wscieklyuklad Re: Parada świrząt44 05.05.26, 13:10 "Jak nie Niemcy to uchodźcy, jak nie uchodźcy to Nauczyciele, jak nie Nauczyciele , to LGBT , jak nie LGBT to Obrońcy Zwierząt, jak nie Obrońcy Zwierząt, to Artyści, jak nie oni, to Lekarze , jak nie Lekarze, to Kobiety , jak nie Kobiety, to.... Rowerzyści ..Tusk ,Czarzasty ,Sikorski ,Trzaskowski ,PO ,GW....? wszyscy ku..a źli i nie tacy. A weźcie wy się od nas odpier...cie ! Nie pomagacie, to nie przeszkadzajcie nam normalnie żyć, kochać i pracować. Odpier...cie się od nas - normalnych zwyczajnych Ludzi, którzy zapieprzają na to , co wy rozpieprzyliście i roztrwoniliście na lewo i prawo przez te 8 lat! Kto tu jest dla kogo ? Chyba wam się coś popierd...ło. To my was utrzymywaliśmy i utrzymujemy i wy wisicie na naszych garnuszkach (pan panie Jarku to chyba już z 50 lat) , a nie my na waszych. Więc bierzcie się ku..a do roboty i odpier...cie się od naszych sumień, od tego kto z kim śpi, w co wierzy, albo nie wierzy. Do roboty nieroby ! Polska to nie monopoly, a my to nie pionki. Jasne ?! Trzeba wojny na maczugi, żeby do Was to dotarło ? Nie chcemy kościółków pełnych zakłamańców i pedofilów i nie chcemy PiSu pełnego miernot i hipokrytów ,nie chcemy propagandy i szczucia w telewizji republika! Do roboty, albo wypier...ać ! I proszę mi nie mówić, że to wulgarne i powinienem być grzeczny. Ja jestem ku..a grzeczny 60 lat i właśnie postanowiłem drzeć ryja! Wypier..lać , bo już was nie można ani słuchać ani na was patrzeć !!!! Acha, i jeszcze jedno - to ja i mi podobni zapierd...ją tutaj na to , czym napchaliście sobie wy i kościółek kieszenie, i na te ochłapy które rzucaliście ludziom , żeby na was głosowali. Ja i mi podobni odprowadzamy tu podatki , które wy tylko rozpier...acie. Więc bierzcie się ku..a do roboty i służcie nam tak , żebyśmy wszyscy czuli się tu jak w domu, bo to jest Polska wszystkich Polaków, a nie wasza pisiacka i waszych wyznawców. Albo spier...ajcie, bo jak my się wkur...y i wszyscy stąd spier...imy, to wy i wasz elektorat długo nie pociągnięcie. Są takie typy ludzi do których trzeba mówić ich wrażliwością i ich językiem , żeby cokolwiek, cokolwiek dotarło , więc do ch..a walca wypier...ać ! I PiS ,tvrepublika , kościółek! A my się z Bogiem sami połączymy. To nie jest zabawa w głuchy telefon , żeby nam zakłamani pośrednicy byli potrzebni. DOŚĆ! Panie Jarku, jest Pan ode mnie starszy , więc piszę panie, ale tak naprawdę chce panu powiedzieć: Idź pan w ch.j i nie wracaj nigdy! I zabierz pan ze sobą te wszystkie karaluchy, co się rozbiegają , jak pan im znika z pola widzenia". z neciszcza Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Parada świrząt44 05.05.26, 13:15 crowdmedia.pl/w-sieci-huczy-o-wyjezdzie-ziobry-i-romanowskiego-do-usa-to-zmylka-ich-prawdziwa-lokalizacja/?fbclid=IwY2xjawRmsHhleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEelark78Y3KDG7hPz23EjIngXUyCc3s5YcZC7nLzbYepnMTQ-TF3Scvf5VlX0_aem_kwFL-JbeZwYIOppQJafpxA Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Parada świrząt44 05.05.26, 14:17 www.facebook.com/reel/1295783355341115 Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Parada świrząt44 05.05.26, 14:22 Jaki jeździ i próbuje przekonać studentów w Szczecinie do siebie. Wszędzie dostaje łomot. Spytał się Kuby czy podoba się jemu dzisiejsza prokuratura. Odpowiedź: będę zadowolony w 100% gdy otrzyma pan od prokuratury akt oskarżenia 😁🥳 Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Parada świrząt44 05.05.26, 14:37 Co tam Ormuz-sremzuz. Świat się nie podniesie, jak Polska zamknie żeglugę⛴️ przez KANAŁ MIERZEI WIŚLANEJ🤔 Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Parada świrząt44 05.05.26, 14:45 www.facebook.com/reel/1683045429681526 Odpowiedz Link