Dodaj do ulubionych

Poprawki w rozkładzie S9

05.01.12, 17:06
wypatrzyłam na stronie ZTM
www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=612&c=100&l=1
Obserwuj wątek
    • brunno34 Re: Poprawki w rozkładzie S9 09.01.12, 21:24
      ale nadal przerwa ponad 20-minutowa - z gdańskiej między 17.14 (KM) a 17.35 (SKM) pozostala :-(
      • kwiatek_polski Re: Poprawki w rozkładzie S9 10.01.12, 12:29
        to jeszcze pryszcz... skm o 15.36 a później dopiero km o 16.00 (teoretycznie), bo rzadko kiedy ten pociąg przyjeżdża punktualnie, czyli mamy przerwę do ok. 16.15. Nieźle, co?
        • metron1 Re: Poprawki w rozkładzie S9 11.01.12, 20:44
          Kompletnie nic nie zmieniło się rano z Piasek. Pierwszy pociąg z Piasek 4.47, następny 5.54 czyli ponad godzina przerwy rano kiedy ludzie chcą jechać do pracy
          • mamaemilki2005 Re: Poprawki w rozkładzie S9 11.01.12, 22:53
            ...a może z Piasków? a nie z Piasek?
    • jaceeek Re: Poprawki w rozkładzie S9 12.01.12, 17:59
      W rozkładzie po poprawkach dodano w niektórych kolumnach czerwony napis "do 29.02.2012". Ciekawi mnie, czy chodzi o korektę rozkładu od 01.03 ze względu na remonty itp., czy też zostanie zmniejszona liczba kursów do L-wa. Docierały już informacje, że utrzymanie obecnej częstotliwości połączeń wiąże się ze zwiększeniem finansowania przez miasto o ok. 1,5 mln zł. Podniesiono podatek gruntowy, z którego w kasie miasta pojawi się dokładnie 1,5 mln zł więcej. Jeśli rozkład od 01.03 wróci do stanu sprzed roku, to w najbliższych wyborach krzyżyk postawię przy kimś innym.
      • em-k-a Może kogoś zainteresuje... 30.01.12, 14:04
        wyczytałam na stronie ZTM zmiany:
        www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=79&i=2032&l=1
        • guayazyl1 Re: Może kogoś zainteresuje... 31.01.12, 20:58
          jak się chce komuś dokopać szybko, łatwo i bezstresowo to najlepiej zabrać się za polskie koleje. dla mnie ta firma to polskie koleje siermiężne.

od jutra korygowany jest rozkład SKM-ki. kolej wyprodukowała nie szczędząc kosztów plansze o zmianach. wstawiono je do peronowych gablot, które jak wiadomo zimą zarastają lodem i są mało przezroczyste. o szczegóły pytam więc panią mikrofonową z kasy biletowej naszego tak zwanego dworca kolejowego.
          -rozkład? się zmienia? nie wiem nic.
          ręce i cycki opadają.

pozwólcie więc Polska Kolejo, że z tego miejsca uścisnę wam...prawda...prawicę w dowód uznania za waszo ciężko i znojno pracę. róbta tak dalej, trzymajta się wytyczonej linii, utrwalając ...nieprawdaż...wasz kryształowy wizerunek.
          • em-k-a Re: Może kogoś zainteresuje... 31.01.12, 21:20
            nasza polska rzeczywistość...
            :-)
          • 2011kadafi Re: Może kogoś zainteresuje... 01.02.12, 16:18
            guayazyl1 napisał:

> kolej wyprodukowała nie szczędząc kosztów plansze o zmianach. wstawiono je do
            > peronowych gablot, które jak wiadomo zi
            > mą zarastają lodem i są mało przezroczyste.
            > ręce i cycki opadają.

Masz rację.
            Właśnie wczoraj chciałem zobaczyć w peronowej gablocie na rozkładzie jazdy o której odjeżdża pociąg SKM w stronę W-wy.
            Nic nie widać, gablota zaszroniona, próbowałem odskrobać lód z szyby ale nic z tego zamarźnięte na grubo od środka.
            Gratuluję pomysłu.
            Nie zdziwię się jeżeli ktoś w końcu rozbije tą szybę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka