wisnia_wisnia 13.04.12, 10:58 Załóżmy forum lub chociaż nowy wątek dotyczący "naszego" bloku. Dobrze wiedzieć co i jak, mieć wszystko na bieżąco i pod kontrolą . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronka777 Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 13.04.12, 21:23 Witaj Prosze napisz czy ten blok juz gotowy (oddany), jak tam z usterkami, czy solidnie wykonane i ile wynosi czynsz (za mestr. od osoby???) bo gdy około rok temu sie dowiadywałam to te Panie nie chciały mi nic konkretnego powiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia_wisnia Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 19.04.12, 09:04 Tak blok już jest oddany. Trwają teraz akty notarialne i zawiąywnie współnoty więc jeszcze trudno mi napisac ile będzie wynosił czynsz. Bloczek fajny dobrze wykonczony, jak na razie rzadnych usterek, oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 19.04.12, 13:41 a nie razi cię ta strona balkonowa? która wygląda jak zwykła płytownica, a co gorsza jak jakiś areszt? Odpowiedz Link Zgłoś
dania.b Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 05.05.12, 19:20 no faktycznie, te przepierzenia na balkonach koszmarne. trzeba jakąś roślinkę na tym puścić. ktoś już zaczyna wykańczać? ja się wybieram pogadać z administratorką w poniedziałek (7 maja), jak czegoś się dowiem na temat czynszu, to dam znać pozdrawiam przyszłych sąsiadów:) Odpowiedz Link Zgłoś
smbmario Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 06.05.12, 08:39 żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia_wisnia Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 21.05.12, 12:36 Witam sąsiadów ! Faktycznie te płyty na balkonach masakra ale cóż. Jak to się mówi widziały gały co brały. Chociaż jak kupowałem mieszkanie to jeszcze nie było mowy o tych płytach, co i jak. Ja już oczywiście w trakcie wykańczania mieszkania. Trzeba trzymać się za kieszeń i na przód. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkan_iec Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 22.05.13, 12:11 Witam, jeżeli w pakiecie od Leg-Budu razem z budynkiem dostaliscie za zarządcę nieruchomości firmę Grey-Line to chiałbym życzyć Wam powodzenia i udanej współpracy. Niestety wspólnoty rezygnują z usług tej Pani, gdyż powstaje konflikt interesów pomiędzy Leg-budem a wspólnotą gdyż właścicielka firmy Grey-Line jest córką jednego z Prezesów Leg-budu, co niestety ma wpływ na usuwuanie niektórych usterek w budynkach, szczególnie jeżeli mają być pokryte w ramach gwarancji przez Leg-bud. Także jeżeli macie czas to poszukajcie opinni wśród innych wspólnot które BYŁY (a już nie są) zarządzane przez tą Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
zarzadca2013 Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 23.05.13, 12:15 Witam serdecznie! Szczególnie anonimową osobę mieszkan_iec. Jestem "tą Panią z Grey Line" i byłabym wdzięczna za nie oczernianie mnie na tym forum. Moje konotacje rodzinne nie mają żadnego wpływu na profesjonalizm moich usług. Zarządzam 10 wspólnotami (nie tylko przekazanymi przez Leg-Bud), z Zarządami których współpracujemy za zasadach partnerskich, w tym z Zarządem z ul. Husarskiej 18 w Legionowie. Moja umowa została właśnie przedłużona przez Zarząd o kolejny rok i mam nadzieję, że w tym czasie wszelkie usterki będą usuwane na bieżąco a sprawy mieszkańców załatwiane bez zbędnej zwłoki. 28 maja wyznaczony jest przegląd części wspólnych po roku rękojmi. W ciągu dwóch tygodni będzie wyznaczony termin przeglądu mieszkań po roku rękojmi. W razie pytań proszę o kontakt na mail: zarzadca@zarzadzanielegionowo.pl. Pozdrawiam! Magdalena Gabrysiak-Kędzierska, zarządca nieruchomości, nr licencji 15122. Ps. Drogi Mieszkańcu z forum, skoro masz odwagę wypowiadać takie sądy, miej odwagę podać swoje dane, choć my zapewne dobrze się znamy, prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkan_iec Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 23.05.13, 19:21 Nie oczerniam Pani, proszę podać chociaż jedno wyrażenie w którym Panią oczerniłem. Podaję suche fakty i szczerze życzę powodzenia we współpracy mieszkańcom tej wspólnoty. Żyjemy w wolnym kraju imam prawo uprzedzić tych mieszkańców o złej współpracy z Panią. Jeżeli wpłynie to na jakość pani pracy to tylko z korzyścią dla nich. Nie wiem co ma oznaczać uśmieszek i zgryżliwość na końcu, czyżby miała Pani więcej swoich "fanów". Jestem mieszkańcem jednej ze wspolnot które z Pani zrezygnowały i to chyba wystarczy jako dane. Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 23.05.13, 20:24 Ja tez w wypowiedzi nie zauważyłem żadnego oczernienia, a jedynie podanie faktu pewnej zależności rodzinnej, która może mieć wpływ na działanie zarządcy nieruchomości w stosunku do firmy Leg-Bud? Może jest teraz właściwy moment , żeby się wykazać w działaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kurtkaznana Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 22.05.13, 12:26 kontrol rzecz wazna nielychanie wazniejsza niz pierwsze sniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkan_iec Zarządca nieruchomości Grey Line? 22.05.13, 13:15 Witam, jeżeli w pakiecie od Leg-Budu razem z budynkiem dostaliscie za zarządcę nieruchomości firmę Grey-Line to chiałbym życzyć Wam powodzenia i udanej współpracy. Niestety wspólnoty rezygnują z usług tej Pani, gdyż powstaje konflikt interesów pomiędzy Leg-budem a wspólnotą gdyż właścicielka firmy Grey-Line jest córką jednego z Prezesów Leg-budu, co niestety ma wpływ na usuwuanie niektórych usterek w budynkach, szczególnie jeżeli mają być pokryte w ramach gwarancji przez Leg-bud. Także jeżeli macie czas to poszukajcie opinni wśród innych wspólnot które BYŁY (a już nie są) zarządzane przez tą Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak1975 Re: Zarządca nieruchomości Grey Line? 25.09.17, 23:42 Witam, Intersuje mnie działalność tego zarządcy a właściwie opinia na temat działania. Odpowiedz Link Zgłoś
dadula98 Re: Zarządca nieruchomości Grey Line? 02.10.17, 09:02 Szczerze radzę omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
akika78 Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 30.07.14, 17:38 Witam, czy ktoś sprzedaje jeszcze w tym bloku jakieś mieszkanie? Interesuje mnie metraż 60 + Do Legbudu dodzownić się nie mogę. Jaki jest tam obecnie teraz cennik za metraż? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: Załóżmy forum mieszkańców Husarska 18 Leg - b 30.07.14, 19:10 Na stronie legbudu widać, że mają ostatnie wolne, ale z tragicznym widokiem www.leg-bud.pl/Images/Lok_husarska/10.PDF Odpowiedz Link Zgłoś