Dodaj do ulubionych

zajęcia dla malucha

30.06.12, 19:38
Gdzie w Legionowie można iść z dzieckiem trzyletnim na kilka godzin dziennie aby się pobawiło z dziećmi? Znacie jakiś klubik malucha? A może ośrodek kultury coś oferuje dla dzieciaków na wakacje???
Obserwuj wątek
    • iwciab Re: zajęcia dla malucha 30.06.12, 22:03
      miejscem , które mogę polecić jest żłobek Bąbelkowo, opcja karnetowa na przykład.
    • kwitkows Re: zajęcia dla malucha 01.07.12, 08:56
      Nasza córka chodziła do Tuptusia, zajęcia w godzinach 10-14. Tylko ostatnio było jakieś zamieszanie bo planowali go zlikwidować, więc nie wiem czy dalej działa.
    • kawichos Re: zajęcia dla malucha 01.07.12, 20:36
      www.facebook.com/klubokawiarniaokruszek?filter=3 polecam klubokawiarnie Okruszek na Bukowcu!
      • edytaonly Re: zajęcia dla malucha 02.07.12, 08:44
        Tuptuś działa,ale od września,w wakacje jest nieczynny.
        Mogę polecić z czystym sumieniem,fajne,kameralne (nieduża grupa) miejsce dla maluchów i do tego niedrogie.
        Mój synuś tam chodził.
        • ma.ania Re: zajęcia dla malucha 02.07.12, 13:43
          w 'OKRUSZKU ' fajnie,można napić się kawy i zawsze jakieś dzieci tam się bawią,moje jak wpadły to nie wiedziały gdzie najpierw się pobawić,wróciliśmy baaardzo brudni i zmęczeni:)
          • aniasamosia Re: zajęcia dla malucha 11.07.12, 16:57
            A co to jest ten "Okruszek"? Jakiś klubik? Gdzie się mieści???
            • kawichos Re: zajęcia dla malucha 11.07.12, 19:16
              Ul. Słoneczna -za przejazdem kolejowym na Bukowcu. Co weekend są ciekawe zajęcia - np. Teatralne, malarskie czy z ceramiki. Chyba mają swoją strona na facebooku.
    • kafkauleszka Re: zajęcia dla malucha 11.07.12, 16:30
      Witam!
      Zapraszamy wszystkie dzieci już w tę sobotę 14.07 o godz. 12:00 na spotkanie z legionowianką, autorką książek dla dzieci - Panią Hanną Niewiadomską w Kafce u Leszka, znajdującej się w rynku (przy Księgarni u Leszka).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka