Dodaj do ulubionych

Money, money

20.06.13, 19:10
www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q
Obserwuj wątek
    • 1agfa Re: Money, money 20.06.13, 19:15
      Wielce rozbawił mnie mnie i humor mi poprawił swą szczerością jeden z najulubieńszych moich (z całym szacunkiem) p osłów. Tak jasno powiedział, o co mu chodzi!

Poczytawszy komentarze pod artykułem, widzę że nie tylko mnie uradował. Co p oseł, to p oseł, pełną gębą on ci tongue_out

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14135139,_To_oznacza_wojne__Po_cholere_sie_meczyc_w_koalicji_.html
      • kicho_nor Re: Money, money 20.06.13, 19:36
        rytualny ubój (bez ogłuszenia) słabych partii politycznych
        • ulisses-achaj Re: Money, money 20.06.13, 19:54
          Poseł Kłopotek to mój idol smile
          • kicho_nor Re: Money, money 20.06.13, 20:07
            Kłopot z Kłopotkiem, że jak wiadomo o co chodzi to nie uchodzi.
            Iza z piercingiem
          • hardy1 Re: Money, money 20.06.13, 21:10
            Jak widzę Kłopotka na wizji, to już czekam na...może nie bon moty, ale motanie słów na pewno big_grin

Tak jak nie mogę patrzeć na PSL (zwłaszcza za KRUS dla bogatych rolników, których większość składki ubezpieczeniowej my przymusowo opłacamy)), tak muszę przyznać, że przez ponad 20 lat umieją się ustawiać na karuzeli wyborczej. Każdemu "obrotowa partia pasuje",. A oni ciągną profity z tego.

Mam nadzieję, że to już ich ostatnia kadencja rządowa.
            • k.karen Re: Money, money 20.06.13, 21:28
              A Kłopotek to niech przestanie straszyć tylko niech się zabiera z tej koalicji razem z całym PSL.
              • hardy1 Re: Money, money 20.06.13, 23:27
                Kłopotek tylko straszy, próbując utargować dla swoich jak najwięcej. Oczywiście kosztem pozostałych.

Gdzie by poszli? Sam PSL? To byłby ich koniec.
                • kkkkosmita Re: Money, money 23.06.13, 19:26
                  Gdzie by poszli? Sam PSL? To byłby ich koniec.
                  Tak się z grubsza wydaje...
                  sen...mara... wiara...
                  PSL będąc od lat w strukturach władzy, ma swoje placówki i możliwości.
                  Na przykład IMGW... leży w gestii PSL-u

Aaaaa...
                  Rolnictwo... i wszystkie instytucje z nim związane...(???)
                  Ani Tusek ani Kaczor...nie są specami od rolnictwa...
                  PSL... ma w swoich kompetencjach część gospodarki Polski...
                  I pomimo, że te ..."kompetencje"...są pełne nepotyzmu i... baaaaardzo ciekaweeeee
                  To akurat innych kompetentnych w tym temacie nie ma.

Piechociński, jako "człowiek z miasta"... ma zdaje się ...trochę nieciekawie...

Ciekawie może być z tym PSL-em...
                  http://wstaw.org/m/2012/03/26/k%C3%B3%C5%84_AWATAR.jpg
                  • kkkkosmita Re: Money, money 23.06.13, 19:48
                    Dopóki PSL miał konkurenta tj Samoobronę...
                    sprawy mogły wyglądać nieco inaczej
                    Szkoda, że Samoobrona była taka głupia. Wręcz beznadziejna.
                    Była jednak jakąś liczącą się siłą polityczną, a ze względu na niedostatki intelektu, można było mieć na nią wpływ...
                    Głupich łatwo manewrować...a zwłaszcza kiedy są haki...
                    a
                    Haków było na nią jednak sporo... i w swej bezdennej głupocie... Samoobrona była łatwa do odstrzału...
                    Samoobrona , została wyeliminowana..., metodami dostępnymi dla naszej klasy rządzącej.
                    W tym konkretnym przypadku, nie kłócącej się, ale działającej wspólnie i skutecznie.

Oooo takimi jak np. teraz w przypadku referendum w Warszawietongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
                    Starymi sprawdzonymi metodami...tongue_outtongue_outtongue_out

https://www.tvn24.pl/ordynarne-haki-i-bezprecedensowy-atak-rywal-gronkiewicz-waltz-ma-klopoty,334899,s.html

• kkkkosmita Re: Money, money 23.06.13, 19:55
                      A jeśli już mowa o bufetowej...
                      to aaaleee jaaajaaa!tongue_outtongue_outtongue_out
                      Dzisiaj o godz. 5-tej rano został oootwooorzooonyyy tunel nad wisłą! tongue_out
                      iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................

https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,po-zalaniu-tunelu-wislostrady-gronkiewicz-waltz-odsuwa-dyrektora,91533.html

Sprawa ...zwyczajnie jak zwykle polega na .....
                      tym samym z czym mamy do czynienia w rządzie i sejmie...
                      he he he he he...<------smutne

• 1agfa Re: Money, money 20.06.13, 20:28
          Słabi nie sa. Tańczą z każdym od lat w kabarecie smile

www.wiadomosci24.pl/artykul/uboj_rytualny_zyskuje_na_nim_psl_stracic_moga_wszyscy_obywatele_273941.html
          • sorel.lina Re: Money, money 21.06.13, 00:40
            Poseł Kłopotek sprawia, że zaczynam wierzyć w numerologię, imieniologię (name'ologię) i temu podobne głupoty...
            Kłopotek. No... kłopot dla każdego myślącego... on zawsze na nie, on zawsze przeciw, wspak, nie tak... On w koalicji przeciw koalicji. On w opozycji przeciw opozycji.
            "Polski chłop", co to ani za, ani przeciw, a nawet zawsze za, zawsze przeciw. Nie, bo nie. Tak, bo tak.
            A żywemu nie przepuści. Juści!
            • hardy1 Re: Money, money 21.06.13, 07:34
              ...ale zawsze tak, aby to jemu dmuchało. Zawsze z wiatrem korzyści. "Moja chata z kraja" ciągle żywe to powiedzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka