Dodaj do ulubionych

Sprawa druga

IP: *.skas.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 22:59
Co u Was tak licho z liczbą odpowiedzi na jeden wątek? Przeogromna ilość
wątków zamyka się z jednocyfrową liczbą odpowiedzi? Tak Was tu mało jest?
Przecież Tarnów jest dużym miastem - na tyle tysięcy mieszkańców tak mało
internautów?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Sprawa druga 24.09.03, 23:39
      No widzisz,to jest kemeralne forum.
      Moze z czasem bedzie nas wiecej.Oby.
      • teklat Re: Sprawa druga 25.09.03, 00:00
        Hej, Tradycjo! Wnioskuję, że szczęśliwie dojechałaś! Bardzo sie cieszę.
        A Faciowi odpowiem tak: nas tu rzeczywiście jest niewiele, więc może to jest
        jakiś powód, że tych wpisów jest mało w wątkach. Ja sadzę, że są i inne
        powody, ale to już zupełnie inna bajka.
        • tradycja1 Re: Sprawa druga 25.09.03, 00:15
          Witaj Teklo:) ja dopiero wyladuje w Balicach w piatek wieczorkiem,pozegnalam
          sie na wyrost troche(lece jutro i nadal nie jestem spakowana,z pewnoscia
          czegos zapomne)
    • qwerty.tarnow Re: Sprawa druga 25.09.03, 12:05
      Mało nas, mało nas do pieczenia...
      A tak na poważnie, to myślę, że w pewien sposób mała popularność tego forum
      jest spowodowana niezbyt dużą popularością GW na rynku lokalnym. Z tego co
      obserwuję przynajmniej ja w swoim otoczeniu, to widzę że większą popularność
      mają gazety o zasięgu regionalnym np. Gazeta Krakowska, Dziennik Polski, Temi.
      A że mała ilość odpowiedzi na niektóre wątki? No cóż, może są one z kategorii
      tych "niedyskutowalnych" lub skierowane do konkretnego foruowicza, to i nie
      zyskują szerokiego kręgu dyskutantów i to jest w pełni zrozumiałe. Jest też
      jeszcze jeden czynnik, którego pewnie nie znasz, a o którym my - tarnowscy
      forumowicze - chcielibyśmy jak najszybciej zapomnieć. Chodzi o obecność tzw.
      głupka lokalnego (z tym że niestety tutejszy osobnik był nad wyraz uciążliwy
      i ordynarny). I to też spowodowało że przez prawie miesiąc aktywność ze
      strony zwykłych, normalnych i kulturalnych forumowiczów spadła. Teraz po mału
      dźwigamy się od nowa do normalnego życia.
      Przyuważyłem też jedną prawidłowość: stare wątki - mimo iż są czasami
      wyciągane na światło dzienne przez pojedynczych odwiedzających, to nie są na
      ogół podchwytywane przez resztę. Ale to być może dlatego, że kto co miał do
      powiedzenia na dany temat, to już wyraził. A owe wątki stanowią tylko
      atrakcję dla przybyszów (jak np. dla Ciebie nasz najliczniejszy wątek "Czemu
      Gazeta nie broni Tarnowa?").
      • qwerty.tarnow Re: Sprawa druga 25.09.03, 12:07
        P.S. Mam nadzieję, że mojej poprzedniej wypowiedzi nie będzie czytał żaden
        nauczyciel polskiego, bo w jednym zdaniu zrobiłem tyle powtórzeń, że
        szok. "Popularność" na "popularności" a na niej jeszcze jedna "popularność".
        Wstyd mi. @^_^@
    • Gość: facio Re: Sprawa druga IP: *.skas.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 20:58
      No tak. Miejscowe głupki są i a innych forach i też wq.. ludzi.
      Piszecie o kameralności tego forum niby z przymrużeniem oka - ale to też ma
      swoje dobre strony. Przynajmniej jako tako zna się ludzi (o ile można znać
      kogoś czytając tylko trochę jego wpisów). :-)
      • Gość: lemuriza Re: Sprawa druga IP: *.is.net.pl 25.09.03, 21:21
        Czesc, a mozna wiedziec skad piszesz?
    • Gość: simba Re: Sprawa druga IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 26.09.03, 17:50
      Wpisów tak mało, bo pewnie wszyscy mają w robocie tak powolne komputery jak
      ja. :-((((((((((((((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka