Dodaj do ulubionych

Na dobranoc Latte

05.07.10, 22:30
nalałem kawusie a teraz cynamon, kardamon trochę czekolady i na to wszystko ... mleko lekko spienione - cukier oczywiście!Świat jest wystarczająco gorzki. jak pachnie domaga się uwagi ale powolutku przed snem nie ma potrzeby się spieszyć łyczek za łyczkiem wypije w pościeli...
Obserwuj wątek
    • w.iwo Re: co na dobranoc ? 06.07.10, 11:27
      na dobranoc letni seks lub dobra książka ;)
      też nie ma potrzeby się śpieszyć...

chociaż niektórzy twierdzą iż seks jest przereklamowany...

[img]https://demotywatory.pl/uploads/201006/1277912031_by_piosz86_500.jpg[/img]
      • zaq1975 Re: co na dobranoc ? 06.07.10, 18:23
        latte dlatego że: pies nie chce rozmawiać, sterta naczyń pozmywałem i wspólna
        kąpiel w grę nie wchodzi, pralka tylko piszczy - dotknąć się nie da a czasami
        nawet kopie gdy mokrą ręką dotknąć.
        • w.iwo Re: co na dobranoc ? 06.07.10, 20:36
          moje naczynia jeszcze czekają, psy gadatliwe jak diabli, tygrys kopie, a pralka
          sapie seksualnie... jeszcze przed chwilą jeden gość napisał że mnie obudzi rano
          ??? kurde, po co...

na dobranoc lampka wina mi się marzy, święty spokój i dr Haus na odmóżdżenie ;)))
          • zaq1975 Re: co na dobranoc ? 08.07.10, 21:54
            właśnie dr Haus już za chwile. 6 sezon fantastyczny a pierwszy i ostatni odcinek
            sezonu majstersztyk. też myślę o winie stoi takie samotne japońskie śliwkowe i
            kusi. ale teraz kawa trzeba znaleźć energie na pozmywanie kolejnej sterty garów
            :-) ale może doleje do niej jakiegoś samogonu - prezent od górskiej rodziny
            • zaq1975 Re: co na dobranoc ? 17.07.10, 09:27
              gorąco i co w taką pogodę można wypić ??
              • w.iwo Re: co na dobranoc ? 18.07.10, 14:59
                wodę z lodem i plasterkami cytryny lub mrożonymi truskawkami...
                i spać na pierzynce ;)
                • w.iwo Re: co na dobranoc ? 24.09.10, 10:37
                  możliwość wyłączenia budzika jest błogosławieństwem wieczornym... jutro sobota :))))
                  • zaq1975 Re: co na dobranoc ? 27.09.10, 12:17
                    sobota!... i znów do pracy tym razem weekendowej a dziś poniedziałek więc pisze z pracy powszedniej ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka