18.02.06, 22:28
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: beznadzieja tego forum... 18.02.06, 23:20
      Ja pierwszy.Witam Was z Tarnowa.Smutne rodzinne okolioczniości przygnały mnie
      tutaj.Mimo różnych nieprzyjaznych uwag,to forum żyje we własnych,ustalonych
      tu,niepisanych ramach.Bardzo Was wszystkich serdecznie pozdrawiam.Jutro
      postaram sobie poczytać trochę więcej.Słyszałem coś o toastach wznoszonych za
      moje zdrowie przez Atoba i Kuczmana. Wielce to sobie cenię.Do usłyszenia,do
      jutra!:)))
      • teklat Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 02:17
        Witaj Caro! ("Ach witaj, mi witaj, Renato!")

Do malkontenckiego założyciela wątku:
        Byli już tutaj tacy, co im się nie podobało na tym forum. Oni po prostu już tu
        nie przychodzą. Nie ma przymusu bywania tu ani pisania. Ale jest też inne
        wyjście - możesz, jeśli masz ochotę, napisać sam coś ciekawego, moze dzięki
        Tobie to forum stanie się mniej beznadziejne.
        To taka luźna propozycja.
        Pozdrawiam.
        • lemuriza Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 08:34
          ach... co za kraj!
          beznadziejni sędziowie co wydają złe wyroki, beznadziejna Rada Adwokacka (
          skorumpowana) , wszyscy najwybitniejsi prawnicy z prof. Zollem na czele też
          beznadziejni, beznadziejna opozycja, beznadziejni urzędnicy, w końcu
          beznadziejne forum Tarnów....
          ach, dobrze że ( biorąc pod uwagę to co mówił Prezes Kaczyński ostatnio w
          Sejmie) zrobi z tym wszystkim porządek!
        • ludzik771 Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 08:41
          nie bede z toba dyskutowac na temat tego forum bo robilabym dokladnie to o co ta
          dyskusja, jak zauwazyles/ylas byli juz tacy... i wiecej nie przychodza. wlasnie.
          kto raz zagladnie i poczyta troche nawiedzonych watkow o prywatnych sprawach
          kilku forumowiczow wiecej juz tu nie przyjdzie a chyba nie chodzi o odpedzanie
          ludzi, prawda? wiec moze warto by sie zastanowic czemu tu wieje nudaaaaaaa?

co do twojej propozycji, nie martw sie, bede probowac ratowac to forum, bo temat
          TARNOW jest tego warty,

prosze tylko o niezasmiecanie forum publicznego prywatnymi wiadomosciami,

pozdrawiam

ewa

• lemuriza Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 09:22
            A czy ktoś prosił Cię o ratowanie tego forum koleżanko Ewo?
            To Tobie coś się nie podoba, a nie nam.
            I czy przez ratowanie rozumiesz wyciaganie w gróę wątków typu "który szpital
            lepszy", gdzie wywołać zdjęcia itp.?
            Mam nadzieję, zę Ci się szybko znudzi i przestaniesz to robić.
            NIGDZIE NIE EJST NAPISANE, ŻE JEZELI FORUM TARNÓW NAZYWA SIĘ TARNÓW, MAMY
            ROZMAWIAĆ TYLKO I WYŁACZNIE O TARNOWIE.
            WIDOCZNIE DO CIEBIE TA INFORMACJA NIE DOCIERA.
            MIŁEJ ZABAWY. JA KONCZĘ ROZMOWĘ Z Z TOBĄ, BO SZKODA MI CZASU.
            • ludzik771 Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 09:31
              > To Tobie coś się nie podoba, a nie nam.

a kim ci WY jestescie? grupa ktora tylko o czekoladkach potrafi rozmawiac,
              towarzystwem wzajemnej adoracji?

a takich jak ja jest mnostwo, tylko ze wchodza i wychodza, bo o czekoladkach i
              pogodzie to sobie moga w domu porozmawiac,

tak, niepodoba mi sie to forum, a poniewaz to forumowicze maja wplyw na jego
              wyglad mam ochote na zmiany,

i nie krzycz, bo to zle swiadczy o Tobie

> NIGDZIE NIE EJST NAPISANE, ŻE JEZELI FORUM TARNÓW NAZYWA SIĘ TARNÓW, MAMY
              > ROZMAWIAĆ TYLKO I WYŁACZNIE O TARNOWIE.

no comments :))))))

walozylabym wiecej tarnowskich watkow ale moge tylko 3 na raz wiec wyciagam na
              wierzch watki ktore mnie interesuja, przykro mi ze nie ma wsrod nich watkow o Tobie

jak cie sie nie podoba, to wiesz co robic

papa

ewa
      • atob Re: beznadzieja tego forum... 20.02.06, 09:15
        Byl trening Caro.Oj byl .
        Brakowalo nam Ciebie;)
    • arnik75 [...] 19.02.06, 21:12
      • kuczman Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 19.02.06, 22:26
        Ale to nie dobrze...
        Mi sie teraz dostalo od antysemitow- no i co z tego?
        Pisac trzeba, tylko w ten sposob sie cos zmieni.
        • lemuriza Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 19.02.06, 23:20
          Przecież nikt nikogo nie zmusza do pisania na tym forum, prawda?
          Ja go lubię, lubię te czaty, te słoneczka, balkony i herbaty.
          A ja mnie ktoś atakuje to czasem mam ochotę się bronic i tyle.
          Tylko jednej rzeczy wciąż nie rozumiem - bo np. są pisarze, którzy mnie nie
          zachwycają. Przeczytam raz , powiem co o tym myślę i daję sobie spokój. Nie
          marnuję więcej czasu na coś co mi się nie podoba.
          Dlatego nie mogę zrozumieć dlaczego ci, którym się tu nie podoba z uporem
          maniaka tu wracają? Dlaczego marnują sój cenny czas? Jakaś krucjata czy co?
          Ale to chyba szerszy temat .
          Dobranoc.
          • niemotka Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 04:35
            Nie przychodza nie dlatego ze nie moga ,nie przychodza bo nie chca, tymbardziej
            ze panuje u was bardzop rygorystyczna polityka dyskryminacyjna.Z drugiej
            strony,to forum jest zwyczajnie nudne, piszecie slabo, grzebiac sie nieustannie
            w tych samych osobistych tematach.Tarnow ? a co to takiego mozna zapytac
            sledzac wasze "pogaduszki".I troche skromnosci by sie przydalo, zwlaszcza tej
            rozwrzeszczanej lemurizie.
            • lemuriza Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 16:37
              Kochana, chyba nie bardzo zrozumiałaś co napisałam powyżej, ale w sumie to się
              nawet nie dziwię... sądząc po nicku.
              A po co Ty wchodzisz na to nudne i beznadziejne forum? Ponawiam pytanie.
              I to tyle na ten temat, nie mam ani czasu ani siły z Tobą dyskutować.
              • teklat Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 20:06
                Chyba trzeba olać krytykantów. Oni tu wchodzą tylko po to, by pokazać jacy
                są "ponad poziomy"... Ponad poziomy herbatek, czekoladek, balkonów i dziur w
                ulicach. Wyrośli do wysokości bani na Falklandach.
                Proponuję po prostu ignorować zaczepki, bo jak ktoś lubi ponarzekać, to będzie
                mu i tak wszystko u nas przeszkadzało.
                • rafal761 Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 20:44
                  nie wiem skąd krytyka, przeciez jest ważny temat o dziurach :)
                  i poważne wypowiedzi :)
                  a poza tym ... czasem trzeba pogadac o dupie maryny bo poważne to są
                  wiadomości, i nie ma o co sie złościć, a forumowicze też nie powinni od razu
                  się denerwować tylko wysłuchac drugiego zdania, popolemizować uzywając
                  obiektywnych argumentów a potem intruzom kazać....tu brzydkie słowo zastąpię
                  zwrotem bardziej przyswajalnym - udać się na inne, bardziej opowiadające
                  surowym kryteriom.
                  Pa
                  • niemotka Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 22:27
                    Ja nie wchodze by dyskutowac z wami,wasze tematy to wasze prywatne
                    sprawy ,zabawne jest jednak to ze po pierwsze nie wychodzicie poza balkonowo-
                    herbaciane tematy, po drugie na kazda krytyke odpowiadacie jak papuzki to samo
                    i tak samo a po trzecie to uzurpujecie sobie prwo do wylacznosci na tym
                    forum.Nie bez znaczenia jest i to ze atak zawsze dotyczy przezwiska ktore
                    wdziecznie i z angielska nazywacie "nick",sposobu pisania krytykanta,jego
                    zdrowia i wszystkiego ale nie tego co jest istotne.Tak czy inaczej nie pisze by
                    sprawic wam przyjemnosc ale wyrazic bezaprobate dla wyjatkowej zasciankowosci
                    jaka oferujecie w imieniu interesujacego miasta (moze juz takim nie jest) jakim
                    jest Tarnow.Musze jednak schylic nieznacznie czola przed Quwerty ktory wykonuje
                    za was gigantyczna robote by ochronic ta wasza oaze "ciszy i spokoju".Proponuje
                    by Quwerty pospieszyl na pomoc jasielskiemu forum, ktore po nieslawnej
                    abdykacji "krolowej marysienki" (krolewskie imie Okowita) opanowane zostalo
                    przez tytana chamstwa,wulgarnosci i zdziczenia o pseudonimie Lemek1 znanego w
                    tarnowskich kregach jako jajecznical o tysiacu przezwiskach.
                    • kuczman Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 21.02.06, 01:23
                      Czyzbysmy temu wiec zawdzieczali wzmozone odwiedziny?
                      Tzn. nie przytykam, witam i dobrze ze piszecie- swiezej krwi nigdy nie za duzo;))
                      • tradycja1 Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 21.02.06, 01:27
                        Ja nie rozumiem w ogole frustracji, nie pisze jak w jakis temat nie moge sie
                        wstrzelic ale skoro cieszy innych to najwazniejsze, nie bedzie sie forum
                        krecilo pode mnie, szczegolnie ze skupia sympatykow miasta a nie tylko ich
                        mieszkancow.
                        • lemuriza Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 21.02.06, 16:22
                          Rafal, dawno Cie u nas nie było...
                          Nie dziw się naszej irytacji, bo średnio raz na miesiąc pojawia sie ktoś, komu
                          przeszkadza forum Tarnów....
                          I wtedy sunie jakiś zmasowany atak, nie wiedzieć po co i dlaczego....
                          Tekla ma rację... szkoda w ogóle odpowiadać na te zaczepki.
                          • arnik75 [...] 21.02.06, 19:12
                            • lemuriza Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 21.02.06, 19:29
                              tylko po co ta ironia?
                              I chciałam zapytać czy gdzieś jest napisane, ze na forum Tarnów mamy pisać
                              tylko i wyłącznie o Tarnowie i miejskich sprawach?
                              Czy to jakiś oblig?
                              Wchodzę na inne fora również ( na portalu Wyborczej) i nie widzę, żeby
                              rozmawiano tylko i wyłącznie o danym mieście.
                              • kuczman Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 21.02.06, 19:48
                                Polowa problemu polega monochromatycznej konstrukcji forow Gazety.
                                Otoz gdyby nie w jednym szeregu (a w osobnych dzialach tematycznych kazdym z
                                ktorego opiekowal by sie osobny moderator)i z jednym moderatorem od wszystkiego,
                                dzialo by sie inaczej. Kazdy moderator mogl by usunac posty wpieprzajacej sie
                                osoby we wszystkie topiki gdzie tak naprawde nie ma nic do powiedzenia i
                                utrzymywac czystosc tematu.
                                Nawet na topiku herbatkowym, gdzie zwracam uwage, zachwyty nie sa nad
                                prawdziwymi herbatami i ich tradycyjnymi metodami przyzadzania i podawania a
                                produkcyjnymi odpadami w torebeczkach z sztucznymi aromatami na oslode zludzenia
                                :P:P:P
                                Wiem, jestem potworny, ale nie mam osobnego dzialu by sie tam poprawnie
                                odreagowac...
                              • arnik75 Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 10:41
                                lemuriza napisała:

> tylko po co ta ironia?
                                > I chciałam zapytać czy gdzieś jest napisane, ze na forum Tarnów mamy pisać
                                > tylko i wyłącznie o Tarnowie i miejskich sprawach?
                                > Czy to jakiś oblig?

Nigdzie nie jest tak napisane. ale tutaj sie tępi i wyśmiewa tych co o sprawach
                                Tarnowa chcą pisać. Tu jest dobrze widziany nowy jak imagine taki co będzie
                                czatował.
                                Szkoda Tarnowa, szkoda. Robicie mu tymi głupimi gadkami tylko wstyd.
                                Ktoś tu wejdzie i zobaczy, żadnych poważnych dyskusji o mieście, o świecie
                                tylko herbatki,herbatki, herbatki. Infantylizm.
                            • atob Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 21.02.06, 21:43
                              Arnik...
                              Jak jestes kobieta to pewnie masz "okres"
                              A jak facetem to pewnie ZZ

Czepiasz sie wiec nie wytrzymalem .
                              • niemotka Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 21.02.06, 23:27
                                Wspominalem juz ze kazdy temat czy dyskusja ktora nie jest po "partyjnej " lini
                                tych ktorzy zawlaszczyli tym forum konczy sie atakiem
                                na ,"nick",pisownie,choroby zwlaszcza psychiczne i takie nie majace nic
                                wspolnego z tematem bajdurzenie.Czy naprawde nie stac was na rzeczowa odpowiedz
                                np.tej (mu) arnik.Przeciez ma racje i nie czepia sie tylko probuje wyjsc poza
                                to wasze niezmiernie mdle biadolenie.Zaryzykuje twierdzenie ze wasze
                                zainteresowania nie wykraczaja poza sprawy osobiste i zwiazane wylacznie z
                                osobistymi doswiadczeniami na gruncie towarzyskim ;to raz;a dwa to boicie sie
                                jeden drugiego czego dowodem jest to, ze niektorzy z was pisza w innych
                                miejscach;pisza inaczej,ciekawiej i swobodniej.Czyz nie mam racji Lemurizo?
                                • atob Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 12:09
                                  Nikt nikomu nie zabrania pisac tutaj o sprawach Tarnowa.
                                  Tak jak nikt nikomu nie powinien zabraniac pisac o sprawach :mniej : zwiazanych
                                  z tym miastem.
                                  Niech kazdy pisze w takim watku w jakim mu pasuje.
                                  CZy to takie trudne zrozumiec ?
                                  • lemuriza Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 16:49
                                    Jak widzisz atobie chyba jednak niektórym trudno pojąć, że nikt im nie zabrania
                                    tutaj pisać o Tarnowie, polityce itp. Ja nie mam nic przeciwko , co nie znaczy,
                                    że do takich wątków musze się dopisywać, podobnie jak i dla nikogo nie ma
                                    przymusu dopisywania się do moich wątków.
                                    • atob Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 18:57
                                      A moze ja w zasadzie nie powinienem sie odzywac;)?
                                      W koncu tylko raz bylem w Tarnowie:)
                                      I zasadniczo wszystkie moje posty tutaj sa z kategori "towarzyskich"
                                      Wiec uszanujmy sie nawzajem. I tymi slowami proponowalbym zakonczyc te dyskusje
                                      • teklat Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 19:41
                                        O! I to jest słuszna konkluzja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka