Dodaj do ulubionych

Policyjny śmigłowiec nad okolicą osiedla młodych.

01.12.12, 20:24
Witam. Czy ktoś wie dlaczego 30 Listopada mniej więcej od godziny 17. W kolicach oś. Młodych, krążył policyjny śmigłowiec ? Miał włączony silny reflektor i czegoś szukał. Pewnie jakiegoś zbiega, ale nic nie wiadomo nikomu na ten temat kogo znam. Ktoś wie ?
Obserwuj wątek
    • e.voytaszek Re: Policyjny śmigłowiec nad okolicą osiedla młod 01.12.12, 22:48
      A przed chwilą z okolic rynku kilkanaście lampionów wędrowało po niebie w kierunku Piasków...pewnie jakaś impreza andrzejkowa
      • panduszy Re: Policyjny śmigłowiec nad okolicą osiedla młod 02.12.12, 03:05
        Ostatnio co i raz lampiony są puszczane. Taka moda. A co do tematu to słyszałem że helikopter poszukiwał w tamtych okolicach jakiegoś gościa co zadźgał kolege w lesie.
        • kufaja123 Re: Policyjny śmigłowiec nad okolicą osiedla młod 02.12.12, 13:59
          Nikt nikogo nie zadźgał.
          www.gazetapowiatowa.pl/artykuly/Akcja-ze-%C5%9Bmig%C5%82owca---cia%C5%82o-m%C4%99%C5%BCczyzny-odalezione-przy-ul-Ja%C5%9Bminowej,2040.html
          • panduszy Re: Policyjny śmigłowiec nad okolicą osiedla młod 02.12.12, 16:41
            Aaaa czyli to tylko pogłoski były :) Dzięki :D
      • bimm Lampiony 02.12.12, 09:03
        Ciekawe czy mieli zgodę na puszczanie lampionów, w związku z lotniskiem nie jest to już takie proste jak kiedyś. Jedni organizatorzy w Serocku już płacili karę za takie puszczanie lampionów.
        A co do tematu głównego to kogoś szukali, ale szczegółów nikt nie chciał pod numerami alarmowymi podać. Tak pytałem jakby trzeba było pomóc albo coś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka