w.iwo 22.06.11, 22:17 jakie plany macie na wakacje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphie Re: wakacje 27.06.11, 10:55 czy brak planów jest jakimś planem, jeśli tak, to taki mam plan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: wakacje 28.06.11, 21:33 czeka na mnie niezaspokojona koło łóżka, orientalnej urody, z bogatym wnętrzem... porzuciłam ją jakieś dwa miesiące temu i wciąż tęsknię... wzięłabym ją na hamaku, albo w zaciszu łóżka, tak by nikt nam nie przeszkodził smakować słowa... marzę o nicnierobieniu i powrocie do pewnej książki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kal_ho_naa_ho Re: wakacje 29.04.12, 19:12 ja jeszcze się nad tym zastanawiam, ale może pojadę do Jastrzębiej Góry do hotelu Primavera. Poopalam się na plaży, a jakby była kiepska pogoda, to może oddam się jakiemuś fajnemu zabiegowi w spa. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: wakacje 02.05.12, 18:39 Ale spamik niezły forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=Primavera&author=kal_ho_naa_ho+&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś
susan00 Re: wakacje 02.05.12, 19:54 Przede wszystkim pouprawiać trochę sportu, rolki, rower, basen, w końcu trzeba się trochę poruszać. Poza tym fajnie by było gdzieś wyjechać na jakiś urlop, ciepłe kraje albo Polskie morze np. Dźwirzyno bo bardzo dawno nie byłam, a nad naszym morzem jednak najfajniej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec jesoo ile placom tym spamerom??? 03.05.12, 17:46 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=susan00&title=&forum= Nastepna klepiaca tylko jedno. Widocznie kiepscizna jak cholera skoro az tak trzeba reklamowac. Odpowiedz Link Zgłoś