madzix2 21.04.04, 09:43 Witajcie! Czy mozecie polecić mi dobrego i nie za drogiego fryzjera w Legionowie bądź w okolicy? Nie znam miasta a w sierpniu biorę ślub i musi mnie tu ktoś uczesac. Dzieki za radę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Dobry fryzjer? 21.04.04, 11:10 zdecydowanie pani Marta w salonie Prestige na ul. 3 Maja 22F. tel. 793 06 34. czesze na ślub z pewnościa, widziałam zdjęcia stworzonych przez nią fryzur. poza tym świetnie strzyże i farbuje, co sama sprawdziłam wielokrotnie. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
arusa Re: Dobry fryzjer? 21.04.04, 23:15 czesc, bylam u ok. 5 fryzjerek w L-wie, czesaly mnie m.in na wesela i inne urodzystosci. Polecam Agnieszke Sas z "Adams" w Blekitnym Wiezowcu, jak rowniez p.Beate ze salonu "Beata" w Jablonnie ul.Zegrzynska. Swietnie czesze i umie doradzic.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kobusk Re: Dobry fryzjer? 28.04.04, 15:05 Witaj, W zeszłym roku zwiedziłam przed ślubem :-) kilka salonów fryzjerskiech... Poszukiwania mniej lub bardziej udane.....osobiscie gorąco polecam Mariusza z salonu Laurent w starych pawilonach przy Piłsudskiego. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś