Dodaj do ulubionych

LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM

10.02.13, 17:51
i ręce mi się przestały trząść z tego zdenerwowania
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:51
      a już kolejny stres.
      • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:52
        CZY WY MIANOWICIE WIECIE, CO DZIAŁO SIĘ W POBLISKICH PABIANICACH?!!!!
        • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:53
          NIEMCE DOKAZUJĄ!
            Najpierw 19 i 20-latek obrabowali SKLEP MONOPOLOWY
              No to akurat rozumiem i w jakiś tam sposób nawet i akceptuję.
              • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:54
                Rozumiem - w Dojczland zarobki są niskie
                  a wóda droga
                    no i nieporównywalnie z naszą miernej jakości
                    • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:55
                      a tu ostatni weekend karnawału
                      • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:56
                        no to chłopcy nie obawiając się jakby sankcji (bo już byli poza granicami Dojczland, gdzie by im nogi z tyłka za to złodziejstwo wyrwali)
                        • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:56
                          zrobili se skok na flachę.
                          • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:57
                            Błąd polegał na tym, że myśleli, że mają do czynienia z głupimi Polaczkami
                            • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:58
                              w dodatku po Polskim Najlepszym w Świecie alkoholu, odblokowali skutecznie blokowany przez Straszliwą Machinę Państwową Kraju Terroru Prawnego małpi rozum
                                I UPROWADZILI POLSKI PŁUG ŚNIEŻNY
                                  coby nim dojechać do noclegowiska
                                  • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 17:59
                                    Ścigani rzucali pod kołą Radiowozu Polskiej Policyji
                                    • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 18:00
                                      Polskie - także ukradzione - rowery.
                                        Cuś wygląda, że się komiksów naoglądali
                                          Zresztą tak se myślę
                                          • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 18:01
                                            że może one niewykształceni byli?
                                            • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 18:01
                                              no bo jak oświatą kieruje Pani Minister co kradnie czyjś dorobek naukowy
                                              • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 18:02
                                                to co to za przykład?
                                                  To wręcz zachęta do bezczelnej kradzieży jest przecież.
                                                    Mieli 0,5 promila wódy we krwi.
                                                  • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 18:03
                                                    Prawdziwy Polak przy takim poziomie
                                                  • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 18:03
                                                    może najwyżej zaszlochać ze wzruszenia.
                                                  • wscieklyuklad Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 18:04
                                                    Ale - jak twierdzą - co kraj, to obyczaj.
                                                    W każdym razie nie wychodźcie z domu po zmroku.
                                                    A jak usłyszecie szprechanie - TO W NOGI!
                                                  • ulisses-achaj Re: LEDWIE, LEDWIE SIĘ USPOKOIŁEM 10.02.13, 23:36
                                                    Wściekły, organy państwa działają sprawnie. Wyszedłem niedawno na spacer. Przed monopolowym stała grupka osób niemieckojęzycznych otoczona przez sześciu policjantów z prewencji. Światła kogutów trzech radiowozów malowniczo uwypuklały eklektyczne detale elewacji. Osobnicy byli cisi i pokornego serca. Może to jest tak, że oni muszą czuć namacalną obecność władzy? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka