qwerty.tarnow 23.12.03, 20:57 W dzisiejszej poczcie przyszedł list. List od banku. A w nim... ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 20:58 Karta telefoniczna!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:02 Dodam, że do tego banku przystąpiłem jako klient dwa miesiące temu. I już taki duży prezent (karta wartości kilkunastu złotych). A w poprzednim banku to dostałem raz tylko torebkę herbaty do jedorazowego zaparzenia sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:06 Napiszecie że to i tak wszystko kosztem klienta. Pewnie. Ale przynajmniej w tym ostatnim banku oprocentowanie ROR mam takie, jak w poprzednim lokat. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:10 Dziękuję Ci mój nowy banku. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:26 To miły upominek. Może to przez te Święta? A na drugi rok może będzie telefon do tej karty? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:32 Publiczna budka telefoniczna??? Gdzie ja bym to postawił? ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:47 Hi, hi a ja myślałam, że to chodzi o inny telefon. Nic straconego, teraz technika idzie do przodu. Może ktoś zmniejszy i te telefony? :-))))) i bedzie jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:53 Ale za rok to ta karta może stracić ważność. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:56 Qwerty nie bądż takim pesymistą. Jak dali w tym roku, może i w następnym, ale już z telefonem? Też przed gwiazdką, a Mikołaj będzie pamietał o grzecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:58 O grzecznych. I o klientach, którzy wpłacają na konto (choćby niewielkie kwoty) i chomikują je tam przez długi czas. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:04 Przynajmniej do następnej gwiazdki, aby "zarobić" na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:07 Prędzej wypłacę odsetki i kupię sobie sam telefon (tyle że komórkowy). Ale w promocji. Za 1 grosz. Względnie za 1 zł. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:11 No tak, ale ja mówię o cudzie techniki: publicznej budce telefonicznej kieszonkowej. Co tam zwykła komórka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:15 A może taki zestaw mini-Wielki Brat? Mały mikrofon podłączony do publicznej sieci (telefonicznej, internetowej) dzięki któremu każda osoba mogłaby usłyszeć, co ktoś inny robi w danej chwili? ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:20 Co tak skromnie? To może i jakieś kamerki, żeby i coś ciekawego(?) zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:24 Żeby były kamery, to do promocji musiałaby się włączyć również telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:29 To co, w końcu też mieliby reklame. Bank dodatkowych klijentów i interes się kręci.;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:33 Ja bym wolał żeby auta zaczęli rozdawać. Na komórkę to mnie jeszcze stać. A na samochód to musiałbym dość długo składać. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:39 Tak, ale to może za 2 lata ciułania w banku. No coś TY tak od razu samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:41 Pewnie! Byłbym najwierniejszym klientem! Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:47 W to uwierzę, sama bym była. Pewnie bank miałby zatrzęsienie klijentów. Tylko bałabym sie wtedy o te promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:52 To poczekam na otwarcie takiego banku, który da te samochody w promocji tylko Tobie i mnie. Pozostałymi klientami banku niech zostaną firmy - one promocji nie będą potrzebować. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:01 To mi sie podoba. Tylko daj cynk, jak będziesz coś wiedział. Chętnie sie przyłączę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:07 Nie ma sprawy! Jakby było miejsce w Zarządzie lub Radzie Nadzorczej to też się odezwę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:16 Dobra, ale mnie interesuje tylko stołek prezesa, no może jeszcze dałabym się skusic (za dobrą opłatą - na benzynę i OC)na vice. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:21 Małe ostrzeżenie: Zarząd odpowiada za wszelkie działania! Szczególnie za długi i przy upadłości! Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:25 Racja, ale ja wezmę przykład z naszych posłów i będę czysta. Ktoś inny za to odpowie.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:48 No to piękny prezent! A ja wygrałem w konkursie Brauna elektryczną golarkę i czekam aż mi przyślą! Po raz pierwszy coś w życiu wygrałem! Mogliby prezent podesłać przed świętami, choć to mało prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:55 Ja raz wygrałem też golarkę, ale ręczną od Gilette. A właściwie otrzymałem jako nagrodę za szybkie zgłoszenie. Od dnia wysłania zgłoszenia na nagrodę czekałem coś chyba z 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:22 Przenoszę wypowiedź, bo poprzednia kolumna stała się już nieczytelna. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:27 Jak widać z praktyki posłowie też jednak odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:31 Nie dołuj mnie, to znajdę sobie dobrego prawnika, niech mnie strzeże i broni. Jestem praworządna obywatelką i zakładam, że nie bedzie żadnych machlojek! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:33 lubona napisała: > Nie dołuj mnie, to znajdę sobie dobrego prawnika, niech mnie strzeże i broni. Na tym forum trzech służy pomocą. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:38 Miło wiedzieć, to może już się zacznijmy rozglądać? Może nam przepaść. Trzeba może bliżej zainteresować się tym Twoim bankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:42 Cały czas mowa oczywiście o nowym, przyszłym banku rozdającym auta. Ten obecny zostawmy raczej w spokoju. ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:43 To może zacznijmy zbierać kapitał i założymy własny bank? Co wpólniczko? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:48 Zapomniałam. To znaczy musimy pilnie obserwować inne banki, a może załóżmy nowy? Ja sie nie znam, ale prawnicy......mogę ewentualnie być prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:51 Ej, to stanowisko kierownicze chyba będzie przedmiotem licznych sporów. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:57 Ja nie jestem uparta i potrafię się dzielic. Może nie bedzie tak źle. Najważniejsze jest zacząć, potem może samo poleci? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 24.12.03, 00:03 Pożyjemy, zobaczymy jak to będzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Miły prezent dostałem 24.12.03, 00:09 Tak, a teraz spać, toć już Święto. Życze wszystkiego dobrego i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 24.12.03, 00:10 Dziękuję. I wzajemnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 30.09.04, 14:38 Ha! A karta ciągle nieużywana! :-D Odpowiedz Link Zgłoś