rzuciłam,. I nawet odpisałam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Zmiennocieplne forum? 19.10.05, 09:32 rzucilem okiem i nie moge go teraz znalesc cholera ,wpadlo pod biurko.coz godniejsi ode mnie zadowalali sie jednym. chronologicznie cyklop Polifem filip macedonski tatus niejakiego aleksandra admiral nelson i ten major niemiecki pierwowzor robokopa (80% sztucznych czesci ciala )co chcial adolfa wysadzic. co do reszty to sie zgadzam. powrocil sam on .wielu imion i nedznej kondiuty czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zmiennocieplne forum? 19.10.05, 19:27 Forum jest jakie i jest - i tak jest dobrze. Nie raz bywało gorzej z frekwencją. Maila przeczytałem i akceptuję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś