08.05.18, 12:16
Nie polecam uslug jednej pani psycholog z Legionowa, bo wyrzucila mnie z terapi i wraz z kolega moim dawnym zamkneli mnie w psychiatryku i siedze juz tu poltora roku. Uwazaj na nia w Legionowie i w Warszawie!
Obserwuj wątek
    • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 08:44
      Mam nadzieje, ze psychologia zostanie zniesiona z Ziemi!
      • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 08:50
        Bo im nawrzucalem!
        • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 08:52
          Za cos.
          • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 08:57
            Kolega uraczyl mnie dragami, a pani psycholog stwierdzila, ze sie do niej dowalam, wiec pomimo ze przez 15 lat nie moglem sobie panny znalezc i z tym do niej poszedlem to wyrzucila mnie z terapii, a kolega tez juz dawno mnie raczyl, wiec oboje zjebalem, ale to ja siedze w zamknieciu juz ponad poltora roku!
            • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 08:59
              Pani po UJ wiec wiedziala co zrobic, razem z moim kolega wniesli pozew i udupili mnie w psychiatryku:-)!
              • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 09:00
                Kolega sie teraz nie odzywa, bo moze ma inne sprawy na glowie np. szukac lepszego dyla!
                • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 10:39
                  Nie jestem tak obrotny jak moj kolega i pani psycholog i zamiast jak oni na wakacje to siedzialem w areszcie 10 miesiecy.
                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 10:41
                    Teraz mysle, ze nie warto chodzic do zadnego psychologa, zeby sobie klopotow nie narobic znowu.
                    • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 10:46
                      Lecze sie od 2006 roku na schizofrenie przez narkotyki. Przez 10 lat cpalem z kolega od 1996 roku. Kolega ma wszystko, a ja rente, a pani psycholog tez jej dobrze!
                      • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 10:48
                        Kota idzie dostac w tym psychiatryku na uwiezi!
                        • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 10:55
                          Moja mama plakala, a oni w Sylwestra sie pewnie swietnie bawili! Kiedy ja siedzialem w zamknieciu.
                          • ktostakijakty1 Re: Mysli s 09.05.18, 11:00
                            Moje pytanie brzmi: kiedy ten koszmar sie skonczy? Bo wszystko sie ciagnie od 1996 roku...
                            • ktostakijakty1 Re: Mysli s 13.05.18, 21:41
                              Psychiatryk jaki jest kazdy wie. Duszno, nasrane czasem pod prysznicem, ktory jest urwany, a w kiblu zawsze kaluza moczu. Widelce czesto brudne do obiadu. Porcje male i zoladki co sobota lub i w srode. Ledwo, ledwo tego jedzenia, a post juz sie skonczyl. W areszcie bylo gorzej, wiec nie narzekam. Ciagle tu smierdzi. Ludzie sie nie myja. Papieru w kiblu i mydla nie ma. Personel jest tak mily niekiedy, ze niech sie pocaluje w qoobe. Psycholog to najgorsze scierwo jakie znam! Pani terapeutka na urlopie, wiec nie moge zrobic prania. Bez przerwy robimy koszyczki z papieru jako terapie. Kolega i psycholog musza byc dumni, ze mnie sprzedali na psy! Lekarze sobie lekcewaza co sie do nich mowi o stanie zdrowia i ciezko u nich zmienic leki na lepsze, dlatego przez pierwsze pol roku chodzilem jak zombie senny, apatyczny i tak zajewalony lekami, ze ledwo co kumalem cokolwiek. Jak im teraz cos na leb spadnie to bede pierwszy, ktory sie bedzie smial. Najgorzej smierdzi nad ranem, bo okna zamykaja na noc i drzwi od sal, ze idzie sie udusic.
                              • ktostakijakty1 Re: Mysli s 13.05.18, 21:51
                                Psychologia! Cudotworcy kuźwa! Kiedys poznamy ich wszystkie sztuczki i ta cala psychologija straci moc. Podobnie jak bylo z politeizmem.
                                Nawalone ludzie maja, ze psycholog to jakis cudotworca, ale piece jeszcze cieple i wystarczy otworzyc Auschwitz - Birkenau jeszcze raz, zeby sie przekonac, ze te ich podrecznikowe bzdury nie dzialaja naprawde! Wyksztalciuchy. Poobsadzali stanowiska, lecz nie wiedza kto nieoficjalnie trzyma pod tym reke. Zalosni, lecz pracowici. Gonitwa trwa. Dobrze, ze mam rente przez krew komuchow, na papierosy i herbate wystarczy. I co? Jak oni zarabiaja, a ja nie wolno mi to sie nie upomne? Psia jego mac.
                                • ktostakijakty1 Re: Mysli s 13.05.18, 21:59
                                  Jak jeszcze jeden jedyny w zyciu raz ktos podkusi mnie do wziecia narkotykow to nie recze za siebie, a boja sie mnie ludzie, boja, bo jeszcze nie przyzwyczajeni do kijow na grzbietach!
                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 13.05.18, 22:05
                                    Jesli przezyjesz to co ja, bedziesz rozumial i mnie...
                                    • ktostakijakty1 Re: Mysli s 13.05.18, 22:20
                                      Na sile lecza wedlug ustawy o ochronie zdrowia psychicznego, wiec zamiast mnie uspokoic zrobili to, ze czuje zlosc, a doprowadza do furii i wtedy wypuszcza, wiec niech izoluja dluzej do szpiku nienawisci i furia to maly pupilek tego kim byl AHA. Za to, ze lecza pod przymus!
                                      • ktostakijakty1 Re: Mysli s 19.05.18, 08:39
                                        Od kilku tygodni nie moge doprosic sie zmiany lekow, mimo ze po tych, ktore mam zle sie czuje.
                                        • ktostakijakty1 Re: Mysli s 20.05.18, 20:46
                                          Ale jest jeszcz taki plus tej sytuacji, że: jeszcze sie z glodu nikt nie zesral.
                                          • ktostakijakty1 Re: Mysli s 22.05.18, 20:18
                                            Kochana lekarz nadal mi nie zmniejszyla dawki lekow, mimo ze prosze ja o to juz od kilku tygodni, bo sie zle po tym czuje, ale ma racje, bo "Hitler by nie trzymal".
                                            • ktostakijakty1 Re: Mysli s 22.05.18, 21:33
                                              Jedna, mala szafa na siedem osob.
                                              • ktostakijakty1 Re: Mysli s 29.05.18, 18:19
                                                W domu bylo lepiej!
                                                • ktostakijakty1 Re: Mysli s 30.05.18, 17:17
                                                  Ku..., zabija mnie tymi lekami!
                                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 31.05.18, 09:32
                                                    Znieczulica panuje, wiec i ja nie pomoge jak cos Ci bedzie!
                                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 31.05.18, 09:33
                                                    Juz Ci, zobaczysz!
                                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 31.05.18, 09:42
                                                    Men da.
                                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 31.05.18, 09:43
                                                    Ja prdl, wlasny kolega mnie sprzedal...
                                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 31.05.18, 09:43
                                                    A to przeciez on wkrecil mnie w dragsy.
                                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 31.05.18, 09:45
                                                    Jemu to bym jeszcze naszczal do mordy jak by mu cos sie stalo.
                                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 31.05.18, 09:49
                                                    Psycholog za to lezy mi becel!
                                                  • ktostakijakty1 Re: Mysli s 31.05.18, 10:35
                                                    Zglos mnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka