Dodaj do ulubionych

zboczeniec

04.11.13, 22:54
po Ząbkach grasuje ekshibicjonista/zboczeniec i obleśnie się obnaża, ostatnio widziany w okolicy Andersena
Obserwuj wątek
    • karolapiasek Re: zboczeniec 04.11.13, 23:13
      Często wychodzę tam z psem...jak przegonić takiego jegomościa? pieska mam niewielkiego:)

• nazir_brooklyn Re: zboczeniec 05.11.13, 07:58
        Wziąć kilku sąsiadów i zrobić z nim porządek.
      • dolorespromesas Re: zboczeniec 05.11.13, 21:06
        ja też mam małego psa, chyba najlepiej psa na ręce i spierda... ;) w dzień jak w dzień a wieczorem najlepiej nie szwędać się samej...
    • kociaczek22 Re: zboczeniec 05.11.13, 09:47
      To ja tez się wypowiem.
      Ja z kolei ma fajny widok na pana w bloku naprzeciw. Co ja sie naoglądam:-)
      Emocje skrajne: śmiech, strach (chodziłam na czworaka po podłodze we własnej kuchni), obrzydzenie, podziw.....och wiele ich było
      W momencie gdy już wyszedł na balkon ze swoimi potrzebami i zobaczył go mąż poczułam ulgę, bo do tego momentu wszyscy słuchali mnie z jakimś dziwnym niedowierzaniem:-)
      Oj dzieje się w tych naszych Ząbkach...
      • sibeliuss Re: zboczeniec 07.11.13, 07:48
        Jak się to skończyło?
    • freestella Re: zboczeniec 05.11.13, 10:12
      Kiedy był widziany? jak ubrany? młody, stary?
      • dolorespromesas Re: zboczeniec 05.11.13, 21:04
        wiek może ok 40, w płaszczu, widziany z tydzień temu
    • madameblanka Re: zboczeniec 05.11.13, 10:43

miałam nie fart spotkać się na Maczka z onanizującym się jegomościem, jeździł za mną a ja myślałam że szuka adresu tak krążył. W końcu podjechał do mnie (biegałam), stanął na pasie pod prąd, opuścił szybę i sobie robił dobrze...Facet ok 50 lat, z nadwagą.
      • wierny_1 Re: zboczeniec 05.11.13, 11:39
        a nie prościej zadzwonić po POLICJĘ czy Straż Miejską ???
      • aurelia_83 Re: zboczeniec 05.11.13, 19:16
        A jakim samochodem jeździ?I druga ważna sprawa jak się najlepiej zachować,co zrobić w takiej sytuacji?
        • wolverine_14 Re: zboczeniec 05.11.13, 21:11
          > co zr
          > obić w takiej sytuacji?

Odpłacić się pięknym za nadobne!
      • sibeliuss Re: zboczeniec 07.11.13, 07:49
        madameblanka napisała:

>
        > miałam nie fart spotkać się na Maczka z onanizującym się jegomościem, jeździł z
        > a mną a ja myślałam że szuka adresu tak krążył. W końcu podjechał do mnie (bieg
        > ałam), stanął na pasie pod prąd, opuścił szybę i sobie robił dobrze...Facet ok
        > 50 lat, z nadwagą.
        >
        Oczywiście byłaś tak oburzona, że na rejestrację nie zwróciłaś uwagi?
        • komisarz_ryba Re: zboczeniec 07.11.13, 15:58
          Ja słyszałam, że najlepsza metoda to takiego ekshibicjonistę wyśmiać i wyszydzić, nie wolno dać mu się zastraszyć czy pokazać swój strach - wtedy on osiąga swój cel. Najlepiej więc po prostu zacząć się głośno śmiać i żartować, z tego co pokazuje. Tak mnie uczyli w szkole, ale nie miałam okazji tego przećwiczyć. Chyba pójdę dziś w okolice Andersena, aby potrenować radzenie sobie z ekhibicjonistą w terenie.
        • madameblanka Re: zboczeniec 07.11.13, 16:43

"oburzona" to byłam jedynie faktem że stanął sobie na przeciwnym pasie nie zwracając uwagi na ruch, pobiegłam dalej i tyle. Fallusa w swym życiu widziałam nie raz więc nie sugeruj mi tu zaćmienia umysłu jakbym fiuta nie widziała. Telefonu nie miałam, biegałam ze stoperem. Samochód czerwony. Rejestracji i tak bym nie zapamiętała. Następnym razem biore komórkę.
        • wnerwionyzabkowianin Re: zboczeniec 09.11.13, 21:43
          Wysmiac go!!!!!!!!!!
    • 11111 Re: zboczeniec 12.11.13, 12:42
      Ech, fajnie macie - tylko pozazdrościć. U nas w Kobyłce to nawet zboczeńca nie ma. Ale może przyjadę do was z wizytą. Ciekaw jestem tylko czy przed facetami też się rozbiera?
      • damyk1 Re: zboczeniec 13.11.13, 09:49
        Latał i po Kobyłce po lasku przy Ręczajskiej w okolicach tego nowego bloku. Jak szukasz atrakcji masz już nie daleko do wawy, tam pewnie się znajdzie kilku więcej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka