pkownacki 15.10.04, 21:35 ciekaw jestem czy ogladacie??podobno dosyc czesto sie tam moj dziob przewija a ja jeszcze nigdy jej nie ogladalem;)czy naprawde tyle osob ja oglada?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: telewizja Legionowska 15.10.04, 22:00 A my nic nie mamy... LOkalni nie sa zainteresownai tymi kolkoma blokami na Nowym Bukowcu ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: telewizja Legionowska 15.10.04, 23:20 pkownacki napisał: > ciekaw jestem czy ogladacie??podobno dosyc czesto sie tam moj dziob przewija > a ja jeszcze nigdy jej nie ogladalem;)czy naprawde tyle osob ja oglada?? tragedia na kólkach, sluzy mi tylko do jednego celu, mozna na niej ogladac polsat a twojego dzioba nie widzialem, bo rzadko trafiam na ten lokalny programik Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia tiaaa... 18.10.04, 07:32 no mam coś takiego w kablu ale chyba nie oglądam, jakoś mnie nie zachwyca ten programik a częstotliwość i pory jego nadawania są na tyle dziwnie ustawione żę i tak większość informacji wiem wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś