Gość: Ja IP: *.domdata.com 03.04.01, 17:16 Jednokierunkowa wiocha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gomez Re: Tarnów IP: *.solutions.net.pl 03.04.01, 21:00 sorry stary ale ja to w wojsku dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Tarnów IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 19:57 Odwalcie się od Tarnowa.Mówi to wam obecny łodzianin urodzony w Mościcach /dawniej Tarnów-3,Tarnów-świerczków lub Tarnów Zachodni/ - zgadza się? To były czasy jak się piło piwo w Byku albo Szklanym Byku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Tarnów IP: *.solutions.net.pl 26.04.01, 12:08 tez jako mlody czlowiek popijalem piwko w Byku.to byly czasy.zalaczam pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: Tarnów IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 04.05.01, 16:44 Ja Tarnów uwielbiam, z resztą każdy z nas kto jest gdzieś w świecie bardzo lubi to miasto.Ja też mam nadzieje tam wrócić.Pozdrawiam ludzi z Mościc.I bywalców byłej RURY.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olw Nieprawda. A nawet jeśli to prawda... IP: *.bci.net.pl 25.04.01, 19:09 Mnie tam się podoba. Mógłbym mieszkać w każdym mieście/masteczku Galicji (Krosno, Gorlice, Jarosław, Przemyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w tempo Re: Nieprawda. A nawet jeśli to prawda... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.05.01, 14:29 A jak tam Ciężkowice - jeździecie tam na piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Nieprawda. A nawet jeśli to prawda... IP: *.solutions.net.pl 01.05.01, 20:55 ciezkowice piekne jak zwykle a piwo zimne ze hej.pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Ciężkowice IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 04.05.01, 16:41 A jakie fantastyczne lody:)))) Te nakładane łyżką,tradycyjne.A obiady u Martusiowej pychota :) No i oczywiście piekny dworek w Kąśnej Dolnej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Tarnów IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 15:20 Tarnów to ładne miasto ale tarnowianie to buraki galicyjskie. To misto traci przez mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: Tarnów IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 16.05.01, 09:59 A skąd takie wnioski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: Tarnów IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 14:43 Gość portalu: tomek napisał(a): > Tarnów to ładne miasto ale tarnowianie to buraki galicyjskie. To misto traci > przez mieszkańców. Tomeczku miły! Przecież Ty jesteś Hanys! Już to wystarczy, żeby spełnić obowiązek "Gorola" i mieć Twją wyprawiona skórę na ścianie. Odczep się więc od Tarnowian, bo tacy są i w górach (Żywcu) anektowanych przez śląskie imperium. Pozdrawiam, Wawa z Żywca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Köln pozdrawia Tarnów IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.01, 23:28 Po Krakowie to drugie najpiekniejsze miasto na poludniu Polski i napewno jedno z najpiekniejszych w Polsce. Michal (Köln) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Köln pozdrawia Tarnów IP: *.solutions.net.pl 10.05.01, 19:52 serdeczne dzieki za pozdrowienia.wszyscy macie racje Tarnow to piekne miasto a na pewno takim by byc moglo .tylko niestety duzo sie zmienilo od mometu kiedy zabrano nam wojewodztwo.bardziej teraz czuc takim typowym galicyjskim zadupiem .pozdrawiam wszystkich.cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: Köln pozdrawia Tarnów IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 16.05.01, 09:57 Całkowicie sie z tym zgadzam pozdrawiam Koeln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnow Re: Köln pozdrawia Tarnów IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 31.05.01, 22:17 Gość portalu: michal napisał(a): > Po Krakowie to drugie najpiekniejsze miasto na poludniu Polski i napewno jedno > z najpiekniejszych w Polsce. > Michal (Köln) gostek, co ty widzisz tam pieknego ? Poza tym chyba nic nie widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: Köln pozdrawia Tarnów IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 13.06.01, 13:11 Zwiedziłam 13 państw:) I mam takie samo zdanie co Michał Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:Tarnów IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.01, 23:07 Tarnow to prowincja, ale za to bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogge Re: Tarnów- do Ja IP: *.proxy.aol.com 26.05.01, 03:55 Gość portalu: Ja napisał(a): > Jednokierunkowa wiocha Czy moglbys sie nam przedstawic? Jezeli masz z tym jakies problemy, pozwol, ze przyjde Ci z pomoca.Wypelnij ten "formularz", byc moze ulatwi to Tobie przelamac nieznane mi problemy mentalne,ktore zapewne Ciebie przesladuja.ANKIETA==> Nazwisko, lub nick:( tu wpisac), z ( tu podac nazwe wioski, a moze nawet innej pipidowy, byle dostepna na mapie), zamieszkaly w ( tu wpisac miasto) Milych i owocnych refleksji: Bogge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Tarnów- do Ja IP: *.solutions.net.pl 26.05.01, 21:02 serdeczna pozdrowka dla ziomala z New Jersej z samego centrum TARNOWA przesyla gomez.TARNOWIANIE WSZYSTKICH STRON SWIATA TRZYMAJMY SIE KUPY. USCISKI cze.pisz czesciej Baggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Tarnów IP: 195.117.136.* 04.06.01, 12:38 ten idiota pewnie sam jest z koziej wolki tylko teraz mieszka w Warszawie. To ciekawe ci najbardziej miejscy sami sa z malych miasteczek dlatego musza odreagowac swoje kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: Tarnów IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 08.06.01, 14:47 Ja mieszkam od 2 lat w Warszawie i na każdym kroku podkreślam ze jestem z Galicji z Tarnowa.I zawsze bylam i jestem z tego dumna.A ze mieszkam w Warszawie ,no cóź gdybym miala w Tarnowie taką samą szanse rozwoju to chetnie bym tam pozostała.Ale mam nadzieje kiedyś tam wrócić.Pozdrawiam bardzo gorąco Wszystkich Tarnowian oraz Wszystkich sympatyków tego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Tarnów IP: *.jasna.tarnow.pl 24.06.01, 00:00 Gość portalu: Ja napisał(a): > Jednokierunkowa wiocha Nie do końca to prawda ale muszę powiedzieć,iż mieszka tu dużo buraków wystarczy przejść się któregoś dnia np do blue velvet i popatrzeć na gości - toż to prawie dresiarze ( kobietki niczego sobie ) Odpowiedz Link Zgłoś