Dodaj do ulubionych

Wymiana opon

25.10.10, 11:03
Zbiża się ten okres że przydało by się już wymienić opony na zimowe.
No i pytanie własnie mam takie, kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • gadulalegionowa Re: Wymiana opon 25.10.10, 11:46
      Wulkanizacja na Jagiellońskiej koło SP2 - niezbyt drogo i w miarę sprawnie.
      • e-legionowo Re: Wymiana opon 25.10.10, 20:50
        potwierdzam, właśnie dziś "cytryna" otrzymała inne gumki w w/w punkcie ;)
    • metron1 Z serii nie polecam 25.10.10, 22:25
      Z czystym sumieniem mogę NIE POLECIĆ firmy Gum Medyk także na Jagiellońskiej. Dwa lata temu po raz ostatni wymieniłem tam opony
      Koła niewyważone, problemy podczas jazdy i co najgorsze. NIEDOKRĘCONE 3 słownie TRZY koła które trzymały się na słowo honoru
      W tym roku jak i zeszłym także pojadę do serwisu opon na Jagiellońskiej koło szkoły
    • nola83 Re: Wymiana opon 25.10.10, 22:28
      Polecam wulkanizację na Suwalnej, za os. Młodych, od 5 lat jestem im wierna i nie narzekam:)
    • oz_patryk Re: Wymiana opon 26.10.10, 09:09
      polmozbyt w Michałowie albo warsztat Pana Jacka na skrzyżowaniu Tomczyńskiej x Konarskiego
      • kka69 Re: Wymiana opon 26.10.10, 13:32
        a ja już od kilku lat zmieniam opony na Warszawskiej,jadąc w stronę Zegrza tuż przed wiaduktem nad kolejką.
        Bardzo dobrze wywarzają, za przekładkę 4 opon na felgach 15" zapłaciłem 60 zł.
        Polecam.
        • julitta.only Re: Wymiana opon 28.10.10, 09:59
          u Adasia na Jagiellońskiej(nie mylić z xero) przy szkole nr. 2, sprawnie i do póznych godzin działają
          • misiek1974 Re: Wymiana opon 28.10.10, 14:03
            A ja polecać wulkanizatora nie będę bo nie chcę kiedy tam przyjadę stać w kolejce :)
            • e-legionowo Re: Wymiana opon 28.10.10, 22:35
              I tak będzie kolejka, więc trzeba z wyprzedzeniem zaplanować wymianę a nie na hurraaa jak śnieg spadnie:)
              • my-ba Re: Wymiana opon 29.10.10, 12:24
                Zrobilem maly wywiad i dowiedzialem sie ze nawal zmieniających opony zaczal sie jakies 2-3 tygodnie temu kiedy przewidywali pierwsze opady deszczu ze sniegiem.
                • misiek1974 Re: Wymiana opon 29.10.10, 20:27
                  my-ba napisała:

> Zrobilem maly wywiad i dowiedzialem sie ze nawal zmieniających opony zaczal sie
                  > jakies 2-3 tygodnie temu kiedy przewidywali pierwsze opady deszczu ze sniegiem
                  > .

Lobby wulkanizatorów działa. Zapłacili dziennikarzom aby napisali, że śnieg ma padać, że już zima idzie (w połowie października miało już w całej Polsce padać) a tu nic. Idzie ocieplenie i pewnie ludzie znowu na letnie opony wymieniać będą :)
    • a_paproszek Re: Wymiana opon 09.11.10, 22:27
      Witam i zapraszam do siebie:

Auto Serwis AS Robert Pawełoszek
      05-120 Legionowo, ul. Gdyńska 12
      tel. 0 505 580 960

Kameralnie, ale profesjonalnie. Posiadam nowy sprzęt do wymiany opon i doświadczenie (16 lat w branży motoryzacyjnej) Zapraszamy na wymianę opon! bez kolejek :)

Kiedy temperatura powietrza spada poniżej 7*C należy wymienić opony na zimowe. Letnie opony tracą przyczepność i nie gwarantują bezpiecznej jazdy.

Wymiana kompletu opon 4 szt. sam. osobowy:
      - obręcz stalowa 60 zł
      - obręcz aluminiowa 100 zł
      - pakiet wymiana + przechowalnia (1 sezon) 120 zł

Zadzwoń i umów się! Zapraszam :)

Czynne: pon. - pt. 8 - 20, sob. 9 - 13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka