lilka.wi 30.09.09, 10:54 Poszukuję bardzo odpowiedzialnej solidnej i terminowej firmy do wykonczenia domu w Legionowie.Na początek- malowanie domu na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memiczek Re: sprawdzona firma remontowa 02.10.09, 14:33 mogę ci polecić firmę która u mnie robiła remont, gładzie podwieszane sufity i malowanie, ale wiem że zajmują się też elewacjami i poddaszami bo wykańczali poddasze u moich znajomych od których mam na namiar na nich. ja jestem bardzo zadowolona, moi znajomi też. mogę ci podać do nich numer telefonu jakbyś była zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
pawik1949 Re: sprawdzona firma remontowa 20.10.09, 23:51 Ja również mam do polecenia ekipę remontową - młodzi, pracowici, energiczni. U mnie pracowali od 8 do 20 z godzinna przerwa na obiad. Oprócz stolarki robią właściwie wszystko. Są bardzo dokładni, szybcy i sprzątają po sobie - tak, że po remoncie nie ma się w domu śmietnika. Znają się na rzeczy i w razie potrzeby potrafią doradzić. W razie podam numer 787 801 822. Panowie są z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś