18.09.15, 23:18
Ulissesie, swoje wartości uznajesz za najlepsze.
Wydaje się że swoją postawą kpisz sobie ze znacznej części społeczeństwa.

Odnośnie Twoich przemyśleń o imigrantach.

Wydaje się że nie zauważasz że Europa się odgradza a Ty radośnie byś witał.
Zrównujesz migracje wewnątrz europejską z imigrantami spoza Europy.
Jesteś równie groźny jak ci których zwalczasz, całe szczęście że masz
tylko forumowy zasięg.

Obserwuj wątek
    • ulisses-achaj Re: Ulissesie 19.09.15, 01:40
      Też Cię Kocham smile smile
      • vidavil-125 Re: Ulissesie 19.09.15, 02:29
        Nie zgrywaj się Chrystusowo Ulissesie z tym kochaniem.
        Nienawidzisz Pisu. Ja też
        Ale Pis nie proszony popiera moje niepokoje
        I dupa.
        • 1zorro-bis Re: Ulissesie 19.09.15, 07:54
          boisz sie Kicho Islamistow? Ja tez. Dlatego wedlug mnie trzeba pomagac rodzinom z dziecmi w pierwszej kolejnosci. Nawet jesli to Muzulmanie. Natomiast tych mlodych "uciekinierow.byczkow" to bym na miejscu Policji ostro przeswietlal i wzial pod lupe.
        • ulisses-achaj Re: Ulissesie 19.09.15, 11:34
          Przecież o tym właśnie pisałem, Vidavilu. Niepokój jest i nie ma sensu temu zaprzeczać. PiS na tym bazuje i dlatego wygra w cuglach wybory. Problem istnieje i nie można udawać że wszystko jest ok. Tyle że PiS na pewno go nie rozwiąże. "Moja chata z kraja" - nie da się. To wsadzanie głowy w piasek. I nie można też optymistycznie zakładać że inni to za nas załatwią, albo że "samo" przejdzie. Wolałbym, żeby nie doszło do tego, czego jestem świadkiem. Ale doszło.
    • sza.aliczek Re: Ulissesie 19.09.15, 09:50
      Kiszencjo, przecież oni nie do Polski ciągną. Ewentualnie jesteśmy przystankiem.
      A myślę, ze należy rozpocząć myślenie pt. kto będzie na nas pracował, jak się całkowicie zestarzejemy jako społeczeństwo.
      Pis urywa teraz swoje punkty potrzebne na kampanię wyborczą. Nie ma sensu najmniejszego spoglądać w kierunku słów pisowczyków. Jestem święcie pewna, że kiedy tylko dojdą do władzy, rozłożą ręce i powiedzą magiczne dwa słowa.... Unia Europejska!. Polska to nie Węgry. U nas strasznie ciężko jest schwycić społeczeństwo za pysk i trzymać.
      • sza.aliczek Re: Ulissesie 19.09.15, 10:00
        A poza tym - jak my, Polacy, możemy w ogóle pyszczyć cokolwiek o solidarności - vide miliony Polaków rozsianych po świecie - jeśli nie umiemy wyrazić zgody na głupie 2 tysiące. To tyle, ile utopiło się w morzu. 38 milionów chyba poradzi sobie z kilkudziesięcioma tysiącami Arabów?

A al-kaida może nas trzasnąć w każdym momencie, bo przecież bierzemy udział w wielu akcjach.
        • vidavil-125 Re: Ulissesie 19.09.15, 11:25
          Oj nie ładnie Szaliczko
          Wygląda że obawa o swoją emeryturę jest powodem godzenia
          się na imigrantów.
          Piszesz że ja spoglądam w stronę Pisu a to nie prawda to Pis
          przymila się do mnie
          Podobny zarzut możesz przedstawić Ulissesowi że mówiąc
          o miłości bliźniego stał się prokościelny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka