dunajec1 06.12.11, 03:21 Co trzy minuty mnie wylogowywalo i jakos samo mi wpadlo to forum, to moze bym tu zagladal czesciej? Dzien dobry wszystkim. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Wow 06.12.11, 07:55 ...widocznie po trzech wstukiwanych pierwszych literach system wylogowuje na trzy pierwsze minuty...może u Ciebie "WOW" jest zakodowane jako "SOS"? To i nie dziwota że system przechodzi w stan awaryjnego czuwania Zaglądaj, jak chcesz. To system binarny - spodoba Ci się to będziesz zaglądał częściej. Jeden. Nie spodoba - nie będziesz zaglądał. Zero. Proste , skuteczne i niekłopotliwe. PS. Spać po nocach nie możesz czy bardziej prozaiczne przyczyny? Odpowiedz Link
cieplanata Re: Wow 06.12.11, 08:13 a Dunajec jak Ruda znany jest ze swojego szwendactwa, ale to miły gość Odpowiedz Link
hardy1 Re: Wow 06.12.11, 09:19 Dałaś Dunajcowi placet, Natko PS. A mówił że "przypadkiem..." Jak zwał tak zwał. Ślad jest że się wpisał Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wow 06.12.11, 15:52 Natko, a mozesz mi powiedziec na ilu forach mnie widzialas ze mowisz ze sie szwendam? Hardy, co do spania, tak, moge spac i spie dobrze a ze czas taki a nie inny?U mnie to byl wieczor. Odpowiedz Link
cieplanata Re: Wow 06.12.11, 15:59 to był żart przecież widziałeś puszczone oczko? A tak w ogóle to chciałam Cię polecić, a nie obrazić Pozdrawiam Odpowiedz Link
hardy1 Re: Wow 06.12.11, 18:44 I jak tu rozmawiać? Wszystkie pory nie tylko roku ale także dnia i nocy mieszają. A wszystko bez te paskudnom globalizacyje... Noc czy wieczór, to jeszcze ujdzie. Gorzej by było, Dunajcu, gdybyś mieszkał na antypodach. Do dziś nie wiem jak tam ludzie chodzą do góry nogami i nie spadają w niebo... Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Wow 06.12.11, 18:15 Co trzy minuty mnie wylogowywalo i jakos samo mi wpadlo to forum, to moze bym tu zagladal czesciej? Dzien dobry wszystkim. Co trzy minuty wylogowalo? Moze Hardy zastawil jakies zasieki? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Wow 06.12.11, 18:47 ...a Ty Szczurku musisz wszystko wygadać. Jeszcze słowo a sam wpadniesz w nie. Nie będzie wtedy zmiłuj. Wpadniesz w moje sympatyczne zasieki. Takie są najlepsze bo niewidoczne Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Wow 06.12.11, 22:03 Jeszcze słowo a sam wpadniesz w nie. Nie będzie wtedy zmiłuj. Wpadniesz w moje sympatyczne zasieki. Takie są najlepsze bo niewidoczne smile Niby tak, ale problem w tym, ze nie czuwasz miedzy 1 a 6 rano To jest zasadnicza slabosc systemu Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Wow 06.12.11, 22:06 Słuchajcie - bo to trzeba ustalić dyżury, coby każda godzina była obsadzona! No jakże to tak, żeby nad ranem nikogo nie było???????? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Wow 07.12.11, 00:04 Rano pilnuje Natka. Ja koło 7-8. Szczurek od 2 do piątej. Można dołączyć Dunajca do pary. Szaliczka od 1 do 2. Inne propozycje? Odpowiedz Link
k.karen Re: Wow 07.12.11, 00:16 hardy1 napisał: > Rano pilnuje Natka. Ja koło 7-8. Szczurek od 2 do piątej. Można dołączyć Dunajc > a do pary. Szaliczka od 1 do 2. > Inne propozycje? Tak. Moja na dzisiejszy wieczór to: Dobranoc Wszystkim, do jutra (dzisiaj ) )) Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wow 07.12.11, 15:17 Co do dyzurow, moze to pomysl, ja jako najmlodszy moge uzywajac terminologi zeglarskiej wziasc "psia wachte"powiedzmy od 3 do 5-j rano. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wow 07.12.11, 15:53 Stazem oczywiscie, bo co do wieku to ...."z niejednej flaszki pijal..." Odpowiedz Link
hardy1 Re: Wow 07.12.11, 21:53 Ja jestem wyjątkiem. Ja urodziłem się ledwie w ubiegłym Millennium. Nie tak jak Wy... Odpowiedz Link