1zorro-bis 12.01.20, 09:07 ...rozne glupole sie trafiaja. Tu i tam..... Niektore sie nawet gola. Tu i tam.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 09:14 ...wielu idiotow i...."podgladaczy" sie ujawnia. Fajne "towarzycho". Tu i tam..... www.facebook.com/wolnemediapl/videos/2603743796341928/UzpfSTE2NTM4NDU2Njk6MTAyMTk1MTM2MTgwMjUxMDk/ Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 09:42 ...straczy na...."palcem po mapie"? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 15:09 Bosz........no mowie, ze pewien przyglup-noblista sledzi i mundruje. Dzien i noc. Tak to jest jak chlopa nima a glupoty w lepetynie jeszcze som..... A latka lecom, oj lecom i to widac.... "A tak prawde mowiac trzeba przyznac, ze Magical Dreams ma super obrazy… oczywiscie oprocz dwoch beznadziejnych bohomazow, ktore nijak tam nie pasuja i raczej trzymane sa tam jak zwykle po znajomosci, ale przede wszystkim z litosci. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 15:44 O ile wiem pomysłodawcą i twórcą "Magical Dreams" byłeś Ty, Zorro Tam tego nie wiedzą widocznie. Albo nie chcą wiedzieć. A może ktoś ich w błąd wprowadził? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 16:18 Sorell......no co Ty? Przeciez przyglup - noblista wie wszystko lepiej..... Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 16:40 Wątpliwe czy wie. Jak informant nie doniesie z objaśnieniami to nie ma szansy skumania. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 17:00 wscieklyuklad napisał: > Wątpliwe czy wie. Jak informant nie doniesie z objaśnieniami to nie ma szansy s > kumania. Jaki "informant", taka informacja. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 18:30 Brak miesa daje sie we znaki....Z grilla i "zywego"... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 20:13 puste, socjalne oponure mieszkanie, z forsa cieniutko, chloimo afer sadowych i prokuratorskiech dal noge.... W glowence brak miesa swiezego ( ) i takiego z grilla wyraznie daje o sobie znac.... I takie pierdoly "TOTO" potem wypisuje..... "Ha. przysłano mi screena z FB, strasznie dużo mówiło się tam o przyzwoitości. A w galerii, co naocznie widziałam, dozorczyni zaatakowała panią Bator, zarzucając jej kłamstwo, żądając przeprosin, no i oczywiście znowu o przyzwoitości... wyobrażasz sobie? taki ktoś pieprzy o przyzwoitości!!! Pani Bator nie patyczkowała się i szybko gnój usunęła." Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 20:20 Ojej, Zorro, coś Ci ten korektor automatyczny strasznie wariuje! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 21:16 puste, socjalne i ponure mieszkanie, z forsa cieniutko, chlop mimo afer sadowych i prokuratorskiech dal noge....S W glowence brak miesa swiezego ( ) i takiego z grilla tez, wyraznie daje o sobie znac.... I takie pierdoly "TOTO" potem wypisuje..... "Ha. przysłano mi screena z FB, strasznie dużo mówiło się tam o przyzwoitości. A w galerii, co naocznie widziałam, dozorczyni zaatakowała panią Bator, zarzucając jej kłamstwo, żądając przeprosin, no i oczywiście znowu o przyzwoitości... wyobrażasz sobie? taki ktoś pieprzy o przyzwoitości!!! Pani Bator nie patyczkowała się i szybko gnój usunęła." Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 21:36 A co do zacytowanego post zza płota. Tak się składa, że przywoływane wpisy na FB widziałam. Ten skierowany do "dozorczyni" też. Zacytuję fragment . "Pani X.(...) Za każdym razem Jacek Lipowczan jest przeze mnie wymieniany jako pomysłodawca razem z moim tatą. Jacek nie był obecny w Warszawie, dlatego wymieniłam tylko M.Batora. Proszę o usunięcie komentarzy na mój temat." Jak widać, "informant"( donosiciel ) znów okazał się "dezinformantem". Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 21:53 Sorell......przyglup-noblista musi byc tak tepy, ze potrafi przeczytac tylko czesc donosu informatora....Dieta bezmiesna wyraznie glowenke uszkadza.... I to trwale.... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Facebook jest fajny..... 12.01.20, 22:03 Informatora? "Informanta", chciałeś powiedzieć. A poza wszystkim, jeśli "informant/informanci" uważą, że trzeba te osobę/osoby"informować o tym, co tylko Ciebie dotyczy, to znaczy tylko jedno: bez informacji o Tobie te osoby nie potrafią żyć! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Facebook jest fajny..... 13.01.20, 07:50 Ułan Bator samo usunęło? Hahahahahahahahahahahahhahahhhhaaaahahaha. Skamlało o litość w imię świetego spokoju. A trzeba było zostawić dla otrzeźwienia i poniechania łgarstwa na przyszłość. Adresatki przekazu informacja musiały być tęgo naćpane. Choć i bez kanabinoidów nie kuma toto i nieustannie bredzi Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 13.01.20, 08:54 ...ale przyglup PISuarowy od samego rana dziala. Nic ale nic do przyglupa nie dotarlo. Chyba niepelnosprawni umyslowo pacjenci przyglupa wiecej z czytania tekstow "rozumiejom"..... "Wywaliła na stronie galerii tak nienawistny post, obraźliwy i roszczeniowy, jakby to ona sama była arTistką, a nie tylko służalczym pomagierem na każdy gwizdek. Nic dziwnego, że pani Bator nie chciała tego brudu u siebie i go usunęła. Obejrzałam tam filmik z wernisażu, fajnie było zobaczyć twarze znanych, doskonałych malarzy i świetne obrazy na ścianach. Tych, wiadomo jakich, widać nie było, pewnie jak zwykle w piwnicy za filarem, albo w toalecie." Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Facebook jest fajny..... 13.01.20, 10:58 1zorro-bis napisał(a): > (...) Nic ale nic do przyglupa nie dotarlo > (...) > Nic dziwnego, że pani Bator nie chciała tego brudu u siebie i go usunęła. Pani Bator usunęła? Zorro, pamiętaj : "Nikt i nic nas nie przekona, że czarne jest czarne, a białe to białe". To stan umysłu zapłotnego towarzystwa. Nie ma co próbować tego zmieniać. Szkoda czasu i atłasu. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 13.01.20, 11:40 Sorell.......no coz, PISuarowy przyglup jest tak tepy, ze i tak nic nie zrozumie. Poza tym - zycie PISuarowego przyglupa zrobilo sie tak monotonne i nudne, ze przyglup szuka podniet zaczepiajac innych ludzi. Wtedy dostaje....orgazmu! To JEDYNY ogrgazm jaki sie teraz i w tym wieku przyglupowi moze przydarzyc... Bo co przyglupowi z zycia juz pozostalo? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Facebook jest fajny..... 13.01.20, 12:00 I właśnie mafia manipuluje takim motłochem, który urodzony niby wysoko a ni w ząb nie kuma faktów. Co informant dowolny, w tym z TVPiS wciśnie do brezmuzgiej czachy, to ciemny ludek kupi na pniu. Efekt widać jak na dłoni. Intelekt kibelsko- piwniczny. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Facebook jest fajny..... 13.01.20, 13:17 a ja sie zastanawiam, co siedzi we lbie takiego PISuarowego przyglupa, zeby ciagle sledzic, macic i zaczepiac? To chyba nie jest normalne? Odpowiedz Link