Dodaj do ulubionych

Napaść seksualna

11.12.13, 21:59
usłyszane przed chwilą w TVN24:

Napaść seksualna została dokonana w jednej z amerykańskich szkół przez... 6-cio latka!!!
Tak orzekło ciało pedagogiczne, a dyrekcja ukarała napastnika zawieszeniem w prawach ucznia i naganą z wpisem do akt, które będą przesyłane do każdej szkoły, w jakiej ten
6-letni bandyta w przyszłości będzie kontynuował naukę.
Na czym polegała skandaliczna napaść? Otóż chłopię owo pocałowało swoją koleżankę z klasy
w... rękę!!!

Czy świat oszalał??? shock
Obserwuj wątek
    • ulisses-achaj Re: Napaść seksualna 11.12.13, 22:01
      Cześć Wszystkim smile Ne , Sorellino, to tylko Stany Zjednoczone Ameryki.... smile
      • k.karen Re: Napaść seksualna 12.12.13, 13:37
        Niby "tylko", ale niestety duże...

Ręce opadają...
        • hardy1 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 17:07
          Żeby tylko ręce...
          Do tego dochodzi, kiedy wpada się z jednej skrajności w drugą. Podobno w firmach w USA, zwłaszcza w wielkich miastach na wschodnim wybrzeżu, mężczyźni boją się nawet spojrzeć w windzie w oczy kobiety, aby ta ich nie oskarżyła o napaść seksualną lub co najmniej o molestowanie seksualne...
          • 1agfa Re: Napaść seksualna 13.12.13, 02:20
            Dzisiaj się okazało, że to nie pierwszy "wyczyn" tego chłopięcia, wielokrotnie usiłował całować dziewczynkę bez jej zgody, a matka chłopca przyznała, że Hunter miał już wcześniej problemy w szkole - był zawieszony za pocałowanie tej samej dziewczynki w policzek.
            "Wyrok" złagodzono, to już nie molestowanie a tylko wykroczenie.
            big_grin
            wyborcza.pl/1,75477,15127728,Pocalunek_w_reke_to_napastowanie_seksualne__Tak_uznali.html#ixzz2nJQKvRwR

No swoja drogą to pieszczoch jest i co z niego wyrośnie.
            tongue_out
            youtu.be/rSt1NFGgVUs
    • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 20:50
      chyba wczoraj o tym czytałem big_grin

noooooooo zwariował świat, zwariował. Niestety.

kilka lat temu byłem świadkiem, jak matka opier.... grzecznie panią z przedszkola, że odebrała dziecko z odparzoną pupą.
      odpowiedź przedszkolanki .....?
      dzieci muszą być samodzielne i same pupę wycierać. Pani nie może pomagać - zabraniają tego przepisy dotyczące.............molestowania.
      hmmmmm w takim razie, podpowiedziałem, że pani dopuściła się zaniedbania i nienależytej opieki nad powierzonym dzieckiem.
      dzieciak z tego wszystkiego zrozumiał zaś tylko tyle - że go tyłek piecze.....

cześć wszystkim smile

sorel.lina napisała:

> usłyszane przed chwilą w TVN24:
      >
      > Napaść seksualna została dokonana w jednej z amerykańskich szkół przez... 6-cio
      > latka!!!
      > Tak orzekło ciało pedagogiczne, a dyrekcja ukarała napastnika zawieszeniem w pr
      > awach ucznia i naganą z wpisem do akt, które będą przesyłane do każdej szkoły,
      > w jakiej ten
      > 6-letni bandyta w przyszłości będzie kontynuował naukę.
      > Na czym polegała skandaliczna napaść? Otóż chłopię owo pocałowało swoją koleżan
      > kę z klasy
      > w... rękę!!!
      >
      > Czy świat oszalał??? shock
      • sorel.lina Re: Napaść seksualna 12.12.13, 20:55
        Czeeeeść, Feniksie! Jak fajnie Cię tu widzieć! smile
        • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 21:00
          aaaaaa czasem skaczę przez płot po sąsiadach big_grin

sorel.lina napisała:

> Czeeeeść, Feniksie! Jak fajnie Cię tu widzieć! smile
          • sorel.lina Re: Napaść seksualna 12.12.13, 21:08
            Ja też czasem z Dworca na pociągi w różne strony się zabieram. smile
            • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 21:20
              po to są fora smile
              żeby pogadać, nawet się poróżnić zdaniami - ale na poziomie i w granicach smile

sorel.lina napisała:

> Ja też czasem z Dworca na pociągi w różne strony się zabieram. smile
              • sorel.lina Re: Napaść seksualna 12.12.13, 21:24
                fenikss.2972 napisał:

> po to są fora smile
                > żeby pogadać, nawet się poróżnić zdaniami - ale na poziomie i w granicach smile

Dokładnie! Poziom, a nie żadne tam "keine grenzen"! wink
                • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 21:26
                  sorel.lina napisała:
                  > Dokładnie! Poziom, a nie żadne tam "keine grenzen"! wink

z niemieckiego to żem noga suspicious

big_grin
                  • sorel.lina Re: Napaść seksualna 12.12.13, 21:32
                    fenikss.2972 napisał:

> z niemieckiego to żem noga suspicious

Ja też! big_grin
                    Ale "Keine Grenzen" to kiedyś taki czerwonowłosy (czasem zielonowłosy) Wiśniewski śpiewał.
                    • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 21:36
                      sorel.lina napisała:
                      > Ja też! big_grin
                      > Ale "Keine Grenzen" to kiedyś taki czerwonowłosy (czasem zielonowłosy) Wiśniews
                      > ki śpiewał.

z Wiśniewskich to kojarzę tylko - balladę o jednej Wiśniewskiej ....big_grin

• hardy1 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 23:00
                        Kurde, zachodzę na Podwórko, i już z daleka widzę jakieś głębokie koleiny... jak pociąg z Dworca bez szyn dojechał, hę? wink
                        • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 23:03
                          bo to pociąg widmo big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Kurde, zachodzę na Podwórko, i już z daleka widzę jakieś głębokie koleiny... ja
                          > k pociąg z Dworca bez szyn dojechał, hę? wink
                          • hardy1 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 23:08
                            ... a już myślałem, że na poduszce magnetycznej big_grin
                            • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 23:14
                              aż tak daleko technologicznie jeszcześmy nie zaszli big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> ... a już myślałem, że na poduszce magnetycznej big_grin
                              • hardy1 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 23:17
                                to jak? Na kogucich skrzydełkach? suspicious
                                • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 23:19
                                  mówię że widmo suspicious
                                  taki latający Holender w wydaniu lądowym suspicious

big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> to jak? Na kogucich skrzydełkach? suspicious
                                  • hardy1 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 23:36
                                    Te, Holender, uważaj przy lądowaniu, abyś dziobem przed podwórkiem w piach nie zarył big_grin

Czas na mnie, jutro weekendowa podróż. Dobranoc smile
                                    • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 23:47
                                      uuuuuuuuuu aż się prosi o nowy podjazd big_grin big_grin big_grin

a dobranoc big_grin

hardy1 napisał:

> Te, Holender, uważaj przy lądowaniu, abyś dziobem przed podwórkiem w piach nie
                                      > zarył big_grin
                                      >
                                      > Czas na mnie, jutro weekendowa podróż. Dobranoc smile
                                      • 1agfa Re: Napaść seksualna 13.12.13, 01:32
                                        Fajnie, że zajrzałeś Feniksie ; podjazd podwórkowy stary, ale dobry, solidny i gościnny dla lokomotyw smile
                                        Dobranoc.

fenikss.2972 napisał:

> uuuuuuuuuu aż się prosi o nowy podjazd big_grin big_grin big_grin
                                        >
                                        > a dobranoc big_grin
                                        • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 13.12.13, 15:19
                                          no nie wiem, Hardy straszy, że w piachu zaryję big_grin

1agfa napisał:

> Fajnie, że zajrzałeś Feniksie ; podjazd podwórkowy stary, ale dobry, s
                                          > olidny i gościnny dla lokomotyw smile
                                          > Dobranoc.
      • tan.nawe Re: Napaść seksualna 12.12.13, 21:58
        fenikss.2972 napisał:

> dzieciak z tego wszystkiego zrozumiał zaś tylko tyle - że go tyłek piecze.....

Pewnie w tym przedszkolu nie było wychowawców gender.
        • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 22:02
          obawiam się, że wtedy nikt w tym nie słyszał
          poza tym, trochę się dziś nadużywa teorii gender, chyba nie zawsze rozumiejąc do końca czym są i po co są smile
          • tan.nawe Re: Napaść seksualna 12.12.13, 22:11
            Nadużywanie teorii potania ją.
            A każda przesada ośmiesza.
            • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 22:24
              przed wszystkim coś, co było przedsięwzięciem naukowym wielu lat - straciło właściwy sens
              od jakiegoś czasu widać tylko, powtarzane jak mantra słowo - gender.
              i nic z tego nie wynika

tan.nawe napisała:

> Nadużywanie teorii potania ją.
              > A każda przesada ośmiesza.
              • hardy1 Re: Napaść seksualna 12.12.13, 22:58
                ... a ja żyję i robię po swojemu. Żadne skrajności mnie nie ruszają. Daję im właściwy odpór wink
              • 1agfa Re: Napaść seksualna 13.12.13, 01:44
                Większość ludzi chyba nawet nie rozumie co to słowo oznacza, (nawet i ja chyba nie całkiem), toteż rozumiem, że stało się niczym wrogo i groźnie (bo obco) brzmiące zaklęcie, tak odbierane.
                Przy czym zaczęto się nim posługiwać jak maczugą w chwili, kiedy powstała Franciszkowa Komisja d/s pedofilii. Jakoś cicho jest o tym u biskupów...tylko o genderze głośno, aż huczy.

fenikss.2972 napisał:

> przed wszystkim coś, co było przedsięwzięciem naukowym wielu lat - straciło wła
                > ściwy sens
                > od jakiegoś czasu widać tylko, powtarzane jak mantra słowo - gender.
                > i nic z tego nie wynika
                >
                > tan.nawe napisała:
                >
                > > Nadużywanie teorii potania ją.
                > > A każda przesada ośmiesza.
                • fenikss.2972 Re: Napaść seksualna 13.12.13, 15:18
                  hmmmm
                  tak w skrócie, to socjologiczne teorie społeczeństwa, oparte na badaniach socjologicznych i psychologicznych - sprowadzają się się określenia tzw płci biologicznej i płci kulturowej - to w sumie bardzo obszerny temat, dotyczący całokształtu funkcjonowania społeczeństwa w oparciu o utrwalone schematy i zakorzenione stereotypy. Czyli chodzi o to, że stereotypowo baba jest z natury podporządkowana męskiej części społeczeństwa, a powinna mieć równe prawa suspicious

ale to bardzo w skrócie, bo to już prawie dyscyplina naukowa, rozciągnięta na wiele aspektów socjologicznych i psychologicznych

1agfa napisał:

> Większość ludzi chyba nawet nie rozumie co to słowo oznacza, (nawet i ja chyba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka