agulek007 23.02.10, 09:37 Kochani czy możecie polecić dobrego dentystę/tkę dla 5 latka, który już raz się zraził? jakąś miłą, ciepłą osobę, która ma serce do dzieci a poza tym szybko i dobrze wykonuje swoją pracę? będę wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola.rog Re: Przedszkolak - polecany dentysta 23.02.10, 10:18 Polecam dr Golan, przyjmuje w przychodni stomatologicznej na przeciwko lodowiska - dwójka moich dzieci ( 3 latka i 6,5 lat)z uśmiechem na ustach idzie do dentysty. Koleżanka przyjeżdża z dzieckiem z Warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
julitta.only Re: Przedszkolak - polecany dentysta 23.02.10, 13:15 PANI MAŁGORZATA MIKULSKA NA SIENKIEWICZ NA OBOK AMBRY, SUUPER PODEJŚCIE , ALE CENY OGROMNE Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Przedszkolak - polecany dentysta 25.02.10, 19:43 zgadza się MIKULSKA ma podejście do dzieci chodziłam parę razy do niej z córeczką ,ale ze względu na te ogromne ceny przestałam jak ostatnio za wyrwanie ruszającego się mleczaka ,który przeszkadzał rosnąc stałemu zębowi koszt usługi 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1304 Re: Przedszkolak - polecany dentysta 11.06.10, 10:08 Ja również polecam pania dr Mikulską, wyczytałam o pani dr własnie tutaj na watku, sprawdziałm- potwierdzam wszystko. Córka ma niecałe 4 latka, i już na 1 wizycie dała sobie zaleczyc ząbka, pani dr jest miła, cierpliwa i ma suuuuuper podejście do dzieci. trochę drogo niestety, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: Przedszkolak - polecany dentysta 23.02.10, 16:04 Byłam z dziećmi u 4 różnych stomatologów w gabinecie na przeciwko lodowiska i wszyscy bardzo mili, ogólnie bardzo miła obsługa, zarówno personel medyczny jak i panie w rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
slifka1 Re: Przedszkolak - polecany dentysta 23.02.10, 16:09 Doktor Roszczyk w Mediqu - moja córcia jest pod jego opieką od wieku 5 lat i nawet zatrucie zęba obyło się bez płaczu. A dwulatka bez protestu pozwoliła obejrzeć ząbki. Ma świetne podejście, jest serdeczny i przy tym dowcipny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agulek007 Re: Przedszkolak - polecany dentysta 24.02.10, 08:23 Bardzo wszystkim dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.mama Re: Przedszkolak - polecany dentysta 26.02.10, 16:46 Jakiś czas temu również szukałam dentysty dla mojego 3lataka , w internecie znalazłam dużo negatywów o Medice , sama poszłam z synkiem do Pani Małgorzaty Mikulskiej ul.Rynek 14 przy butach ambra uważam ,że ma podejście do małych dzieci , przesympatyczna , kontaktowa,i jest dobra w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_chm Re: Przedszkolak - polecany dentysta 03.03.10, 13:29 zdecydowanie Soroka... Odpowiedz Link Zgłoś
laczkowska4 Re: Przedszkolak - polecany dentysta 05.03.10, 15:07 Ja chodze z moją siedmioletnią córcią juz od ponad roku do Pani dr która przyjmuje w swoim domu na ul. Handlowej 11. Rewelacja, super podejście do dzieci, nie robi nic w pośpiechu, bardzo cierpliwa odpowiada na wszystkie pytania dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
bronka777 Re: Przedszkolak - polecany dentysta 24.04.10, 23:07 ja też polecam dr Mikulską. Córeczkę nagle rozbolał ząbek, zadzwoniłam i pani doktor przyjeła ją już godzinę później, choć wcześniej nigdy u niej nie byliśmy. Miła i cierpliwa osoba, gabinet przystosowanay dla maluchów. Dziękuję innym rodzicom za plecenie tego lekarza na forum, w przeciwnym razie raczej by do niej nie trafiła. Odpowiedz Link Zgłoś