yyytong 07.09.11, 10:26 No i doczekały się wszystkie wielbicielki disco polo. Będzie GALA w Legionowie. Od siebie dodam, że pora umierać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek1974 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 07.09.11, 10:32 Pewnie impreza zostanie odwołana z powodu zbyt niskiej sprzedaży biletów :) Odpowiedz Link Zgłoś
yyytong Re: Gala Disco Polo. Yeah! 07.09.11, 10:46 Oby tak się stało. Myślę jednak, że może być większe zainteresowanie niż KULTEM. Fanki zjadą z całego powiatu, województwa - co ja gadam - kraju! W końcu Legionowo zapewni rozrywkę na odpowiednim poziomie. Oj... Przeczyściłem sobie kanały jadowe. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 07.09.11, 11:47 I tak z playback-u śpiewać będą. Odpowiedz Link Zgłoś
tp2009 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 07.09.11, 12:03 były dożynki, teraz gala disco polo, a w następnych wyborach zwycięży PSL... Odpowiedz Link Zgłoś
aklp Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 07:55 Nie ma się z czego śmiać . Właśnie przeczytałem że koncert Kultu który miał się odbyć w Legionowie 10 września został odwołany a Gala Disco Polo nie badzie odwołana na 100 % . Taką mamy muzykę na jaką nas stać . Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 08:45 po prostu kazik? liczy się tylko z kasą a nie z fanami i muzyką. Kult nie gra fajnej muzyki, przynajmniej ja nie zmam żadnej jego piosenki. Jakie są jego piosenki w radiu? może i dobrze że ten pseudo artysta ominął Legionowo. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 14:08 aklp napisał: > Nie ma się z czego śmiać . Właśnie przeczytałem że koncert Kultu który miał się > odbyć w Legionowie 10 września został odwołany a Gala Disco Polo nie badzie od > wołana na 100 % . Taką mamy muzykę na jaką nas stać . Nawet jak na koncert przyjdzie 10 osób??? Odpowiedz Link Zgłoś
pleg Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 14:25 misiek1974 napisał: > aklp napisał: > Gala Disco Polo nie bad > zie od > > wołana na 100 % . > Nawet jak na koncert przyjdzie 10 osób??? A gdzie tak napisali? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 16:45 W Arenie była już wystawa kotów rasowych, targi zdrowia, zawody modeli sterowanych i międzyprzedszkolne mistrzostwa warcabowe. Gala discopolo? Dlaczego nie? Przynajmniej miasto będzie mniej dokładać do tego obiektu. Przyznaję, że po Arenie obiecywałem sobie jednak więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
blebes22 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 17:20 Po Arenie czy po MOK-u, który jest organizatorem koncertu? Tak jak piszesz, uważam, że lepiej żeby hala "żyła" i zarabiała (nawet na imprezach disco polo;) niż świeciła pustkami i generowała koszty. A poza tym tyle się mówi o tolerancji więc tolerujmy i tych, którzy mają inne upodobania niż my. Poza tym czy byłeś na weselu, na którym goście nie szaleliby przy przeboju "żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje..";) eh;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 19:47 blebes22 zapytała: Po Arenie czy po MOK-u, który jest organizatorem koncertu? ------------------------------ Dwa dni po imprezie nikt już o niej nie będzie pamiętał więc sama gala nie jest dla mnie problemem. Gala disco polo to nie słynny pomnik żaby, który wzbudzał tyle kontrowersji albo nie mniej słynny rózowy dach legionowskiego liceum. Więcej spodziewam się więc po samym obiekcie. Jak podpowiada wujek Gugiel mamy tam dwa tysiące miejsc. Turnieje warcabowe tego nie zapełnią. Oczywiście hala żyje bo jest tam jeszcze fitness club, siłownia, ścianka wspinaczkowa, restauracja z widokiem na boisko, sala konferencyjna, sercem jest jednak boisko. Oczywiście korzystaja z tego legionowskie kluby i sami mieszkańcy, liczyłem jednak, że w hali co i rusz będziemy świadkami wydarzenia bardziej spektakularnego. Klapa z koncertem Kultu (na pocieszenie dla nas odwoływany był także w innych miastach) może świadczyć o tym, ze kiepsko działa operator hali. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 19:55 Przydałoby się zrobić noc kabaretową. Można by się pośmiać :] Odpowiedz Link Zgłoś
benieck Re: Gala Disco Polo. Yeah! 11.09.11, 22:05 Na pewno nie będzie to pierwsza tego typu gala w Legionowie. Może mało kto pamięta ale w latach 90 kilkukrotnie tego typu imprezy odbywały się na stadionie miejskim, jeszcze na tym piaszczystym klepisku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pleg Re: Gala Disco Polo. Yeah! 08.10.11, 13:49 czyli jednak nie ma nic na pewno na tym świecie przy okazji jedna gazeta, której nazwy przez grzeczność nie wymienię, się ośmieszyła pisząc o politycznych powodach odwołania koncertu, ale cóż wtedy jeszcze trwała kampania wyborcza, więc "dziennikarze" nie przebierali w metodach Odpowiedz Link Zgłoś
cyberwolf Re: Gala Disco Polo w Disco Arenie 24.09.11, 11:09 Dziś na targu grzmiała reklama zapraszająca już nie Arena Legionowo ale Disco Arena. Mam nadzieję że to nie docelowa nazwa a taka impreza nie zagości częściej niż inne wydarzenia (tak raz lub dwa w roku). Odpowiedz Link Zgłoś
harp Re: Gala Disco Polo w Disco Arenie 24.09.11, 11:50 to powoli dowiadujemy się o guście muzycznym naszych i okolicznych tuziemców :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blebes22 Re: Gala Disco Polo w Disco Arenie 24.09.11, 14:25 obawiam się, że to głównie mieszkańcy naszego miasta wydadzą o sobie świadectwo poprzez frekwencję. Aż się boję wyników tego swoistego testu. Byleby się nie okazało, że jeśli chodzi o gusta muzyczne jesteśmy drodzy forumowicze w zdecydowanej mniejszości;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: Gala Disco Polo w Disco Arenie 24.09.11, 19:58 blebes22 napisała: > obawiam się, że to głównie mieszkańcy naszego miasta wydadzą o sobie świadectwo No właśnie chciałbym się dowiedzieć jakie świadectwo wydadzą o sobie. O czym świadczy zakup biletu na tę imprezę. W jaki sposób kategoryzuje człowieka. > Byleby się nie o > kazało, że jeśli chodzi o gusta muzyczne jesteśmy drodzy forumowicze w zdecydow > anej mniejszości;) Okazuje się chyba, że jeśli chodzi o światopogląd, to też ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
benieck Re: Gala Disco Polo w Disco Arenie 24.09.11, 22:01 cyberwolf napisał: > Dziś na targu grzmiała reklama zapraszająca już nie Arena Legionowo ale Disco A > rena. Lubię to! :-P Ale kojarzy się dyskoteką Arena w Kokocku pod Bydgoszczą więc nazwa zajęta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryel_przesmiewca Re: Gala Disco Polo w Disco Arenie 24.09.11, 23:50 Spokojnie ludziska. Reklamy Disco Areny - to nazwa koncertu, hala nie zmienia nazwy - są rozklejone w Pułtusku, Pomiechówku, Nasielsku, Tłuszczu, Wołominie, Zielonce, Kobyłce, chyba w Radzyminie i na wsiach. Więc nie mierzcie Legionowa ta miarą bo to się mija z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Gala Disco Polo w Disco Arenie 25.09.11, 17:25 Słyszałem, że w dniu koncertu SM będzie stała na granicach Lwo i mają pobierać opłatę klimatyczną od wszystkich z blachami innymi niż WL :))) Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: Gala Disco Polo w Disco Arenie 25.09.11, 18:15 a co ty taki nie gościnny? Odpowiedz Link Zgłoś
mikizlegionowa Re: Gala Disco Polo. Yeah! 07.10.11, 22:47 no i gali nie będzie... www.legionowo.tv/a.198.DiscoArena___Koncertu_nie_bedzie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Gala Disco Polo. Yeah! 07.10.11, 23:29 kino bylo... upadlo, bo nikt nie chodzil. Arena jest, upadnie, bo nikt nie bedzie chodzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikizlegionowa Re: Gala Disco Polo. Yeah! 08.10.11, 08:06 a potem mówią, że dziura, że nic się w mieście nie dzieje... bo najlepiej jakby i kino i koncerty były darmowe, ale zaraz - darmowe na Dni Legionowa też się nie podobają... i jak tu im dogodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 08.10.11, 09:45 A może zaczniemy wspierać nasze lokalne zespoły? legionowo.tv/a.197.Sesja_foto_dla_nowego_zespolu_z_Legionowa___RetroSekcja_.html Dziewczyny naprawde nieźle grają i na taką muzykę bym się chętnie wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
gabryel_przesmiewca Re: Gala Disco Polo. Yeah! 08.10.11, 21:50 Och Misiek, Misiek... :D Zaraz będzie, że Ci Legionowo.TV za wstawianie linków płaci :D Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Gala Disco Polo. Yeah! 09.10.11, 12:47 gabryel_przesmiewca napisał: > Och Misiek, Misiek... :D > > Zaraz będzie, że Ci Legionowo.TV za wstawianie linków płaci :D Dobrze, że nie TVN :) Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: Gala Disco Polo. Yeah! 08.10.11, 22:02 gdzie można wynająć te striptizerki? Odpowiedz Link Zgłoś