psychomaszyna 29.11.04, 20:37 Ledwo 2,3 posty na forum dziennie. Widać nikt o nim nie słyszał albo zagląda to samo grono osób. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patriszia ojojojojoj 30.11.04, 08:33 co ja na to poradzę że mam ostatnio urwanei głowy w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: Forum śpi 30.11.04, 08:48 Brawo dla tego Pana... Jesli ma tu byc wiecej postow takich jak jego to ja juz wole te 2-3 dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Forum śpi 30.11.04, 09:25 kwitkows napisał: > Brawo dla tego Pana... Jesli ma tu byc wiecej postow takich jak jego to ja juz > wole te 2-3 dziennie. > masz racje, tez tak wole:) bywalo i 100 postow dziennie ale w zwiazku z koncem roku prognozuje ze bedzie jeszcze mniej, bo ten okres jest dosc goraczkowy zarowno w pracy jak i w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: Forum śpi 11.12.04, 20:40 Dzis sobota. Czy tylko ja siedze w domu i pracuje na kompie? Czuje sie jakby tak bylo :(.Chyba trzeba trochę odpocznąć od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
grracjan Re: Forum śpi 11.12.04, 20:53 Nie tylko Ty siedzisz dzisiaj przed monitorem :). Dzisiaj jest czas na słuchanie Topu Wszech Czasów na Trójce, ale tylko do 22. Praca na komputerze poczeka do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki TOP Wszechczasów 12.12.04, 08:50 pamietam 1 Top Wszechczasow!!to bylo przezycie...od tego momentu zachorowalem na Pink Floydow:) (lepiej pozno niz wcale) po tych 11 TOPach to widac jakie piosenki sa ponadczasowe (na 1 TOPie znalazla sie np Mariah Carey-Without You) Odpowiedz Link Zgłoś
grracjan Re: TOP Wszechczasów 12.12.04, 16:41 Cały rok czekam na dzień, kiedy puszczana jest ta lista, ale samego Topu słucham dopiero od 4 czy 6 wydań. Jednak zestaw piosenek nie zawsze w pełni mnie przekonuje - dobrze, że nie ma już Mariah Carey, o której pisałeś, ale jak dla mnie za dużo jest tam Pink Floydów :), a nie ma np. Beatlesów, Santany, Hendrix gdzieś nisko, no i Queen jakoś mało... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Forum śpi 11.12.04, 21:51 blannka napisała: > Dzis sobota. Czy tylko ja siedze w domu i pracuje na kompie? Czuje sie jakby > tak bylo :(.Chyba trzeba trochę odpocznąć od pracy. heh jak Ci zazdroszcze ze mozesz spokojnie posiedziec przy kompie, ja wlasnie dopiero dotarlem do domku od klientow, a jeszcze nie koniec pracy....o jutrze nawet nie chce mi sie myslec:( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: Forum śpi 11.12.04, 22:43 helo:)) a ja właśnie wróciłam z Mazur, zjadłam po drodze pyszną rybke, obejrzałam łabędzie w Piszu...no i jestem spowrotem:))) pozdrowienia dla wszystkich nie mogących zasnąć:))) Odpowiedz Link Zgłoś