em-k-a 05.01.12, 17:06 wypatrzyłam na stronie ZTM www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=612&c=100&l=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunno34 Re: Poprawki w rozkładzie S9 09.01.12, 21:24 ale nadal przerwa ponad 20-minutowa - z gdańskiej między 17.14 (KM) a 17.35 (SKM) pozostala :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_polski Re: Poprawki w rozkładzie S9 10.01.12, 12:29 to jeszcze pryszcz... skm o 15.36 a później dopiero km o 16.00 (teoretycznie), bo rzadko kiedy ten pociąg przyjeżdża punktualnie, czyli mamy przerwę do ok. 16.15. Nieźle, co? Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Poprawki w rozkładzie S9 11.01.12, 20:44 Kompletnie nic nie zmieniło się rano z Piasek. Pierwszy pociąg z Piasek 4.47, następny 5.54 czyli ponad godzina przerwy rano kiedy ludzie chcą jechać do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilki2005 Re: Poprawki w rozkładzie S9 11.01.12, 22:53 ...a może z Piasków? a nie z Piasek? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceeek Re: Poprawki w rozkładzie S9 12.01.12, 17:59 W rozkładzie po poprawkach dodano w niektórych kolumnach czerwony napis "do 29.02.2012". Ciekawi mnie, czy chodzi o korektę rozkładu od 01.03 ze względu na remonty itp., czy też zostanie zmniejszona liczba kursów do L-wa. Docierały już informacje, że utrzymanie obecnej częstotliwości połączeń wiąże się ze zwiększeniem finansowania przez miasto o ok. 1,5 mln zł. Podniesiono podatek gruntowy, z którego w kasie miasta pojawi się dokładnie 1,5 mln zł więcej. Jeśli rozkład od 01.03 wróci do stanu sprzed roku, to w najbliższych wyborach krzyżyk postawię przy kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
em-k-a Może kogoś zainteresuje... 30.01.12, 14:04 wyczytałam na stronie ZTM zmiany: www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=79&i=2032&l=1 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Może kogoś zainteresuje... 31.01.12, 20:58 jak się chce komuś dokopać szybko, łatwo i bezstresowo to najlepiej zabrać się za polskie koleje. dla mnie ta firma to polskie koleje siermiężne. od jutra korygowany jest rozkład SKM-ki. kolej wyprodukowała nie szczędząc kosztów plansze o zmianach. wstawiono je do peronowych gablot, które jak wiadomo zimą zarastają lodem i są mało przezroczyste. o szczegóły pytam więc panią mikrofonową z kasy biletowej naszego tak zwanego dworca kolejowego. -rozkład? się zmienia? nie wiem nic. ręce i cycki opadają. pozwólcie więc Polska Kolejo, że z tego miejsca uścisnę wam...prawda...prawicę w dowód uznania za waszo ciężko i znojno pracę. róbta tak dalej, trzymajta się wytyczonej linii, utrwalając ...nieprawdaż...wasz kryształowy wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
em-k-a Re: Może kogoś zainteresuje... 31.01.12, 21:20 nasza polska rzeczywistość... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2011kadafi Re: Może kogoś zainteresuje... 01.02.12, 16:18 guayazyl1 napisał: > kolej wyprodukowała nie szczędząc kosztów plansze o zmianach. wstawiono je do > peronowych gablot, które jak wiadomo zi > mą zarastają lodem i są mało przezroczyste. > ręce i cycki opadają. Masz rację. Właśnie wczoraj chciałem zobaczyć w peronowej gablocie na rozkładzie jazdy o której odjeżdża pociąg SKM w stronę W-wy. Nic nie widać, gablota zaszroniona, próbowałem odskrobać lód z szyby ale nic z tego zamarźnięte na grubo od środka. Gratuluję pomysłu. Nie zdziwię się jeżeli ktoś w końcu rozbije tą szybę. Odpowiedz Link Zgłoś