Dodaj do ulubionych

sezon na ogorki

IP: *.solutions.net.pl 22.06.03, 20:50
sie zaczol a cisza u nas.i pewnie leza gdzies forumowiczki na plazy nad
jakim morzem tropikalnym bo u nas za zimno.te ksztaltne ciala opiete w
bikini.hmhm tego.a gdzies tam tez forumowicze sa prezentuja swoja sylwetka
swoj status spoleczny i moze ciut nadmierne zamilowanie do zlocistego trunku
z pianka.a na mnie czas do ostereichu musze znow jechac.a zmowcie za mnie
paciorek
Obserwuj wątek
    • Gość: okropna_gaduła Re: sezon na ogorki IP: *.west.tarnow.pl 22.06.03, 20:54
      Eee...na ogórki jeszcze za wcześnie.Truskawki sie juz skończyły:( Kicha....
      • Gość: gomez Re: sezon na ogorki IP: *.solutions.net.pl 22.06.03, 21:06
        gdy noc nastaje powstaja upiory.czekalem na ciebie a gdzies to byla jak cie
        nie bylo
        • Gość: okropna_gaduła Re: sezon na ogorki IP: *.west.tarnow.pl 22.06.03, 21:15
          To miło że czekałeś.Ale nie chciałabym być upiorem:)
          W dalszym ciągu odbywam podróże małe i duże
          • Gość: gomez Re: sezon na ogorki IP: *.solutions.net.pl 22.06.03, 21:22
            ja tez niestety musze a w domu by sie posiedzialo z zona z dziecmi.jutro juz
            bede mial austriackie ap i odmienny stan swiadomosci
            • Gość: okropna_gaduła Re: sezon na ogorki IP: *.west.tarnow.pl 22.06.03, 21:27
              No samo życie... a zdązyłeś przynajmniej być na rybach?
              • Gość: gomez Re: sezon na ogorki IP: *.solutions.net.pl 22.06.03, 21:46
                a bylem owszem.dunajec zasyfiony.pol metroa mulu z jeziora czhowskiego zabija
                zycie biologiczne.ktos wpadl na swietny pomysl zeby mul z czchowa puszczac w
                dunajec.panie nie odpusc mu tego
                • Gość: okropna_gaduła Re: sezon na ogorki IP: *.west.tarnow.pl 22.06.03, 21:57
                  Gość portalu: gomez napisał(a):

> a bylem owszem.dunajec zasyfiony.pol metroa mulu z jeziora czhowskiego
                  zabija
                  > zycie biologiczne.ktos wpadl na swietny pomysl zeby mul z czchowa puszczac w
                  > dunajec.panie nie odpusc mu tego

Myślę,że ten muł to po ostatniej olbrzymiej ulewie,która zalała m.in.
                  qwertyego.Na jeziorze jest b.mała woda.Jeżdżę niekiedy tamtędy.
                  • Gość: gomez Re: sezon na ogorki IP: *.solutions.net.pl 22.06.03, 22:06
                    wiem sam tez jechalem niedawno kolo czchowa.ale mulu jak siegam pamiecia w
                    stecz nigdy na dunajcu nie bylo .skad go jest teraz tyle.
                    • Gość: okropna_gaduła Re: sezon na ogorki IP: *.west.tarnow.pl 22.06.03, 22:18
                      Mogę przypuszczać,że właśnie po tej ulewie .Była bardzo gwałtowna,
                      niespotykanie.Spłukała wierzchnią warstwę gleby(wraz ze śmieciami w
                      lasach).Wszystko płynie,nawet gleba- jak powiedzał Pan Tarei:))
    • qwerty.tarnow Re: sezon na ogorki 20.10.03, 23:18
      A teraz już wszystko sie skoczyło - jeszcze tylko orzechy wyzbierać do końca.
      I zima. :-(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka