lemuriza 24.10.05, 17:24 Z zasady tu o tym nie rozmawiamy, ale muszę dać upust swojej wściekłośći!!! Jestem wściekła, jak widzę jedną osobę na mównicy, co to niedługo zacznie się jeszcze bardziej panoszyć w mediach itp. Dlaczego?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa50 Re: Jestem wściekła 24.10.05, 18:03 Pewnie dlatego, że ma głupi sztuczny uśmiech i zachowuje się jak bufon. pozostaje tylko mieć nadzieję, że ma mądre pomysły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jestem wściekła 24.10.05, 18:06 Na pocieszenie (wprawdzie niewielkie, ale zawsze): taki panoszących się będzie jak zwykle mnóstwo, że wkrótce mediów dla nich zabraknie, a mównic tym bardziej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jestem wściekła 24.10.05, 18:13 Na mądre pomysły raczej nie liczę... niestety. Wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jestem wściekła 24.10.05, 18:32 No o mądrych nikt nie mówi (choć w podświadomości jednak każdy ma tam gdzieś jakąś iskierkę nadziei). Chodziło tylko o samą obecność, bo przecież to się liczy - a w kazdym razie dla nich... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jestem wściekła 24.10.05, 19:36 Właśnie oglądam Wiadomości, to potęguje moją wściekłość. Chyba wyłączę:). Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Jestem wściekła 24.10.05, 23:24 Ja dziś nie oglądam. Wymarzłam u weta czekając na zdjęcie psich szwów. Teraz się rozgrzewam herbatką i relaksuję. I nie będę się denerwować z powodu byle kaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jestem wściekła 25.10.05, 16:32 Nasz kot skomentował wyniki wyborów ( z góry przepraszam za to słowo) obrzygując znaczną cześc dywanu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jestem wściekła 25.10.05, 16:36 Hahaha - jakim cudem wiedział kiedy trzeba zacząć? :-) Odpowiedz Link Zgłoś