Dodaj do ulubionych

Miły prezent dostałem

23.12.03, 20:57
W dzisiejszej poczcie przyszedł list. List od banku. A w nim... ???
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 20:58
      Niespodzianka!
      • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 20:58
        Karta telefoniczna!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:02
          Dodam, że do tego banku przystąpiłem jako klient dwa miesiące temu. I już taki
          duży prezent (karta wartości kilkunastu złotych).
          A w poprzednim banku to dostałem raz tylko torebkę herbaty do jedorazowego
          zaparzenia sobie.
          • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:06
            Napiszecie że to i tak wszystko kosztem klienta. Pewnie. Ale przynajmniej w
            tym ostatnim banku oprocentowanie ROR mam takie, jak w poprzednim lokat.
            • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:10
              Dziękuję Ci mój nowy banku. ;-)))
              • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:26
                To miły upominek. Może to przez te Święta? A na drugi rok może będzie telefon
                do tej karty? :-)))
                • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:32
                  Publiczna budka telefoniczna??? Gdzie ja bym to postawił? ;-PPP
                  • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:47
                    Hi, hi a ja myślałam, że to chodzi o inny telefon. Nic straconego, teraz
                    technika idzie do przodu. Może ktoś zmniejszy i te telefony? :-))))) i bedzie
                    jak znalazł.
                    • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:53
                      Ale za rok to ta karta może stracić ważność.
                      • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:56
                        Qwerty nie bądż takim pesymistą. Jak dali w tym roku, może i w następnym, ale
                        już z telefonem? Też przed gwiazdką, a Mikołaj będzie pamietał o grzecznych.
                        • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:58
                          O grzecznych. I o klientach, którzy wpłacają na konto (choćby niewielkie
                          kwoty) i chomikują je tam przez długi czas. ;-)
                          • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:04
                            Przynajmniej do następnej gwiazdki, aby "zarobić" na prezent.
                            • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:07
                              Prędzej wypłacę odsetki i kupię sobie sam telefon (tyle że komórkowy). Ale w
                              promocji. Za 1 grosz. Względnie za 1 zł. :-D
                              • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:11
                                No tak, ale ja mówię o cudzie techniki: publicznej budce telefonicznej
                                kieszonkowej. Co tam zwykła komórka. ;)
                                • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:15
                                  A może taki zestaw mini-Wielki Brat? Mały mikrofon podłączony do publicznej
                                  sieci (telefonicznej, internetowej) dzięki któremu każda osoba mogłaby
                                  usłyszeć, co ktoś inny robi w danej chwili? ;-PPP
                                  • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:20
                                    Co tak skromnie? To może i jakieś kamerki, żeby i coś ciekawego(?) zobaczyć?
                                    • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:24
                                      Żeby były kamery, to do promocji musiałaby się włączyć również telewizja.
                                      • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:29
                                        To co, w końcu też mieliby reklame. Bank dodatkowych klijentów i interes się
                                        kręci.;-))))
                                        • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:33
                                          Ja bym wolał żeby auta zaczęli rozdawać. Na komórkę to mnie jeszcze stać. A na
                                          samochód to musiałbym dość długo składać.
                                          • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:39
                                            Tak, ale to może za 2 lata ciułania w banku. No coś TY tak od razu samochód?
                                            • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:41
                                              Pewnie! Byłbym najwierniejszym klientem! Naprawdę.
                                              • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:47
                                                W to uwierzę, sama bym była. Pewnie bank miałby zatrzęsienie klijentów. Tylko
                                                bałabym sie wtedy o te promocje.
                                                • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 22:52
                                                  To poczekam na otwarcie takiego banku, który da te samochody w promocji tylko
                                                  Tobie i mnie. Pozostałymi klientami banku niech zostaną firmy - one promocji
                                                  nie będą potrzebować. ;-)
                                                  • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:01
                                                    To mi sie podoba. Tylko daj cynk, jak będziesz coś wiedział. Chętnie sie
                                                    przyłączę.:)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:07
                                                    Nie ma sprawy! Jakby było miejsce w Zarządzie lub Radzie Nadzorczej to też
                                                    się odezwę. :-)
                                                  • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:16
                                                    Dobra, ale mnie interesuje tylko stołek prezesa, no może jeszcze dałabym się
                                                    skusic (za dobrą opłatą - na benzynę i OC)na vice.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:21
                                                    Małe ostrzeżenie: Zarząd odpowiada za wszelkie działania! Szczególnie za długi
                                                    i przy upadłości!
                                                  • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:25
                                                    Racja, ale ja wezmę przykład z naszych posłów i będę czysta. Ktoś inny za to
                                                    odpowie.;-)
                  • lobuzek1 Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:48
                    No to piękny prezent! A ja wygrałem w konkursie Brauna elektryczną golarkę i
                    czekam aż mi przyślą! Po raz pierwszy coś w życiu wygrałem! Mogliby prezent
                    podesłać przed świętami, choć to mało prawdopodobne...
                    • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 21:55
                      Ja raz wygrałem też golarkę, ale ręczną od Gilette. A właściwie otrzymałem
                      jako nagrodę za szybkie zgłoszenie. Od dnia wysłania zgłoszenia na nagrodę
                      czekałem coś chyba z 3 miesiące.
    • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:22
      Przenoszę wypowiedź, bo poprzednia kolumna stała się już nieczytelna.
      • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:27
        Jak widać z praktyki posłowie też jednak odpowiadają.
        • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:31
          Nie dołuj mnie, to znajdę sobie dobrego prawnika, niech mnie strzeże i broni.
          Jestem praworządna obywatelką i zakładam, że nie bedzie żadnych machlojek!
          • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:33
            lubona napisała:

> Nie dołuj mnie, to znajdę sobie dobrego prawnika, niech mnie strzeże i
            broni.

Na tym forum trzech służy pomocą. :-)))
            • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:38
              Miło wiedzieć, to może już się zacznijmy rozglądać? Może nam przepaść. Trzeba
              może bliżej zainteresować się tym Twoim bankiem?
              • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:42
                Cały czas mowa oczywiście o nowym, przyszłym banku rozdającym auta. Ten obecny
                zostawmy raczej w spokoju. ;-PPP
                • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:43
                  To może zacznijmy zbierać kapitał i założymy własny bank? Co wpólniczko?
                • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:48
                  Zapomniałam. To znaczy musimy pilnie obserwować inne banki, a może załóżmy
                  nowy? Ja sie nie znam, ale prawnicy......mogę ewentualnie być prezesem.
                  • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:51
                    Ej, to stanowisko kierownicze chyba będzie przedmiotem licznych sporów. ;-)))
                    • lubona Re: Miły prezent dostałem 23.12.03, 23:57
                      Ja nie jestem uparta i potrafię się dzielic. Może nie bedzie tak źle.
                      Najważniejsze jest zacząć, potem może samo poleci?
                      • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 24.12.03, 00:03
                        Pożyjemy, zobaczymy jak to będzie. :-)
                        • lubona Re: Miły prezent dostałem 24.12.03, 00:09
                          Tak, a teraz spać, toć już Święto. Życze wszystkiego dobrego i dobranoc.
                          • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 24.12.03, 00:10
                            Dziękuję. I wzajemnie. :-)
    • qwerty.tarnow Re: Miły prezent dostałem 30.09.04, 14:38
      Ha! A karta ciągle nieużywana! :-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka