1zorro-bis 20.02.11, 18:00 www.youtube.com/watch?v=hGdHQUAQfDE&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Is There Anybody Out There.....?! 20.02.11, 22:18 jeden wpis na dwa dni....To gorzej niz na stypie.... www.youtube.com/watch?v=ewmpv0oGkds Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 00:22 Z przyjemnością pokazałabym Ci jak u Cioci jest na imieninach maleńki )))) Od kiedy Zorro szczycił się takim... poszłabym na łowy, tylko szkoda zdrowia na płotki )))) Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 06:27 no....to juz Milky lepiej! Czwarty wpis! Kariera prawie jak w necie.... www.youtube.com/watch?v=DtxK1jtUCMw&feature=related Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 10:38 Za Dyzmą nie przepadam, ot charakterek, a ponadto role w filmach miał podobne. Osobiście wolę w tym A. Dymsze i C. Pazure. To troszkę jak Ty. Skąd on podprowadził bałałajkę, uszy mi więdną )))) Czyżby ulubiony bohater, z którym się utożsamiasz ? Uważasz, że liczy się ilość wpisów ? Ma to jakieś znaczenie ? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 10:59 ilosc wpisow? Niekoniecznie... Ale atmosfera tu podobna..... www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 11:38 Tak myślisz... Tekst linka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 11:45 ?????????????? www.youtube.com/watch?v=0714IbwC3HA ...? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 12:15 Mam delikatną propozycję... ponieważ nie mam czasu, a nie chcę być niegrzeczna i Ciebie obrazić, potowarzysz proszę tym co tego potrzebują. Słaba płeć wymaga wsparcia. Do takich nie należę Miłego, spokojnego dnia Tekst linka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 13:34 nie nalezysz? Myslalem, ze to Ty mi towarzyszysz.... A czemu Ty jestes czesto taka nieprzyjemna? www.youtube.com/watch?v=-OiV_5kEt6A&feature=rec-LGOUT-real_rev-rn-1r-12-HM Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 14:04 Robisz to specjalnie napawając się tym Widzę, że nie doceniasz moich możliwości, porachować mogę kości, lub przytulić bardzo czule, to sposób na wszystkie bóle Wśród sztormów śpiewały syreny Na morzu już fale targają rejami Jak stal twardy musisz być zawsze oddany Bo statek jest małą słabiutką łupiną A błąd tu kosztuje… lądujesz w głębinach Na morza odmętach wśród sztormu wichury Gdzie niebo zasnute, skłębione są chmury Tu wzrok wypatruje gdzie brzeg, gdzie latarnia Bez błędów… bo z życiem pójdziemy do czarta Przeżyliśmy sztormy i więcej niż można I nieraz też maszty złamane do morza Gdy wichry na zgubę w głębiny wciągały To dobre anioły nam dłoń… linę dały Na starym szkunerze niejeden upadał Lecz hydrze, głębinom się morskim nie dawał Dzwoniły łańcuchy, padały przekleństwa A my na pokładzie z żywiołem zwycięscy Wśród sztormów na falach syreny śpiewały Ten śpiew gniew zagłuszał, gdy wanty zadrżały I statek straconych bez szwanku wychodzi Gdy w morza głębinach noc z świtem się godzi Na rejach nocami ogniki przedziwne Tląc lekko nieznacznie czyniły gonitwę To znak, aby liny pochwycić w swe dłonie Gdyż z morza lewiatan chce statek pochłonąć Znów ściąga na skały i burty roztrzaska Przekleństwo na ustach bosmana do diaska To morze upiorne nas straszne pochłonie Zginiemy w odmętach, w spienionej pogoni Lecz słońce wychodzi poranek rozjaśnia Jest przystań dla statków w oddali przyjazna Na maszcie zaś majtek noc całą pilnował I statek bezpiecznie po morzu żeglował Tekst linka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 16:11 to ja wole to drugie.... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 16:33 Masz do tego prawo jak każdy człowiek. Poszukaj odpowiedniej osoby, nie zatrzymuję Ciebie. Postaraj się dobrze to zinterpretować. Tekst linka Na dziś wyczerpałaś mój wolny czas na net. Miłego popołudnia Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Is There Anybody Out There.....?! 21.02.11, 18:18 to znaczy jak? Buzi dostane? A jakbys tak troche z agresji zeszla.... T fajnie by bylo.... Odpowiedz Link
milky_way_1 Jestem tygrysek 21.02.11, 23:58 a tygryski lubią brykać Jak widzisz, żaden kompan ze mnie do rozmowy na "polityczne" tematy, unikam tego co mnie nie interesuje, a ponadto nie wkurzam się o byle co Spokój i wiatr we włosach Tekst linka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jestem tygrysek 22.02.11, 07:53 wiatr we wlosach? To ja wole juz ten "wiaterek"....Rozwalil systemy.... www.youtube.com/watch?v=K_BoRWU-lxw ........................................................................................................................ Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jestem tygrysek 22.02.11, 08:25 zawsze lepszy od tego, co Milky? www.youtube.com/watch?v=EyLSRxKQqao Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Jestem tygrysek 23.02.11, 01:17 To było w tamtym wieku, teraz jest nowy Tekst linka w zakamarkach zmartwień delikatne pociągnięcie pędzla wprowadziło łagodność na płótnie duszy a subtelne światło poranka obudziło ptaki mgła z lekka pokryła pajęczyny rosą nowy dzień… zaczął zapisywać białe karty pamięci a ciepły oddech wiatru gładzi moje skronie zapraszając do radosnego tańca dziękczynienia ile pociągnięć farbą mi zostało ile dni by pokryć wspaniałością budzącego się świata nie wiem... lecz ciągle widzę je wyraźnie czy nadal pragniesz zrozumieć wciąż czekasz tłumaczeń to chwile w koralikach marzeń istnienie... z każdym oddechem z następnym biciem serca Odpowiedz Link