06.12.11, 03:21
Co trzy minuty mnie wylogowywalo i jakos samo mi wpadlo to forum, to moze bym tu zagladal czesciej? Dzien dobry wszystkim.
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Wow 06.12.11, 07:55
      ...widocznie po trzech wstukiwanych pierwszych literach system wylogowuje na trzy pierwsze minuty...może u Ciebie "WOW" jest zakodowane jako "SOS"? To i nie dziwota że system przechodzi w stan awaryjnego czuwania wink

Zaglądaj, jak chcesz. To system binarny - spodoba Ci się to będziesz zaglądał częściej. Jeden. Nie spodoba - nie będziesz zaglądał. Zero. Proste , skuteczne i niekłopotliwe.

PS. Spać po nocach nie możesz czy bardziej prozaiczne przyczyny? wink
      • cieplanata Re: Wow 06.12.11, 08:13
        a Dunajec jak Ruda znany jest ze swojego szwendactwa, ale to miły gość wink
        • hardy1 Re: Wow 06.12.11, 09:19
          Dałaś Dunajcowi placet, Natko wink
          PS. A mówił że "przypadkiem..." wink Jak zwał tak zwał. Ślad jest że się wpisał smile
        • dunajec1 Re: Wow 06.12.11, 15:52
          Natko, a mozesz mi powiedziec na ilu forach mnie widzialas ze mowisz ze sie szwendam?
          Hardy, co do spania, tak, moge spac i spie dobrze a ze czas taki a nie inny?U mnie to byl wieczor.
          • cieplanata Re: Wow 06.12.11, 15:59
            to był żart sad przecież widziałeś puszczone oczko?
            A tak w ogóle to chciałam Cię polecić, a nie obrazić
            Pozdrawiam
            • dunajec1 Re: Wow 06.12.11, 16:26
              Natko, czy Ty myslisz ze sie obrazilem ? Nieee.
              • sza.aliczek Re: Wow 06.12.11, 16:29
                Dunajec pisał chyba na Porannej? : ))))
          • hardy1 Re: Wow 06.12.11, 18:44
            I jak tu rozmawiać? Wszystkie pory nie tylko roku ale także dnia i nocy mieszają. A wszystko bez te paskudnom globalizacyje...wink
            Noc czy wieczór, to jeszcze ujdzie. Gorzej by było, Dunajcu, gdybyś mieszkał na antypodach. Do dziś nie wiem jak tam ludzie chodzą do góry nogami i nie spadają w niebo...wink
          • ulisses-achaj Re: Wow 06.12.11, 21:23
            Witaj, Dunajcu smile
    • rata.sofisticada Re: Wow 06.12.11, 18:15
      Co trzy minuty mnie wylogowywalo i jakos samo mi wpadlo to forum, to moze bym tu zagladal czesciej? Dzien dobry wszystkim.

Co trzy minuty wylogowalo? Moze Hardy zastawil jakies zasieki?smile
      • hardy1 Re: Wow 06.12.11, 18:47
        ...a Ty Szczurku musisz wszystko wygadać. Jeszcze słowo a sam wpadniesz w nie. Nie będzie wtedy zmiłuj. Wpadniesz w moje sympatyczne zasieki. Takie są najlepsze bo niewidoczne smile
        • rata.sofisticada Re: Wow 06.12.11, 22:03
          Jeszcze słowo a sam wpadniesz w nie. Nie będzie wtedy zmiłuj. Wpadniesz w moje sympatyczne zasieki. Takie są najlepsze bo niewidoczne smile

Niby tak, ale problem w tym, ze nie czuwasz miedzy 1 a 6 ranosmile To jest zasadnicza slabosc systemusmile
          • cieplanata Re: Wow 06.12.11, 22:04
            tak, systemy niestety sa słabe wink
            • sza.aliczek Re: Wow 06.12.11, 22:06
              Słuchajcie - bo to trzeba ustalić dyżury, coby każda godzina była obsadzona!
              No jakże to tak, żeby nad ranem nikogo nie było????????
              • hardy1 Re: Wow 07.12.11, 00:04
                Rano pilnuje Natka. Ja koło 7-8. Szczurek od 2 do piątej. Można dołączyć Dunajca do pary. Szaliczka od 1 do 2.
                Inne propozycje?
                • k.karen Re: Wow 07.12.11, 00:16
                  hardy1 napisał:

> Rano pilnuje Natka. Ja koło 7-8. Szczurek od 2 do piątej. Można dołączyć Dunajc
                  > a do pary. Szaliczka od 1 do 2.
                  > Inne propozycje?

Tak. Moja na dzisiejszy wieczór to:

Dobranoc Wszystkim, do jutra (dzisiaj ) smile))
    • k.karen Re: Wow 06.12.11, 20:03
      Witaj Dunajec smile
      Zaglądaj częściej, miło Cię widzieć smile
      • dunajec1 Re: Wow 07.12.11, 15:17
        Co do dyzurow, moze to pomysl, ja jako najmlodszy moge uzywajac terminologi zeglarskiej wziasc "psia wachte"powiedzmy od 3 do 5-j rano.
        • cieplanata Re: Wow 07.12.11, 15:37
          najmłodszy wiekiem? czy stażem????????????
          • dunajec1 Re: Wow 07.12.11, 15:53
            Stazem oczywiscie, bo co do wieku to ...."z niejednej flaszki pijal..."
            • cieplanata Re: Wow 07.12.11, 16:01
              aaaaaaaaaaa, to tak jak wiekszość big_grin
              • hardy1 Re: Wow 07.12.11, 21:53
                Ja jestem wyjątkiem. Ja urodziłem się ledwie w ubiegłym Millennium. Nie tak jak Wy...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka