08.03.11, 19:53
Witam wszystkich.
Mam problem. Z psami. A konkretnie z ich właścicielami. Otóż regularnie pod płotem mego domu, niekiedy zaraz przy furtce znajduje produkt uboczny psiego trawienia. Niestety złapanie takiego "właściciela" jest prawie niemożliwe. No chyba, że kamerkę jakąś ukrytą zainstaluję. Może ktoś miał lub ma podobny problem i jakoś sobie radzi, ma jakiś sposób ?
Obserwuj wątek
    • jorge_76 Re: Psia kupa 08.03.11, 20:10
      Chyba tylko kamera, bo na gorącym uczynku raczej ciężko złapać. U mnie też ktoś zostawia, całeszczęście zwarte a nie kleksy...
      • kka69 Re: Psia kupa 08.03.11, 20:17
        Wyłóż w okolicy trochę jedzenia, które psy mogą zjeść.
        Wielu właścicieli z obawy , ze mogą się rozchorować lub zatruć będzie omijało to miejsce.
        Metoda sprawdzona.
        • prawdziwy.jacek Re: Psia kupa 08.03.11, 21:24
          proponuje taborecik posiedzieć i czekać bo to nie koniecznie musi być piesek !
    • misiek1974 Re: Psia kupa 08.03.11, 23:24
      Ja mam sąsiada, którego mój pies za bardzo nie lubił bo coś on mu kiedyś zrobił. Pies aby się zemścić co jakiś czas mu pod furtką kupę robił.:)
      Może Ty jakiemuś psu podpadłeś i robi tak samo jak mój. Przypomnij sobie czy zaistniała kiedyś taka sytuacja.
      Sposób jest aby przestał. Kup kilogram dobrego mięsa, udaj się do tego psa i go przeproś a on przestanie odwiedzać Twoją furtkę:)
      • zdebeq Re: Psia kupa 09.03.11, 11:03
        to chyba dosyć mocno posunięta antropomorfizacja.
        myślę że lokalizacja miejsca defekacji w przypadku Twojego psa podyktowana była potrzebą świętego spokoju, a najprawdopodobniej ta furtka taki spokój dawała.
        psy nie są zdolne do takich wysokich wyrafinowanych uczuć jak zawiść i złośliwość.
        • misiek1974 Re: Psia kupa 09.03.11, 12:57
          Psy są pamiętliwe. Dziwne, że wcześniej tego nie robił a dopiero po paru latach i to wcześniej nie był jego kierunek.
          • w.iwo Re: Psia kupa 09.03.11, 13:06
            tabliczka z napisem... nie powiem jakim ;)

mogą to być pieski luzem wypuszczone na spacer, niekoniecznie z właścicielem... wtedy wylać chanel, old spice ;)
            i ominą ten teren...
    • ygloo Re: Psia kupa 09.03.11, 13:39
      proszę, oto sposób. i to nawet nasz własny - polski anie jakis zagramaniczny :)

www.wykop.pl/link/656483/dziadek-rzuca-psia-kupa-w-babe-z-psem-d-epic-win/
      • w.iwo Re: Psia kupa 09.03.11, 17:53
        "coś się zepsuło" ;)
        epicki tekst
        • pantoranaga Re: Psia kupa 27.03.11, 11:36

Ej, o co chodzi z tymi psimi gównami?Dlaczego mam sprzątać psie klocki?Cały
          Internet sie nakręca tym tematem. Pies się zesrał-taki jego psi los.Przeszkadza Ci klocek-to go sprzątnij. Nie chcesz wdepnąć?To patrz pod nogi.JA NIE ZBIERAM PSICH ODCHODÓW-ptasich,kocich,ludzkich,szczurzych też nie.
          • zdebeq Re: Psia kupa 02.04.11, 21:52
            pantoranaga napisał:
            JA NIE ZBIERAM PSICH ODCHODÓW

czy taka deklaracja wystarczy, żeby przykładnie ukarać mojego przedmówcę, czy trza go przy gó...e uchwycić. bo jakbym napisał, że to ja maluję graffiti tu i ówdzie to mógłbym być na cenzurowanym.
            takie pytanie do straży miejskiej:D

jestem bez winy i pierwszy rzucam kamień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka