ludzik771 18.02.06, 22:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: beznadzieja tego forum... 18.02.06, 23:20 Ja pierwszy.Witam Was z Tarnowa.Smutne rodzinne okolioczniości przygnały mnie tutaj.Mimo różnych nieprzyjaznych uwag,to forum żyje we własnych,ustalonych tu,niepisanych ramach.Bardzo Was wszystkich serdecznie pozdrawiam.Jutro postaram sobie poczytać trochę więcej.Słyszałem coś o toastach wznoszonych za moje zdrowie przez Atoba i Kuczmana. Wielce to sobie cenię.Do usłyszenia,do jutra!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 02:17 Witaj Caro! ("Ach witaj, mi witaj, Renato!") Do malkontenckiego założyciela wątku: Byli już tutaj tacy, co im się nie podobało na tym forum. Oni po prostu już tu nie przychodzą. Nie ma przymusu bywania tu ani pisania. Ale jest też inne wyjście - możesz, jeśli masz ochotę, napisać sam coś ciekawego, moze dzięki Tobie to forum stanie się mniej beznadziejne. To taka luźna propozycja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 08:34 ach... co za kraj! beznadziejni sędziowie co wydają złe wyroki, beznadziejna Rada Adwokacka ( skorumpowana) , wszyscy najwybitniejsi prawnicy z prof. Zollem na czele też beznadziejni, beznadziejna opozycja, beznadziejni urzędnicy, w końcu beznadziejne forum Tarnów.... ach, dobrze że ( biorąc pod uwagę to co mówił Prezes Kaczyński ostatnio w Sejmie) zrobi z tym wszystkim porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik771 Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 08:41 nie bede z toba dyskutowac na temat tego forum bo robilabym dokladnie to o co ta dyskusja, jak zauwazyles/ylas byli juz tacy... i wiecej nie przychodza. wlasnie. kto raz zagladnie i poczyta troche nawiedzonych watkow o prywatnych sprawach kilku forumowiczow wiecej juz tu nie przyjdzie a chyba nie chodzi o odpedzanie ludzi, prawda? wiec moze warto by sie zastanowic czemu tu wieje nudaaaaaaa? co do twojej propozycji, nie martw sie, bede probowac ratowac to forum, bo temat TARNOW jest tego warty, prosze tylko o niezasmiecanie forum publicznego prywatnymi wiadomosciami, pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 09:22 A czy ktoś prosił Cię o ratowanie tego forum koleżanko Ewo? To Tobie coś się nie podoba, a nie nam. I czy przez ratowanie rozumiesz wyciaganie w gróę wątków typu "który szpital lepszy", gdzie wywołać zdjęcia itp.? Mam nadzieję, zę Ci się szybko znudzi i przestaniesz to robić. NIGDZIE NIE EJST NAPISANE, ŻE JEZELI FORUM TARNÓW NAZYWA SIĘ TARNÓW, MAMY ROZMAWIAĆ TYLKO I WYŁACZNIE O TARNOWIE. WIDOCZNIE DO CIEBIE TA INFORMACJA NIE DOCIERA. MIŁEJ ZABAWY. JA KONCZĘ ROZMOWĘ Z Z TOBĄ, BO SZKODA MI CZASU. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik771 Re: beznadzieja tego forum... 19.02.06, 09:31 > To Tobie coś się nie podoba, a nie nam. a kim ci WY jestescie? grupa ktora tylko o czekoladkach potrafi rozmawiac, towarzystwem wzajemnej adoracji? a takich jak ja jest mnostwo, tylko ze wchodza i wychodza, bo o czekoladkach i pogodzie to sobie moga w domu porozmawiac, tak, niepodoba mi sie to forum, a poniewaz to forumowicze maja wplyw na jego wyglad mam ochote na zmiany, i nie krzycz, bo to zle swiadczy o Tobie > NIGDZIE NIE EJST NAPISANE, ŻE JEZELI FORUM TARNÓW NAZYWA SIĘ TARNÓW, MAMY > ROZMAWIAĆ TYLKO I WYŁACZNIE O TARNOWIE. no comments :)))))) walozylabym wiecej tarnowskich watkow ale moge tylko 3 na raz wiec wyciagam na wierzch watki ktore mnie interesuja, przykro mi ze nie ma wsrod nich watkow o Tobie jak cie sie nie podoba, to wiesz co robic papa ewa Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: beznadzieja tego forum... 20.02.06, 09:15 Byl trening Caro.Oj byl . Brakowalo nam Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
arnik75 [...] 19.02.06, 21:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 19.02.06, 22:26 Ale to nie dobrze... Mi sie teraz dostalo od antysemitow- no i co z tego? Pisac trzeba, tylko w ten sposob sie cos zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 19.02.06, 23:20 Przecież nikt nikogo nie zmusza do pisania na tym forum, prawda? Ja go lubię, lubię te czaty, te słoneczka, balkony i herbaty. A ja mnie ktoś atakuje to czasem mam ochotę się bronic i tyle. Tylko jednej rzeczy wciąż nie rozumiem - bo np. są pisarze, którzy mnie nie zachwycają. Przeczytam raz , powiem co o tym myślę i daję sobie spokój. Nie marnuję więcej czasu na coś co mi się nie podoba. Dlatego nie mogę zrozumieć dlaczego ci, którym się tu nie podoba z uporem maniaka tu wracają? Dlaczego marnują sój cenny czas? Jakaś krucjata czy co? Ale to chyba szerszy temat . Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
niemotka Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 04:35 Nie przychodza nie dlatego ze nie moga ,nie przychodza bo nie chca, tymbardziej ze panuje u was bardzop rygorystyczna polityka dyskryminacyjna.Z drugiej strony,to forum jest zwyczajnie nudne, piszecie slabo, grzebiac sie nieustannie w tych samych osobistych tematach.Tarnow ? a co to takiego mozna zapytac sledzac wasze "pogaduszki".I troche skromnosci by sie przydalo, zwlaszcza tej rozwrzeszczanej lemurizie. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 16:37 Kochana, chyba nie bardzo zrozumiałaś co napisałam powyżej, ale w sumie to się nawet nie dziwię... sądząc po nicku. A po co Ty wchodzisz na to nudne i beznadziejne forum? Ponawiam pytanie. I to tyle na ten temat, nie mam ani czasu ani siły z Tobą dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 20:06 Chyba trzeba olać krytykantów. Oni tu wchodzą tylko po to, by pokazać jacy są "ponad poziomy"... Ponad poziomy herbatek, czekoladek, balkonów i dziur w ulicach. Wyrośli do wysokości bani na Falklandach. Proponuję po prostu ignorować zaczepki, bo jak ktoś lubi ponarzekać, to będzie mu i tak wszystko u nas przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 20:44 nie wiem skąd krytyka, przeciez jest ważny temat o dziurach :) i poważne wypowiedzi :) a poza tym ... czasem trzeba pogadac o dupie maryny bo poważne to są wiadomości, i nie ma o co sie złościć, a forumowicze też nie powinni od razu się denerwować tylko wysłuchac drugiego zdania, popolemizować uzywając obiektywnych argumentów a potem intruzom kazać....tu brzydkie słowo zastąpię zwrotem bardziej przyswajalnym - udać się na inne, bardziej opowiadające surowym kryteriom. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
niemotka Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 20.02.06, 22:27 Ja nie wchodze by dyskutowac z wami,wasze tematy to wasze prywatne sprawy ,zabawne jest jednak to ze po pierwsze nie wychodzicie poza balkonowo- herbaciane tematy, po drugie na kazda krytyke odpowiadacie jak papuzki to samo i tak samo a po trzecie to uzurpujecie sobie prwo do wylacznosci na tym forum.Nie bez znaczenia jest i to ze atak zawsze dotyczy przezwiska ktore wdziecznie i z angielska nazywacie "nick",sposobu pisania krytykanta,jego zdrowia i wszystkiego ale nie tego co jest istotne.Tak czy inaczej nie pisze by sprawic wam przyjemnosc ale wyrazic bezaprobate dla wyjatkowej zasciankowosci jaka oferujecie w imieniu interesujacego miasta (moze juz takim nie jest) jakim jest Tarnow.Musze jednak schylic nieznacznie czola przed Quwerty ktory wykonuje za was gigantyczna robote by ochronic ta wasza oaze "ciszy i spokoju".Proponuje by Quwerty pospieszyl na pomoc jasielskiemu forum, ktore po nieslawnej abdykacji "krolowej marysienki" (krolewskie imie Okowita) opanowane zostalo przez tytana chamstwa,wulgarnosci i zdziczenia o pseudonimie Lemek1 znanego w tarnowskich kregach jako jajecznical o tysiacu przezwiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 21.02.06, 01:23 Czyzbysmy temu wiec zawdzieczali wzmozone odwiedziny? Tzn. nie przytykam, witam i dobrze ze piszecie- swiezej krwi nigdy nie za duzo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 21.02.06, 01:27 Ja nie rozumiem w ogole frustracji, nie pisze jak w jakis temat nie moge sie wstrzelic ale skoro cieszy innych to najwazniejsze, nie bedzie sie forum krecilo pode mnie, szczegolnie ze skupia sympatykow miasta a nie tylko ich mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Brawo Ludziku :)))) pozdrawiam b.serdecznie 21.02.06, 16:22 Rafal, dawno Cie u nas nie było... Nie dziw się naszej irytacji, bo średnio raz na miesiąc pojawia sie ktoś, komu przeszkadza forum Tarnów.... I wtedy sunie jakiś zmasowany atak, nie wiedzieć po co i dlaczego.... Tekla ma rację... szkoda w ogóle odpowiadać na te zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
arnik75 [...] 21.02.06, 19:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 21.02.06, 19:29 tylko po co ta ironia? I chciałam zapytać czy gdzieś jest napisane, ze na forum Tarnów mamy pisać tylko i wyłącznie o Tarnowie i miejskich sprawach? Czy to jakiś oblig? Wchodzę na inne fora również ( na portalu Wyborczej) i nie widzę, żeby rozmawiano tylko i wyłącznie o danym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 21.02.06, 19:48 Polowa problemu polega monochromatycznej konstrukcji forow Gazety. Otoz gdyby nie w jednym szeregu (a w osobnych dzialach tematycznych kazdym z ktorego opiekowal by sie osobny moderator)i z jednym moderatorem od wszystkiego, dzialo by sie inaczej. Kazdy moderator mogl by usunac posty wpieprzajacej sie osoby we wszystkie topiki gdzie tak naprawde nie ma nic do powiedzenia i utrzymywac czystosc tematu. Nawet na topiku herbatkowym, gdzie zwracam uwage, zachwyty nie sa nad prawdziwymi herbatami i ich tradycyjnymi metodami przyzadzania i podawania a produkcyjnymi odpadami w torebeczkach z sztucznymi aromatami na oslode zludzenia :P:P:P Wiem, jestem potworny, ale nie mam osobnego dzialu by sie tam poprawnie odreagowac... Odpowiedz Link Zgłoś
arnik75 Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 10:41 lemuriza napisała: > tylko po co ta ironia? > I chciałam zapytać czy gdzieś jest napisane, ze na forum Tarnów mamy pisać > tylko i wyłącznie o Tarnowie i miejskich sprawach? > Czy to jakiś oblig? Nigdzie nie jest tak napisane. ale tutaj sie tępi i wyśmiewa tych co o sprawach Tarnowa chcą pisać. Tu jest dobrze widziany nowy jak imagine taki co będzie czatował. Szkoda Tarnowa, szkoda. Robicie mu tymi głupimi gadkami tylko wstyd. Ktoś tu wejdzie i zobaczy, żadnych poważnych dyskusji o mieście, o świecie tylko herbatki,herbatki, herbatki. Infantylizm. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 21.02.06, 21:43 Arnik... Jak jestes kobieta to pewnie masz "okres" A jak facetem to pewnie ZZ Czepiasz sie wiec nie wytrzymalem . Odpowiedz Link Zgłoś
niemotka Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 21.02.06, 23:27 Wspominalem juz ze kazdy temat czy dyskusja ktora nie jest po "partyjnej " lini tych ktorzy zawlaszczyli tym forum konczy sie atakiem na ,"nick",pisownie,choroby zwlaszcza psychiczne i takie nie majace nic wspolnego z tematem bajdurzenie.Czy naprawde nie stac was na rzeczowa odpowiedz np.tej (mu) arnik.Przeciez ma racje i nie czepia sie tylko probuje wyjsc poza to wasze niezmiernie mdle biadolenie.Zaryzykuje twierdzenie ze wasze zainteresowania nie wykraczaja poza sprawy osobiste i zwiazane wylacznie z osobistymi doswiadczeniami na gruncie towarzyskim ;to raz;a dwa to boicie sie jeden drugiego czego dowodem jest to, ze niektorzy z was pisza w innych miejscach;pisza inaczej,ciekawiej i swobodniej.Czyz nie mam racji Lemurizo? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 12:09 Nikt nikomu nie zabrania pisac tutaj o sprawach Tarnowa. Tak jak nikt nikomu nie powinien zabraniac pisac o sprawach :mniej : zwiazanych z tym miastem. Niech kazdy pisze w takim watku w jakim mu pasuje. CZy to takie trudne zrozumiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 16:49 Jak widzisz atobie chyba jednak niektórym trudno pojąć, że nikt im nie zabrania tutaj pisać o Tarnowie, polityce itp. Ja nie mam nic przeciwko , co nie znaczy, że do takich wątków musze się dopisywać, podobnie jak i dla nikogo nie ma przymusu dopisywania się do moich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 18:57 A moze ja w zasadzie nie powinienem sie odzywac;)? W koncu tylko raz bylem w Tarnowie:) I zasadniczo wszystkie moje posty tutaj sa z kategori "towarzyskich" Wiec uszanujmy sie nawzajem. I tymi slowami proponowalbym zakonczyc te dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Lamurizo, kobieto rozumiesz cokolwiek ? 22.02.06, 19:41 O! I to jest słuszna konkluzja. Odpowiedz Link Zgłoś