Gość: Zizu IP: 195.217.253.* 13.02.02, 09:23 Moi Drodzy! Poszukuję salonu/sklepu z niedrogimi meblami kuchennymi. Czy ktos moze ma cos godnego polecenia? Prosze o informacje i z gory serdecznie dziekuje! Pozdrawiam Zuziaczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Meble kuchenne w Legionowie 14.02.02, 11:05 Zamierzasz targać meble z Legionowa do Piaseczna ? Masz cos współnego z ann.k - ona też raz jest w Chotomowie a raz na Ursynowie. Odpowiedz Link Zgłoś
remi27 Re: Meble kuchenne w Legionowie 05.01.16, 14:44 Polecam Ci KAM Kuchnie w Legionowie przy ul. Jagiellońskiej 20. Miła fachowa obsługa pani projektant doradzi a zarazem podczas projektowania pomyśli o wszystkim o czym ja totalnie zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
remi27 Re: Meble kuchenne w Legionowie 05.01.16, 14:46 Polecam Ci Sklep meblowy KAM KUCHNIE w Legionowie przy ul. Jagiellońskiej 20. Miła fachowa obsługa, montaż mebli bez zastrzeżeń. Pani projektant podczas projektowania pomyśli o wszystkim o czym mi nie przyszło do głowy, poproś o projekt P. Małgosię. Odpowiedz Link Zgłoś