pkownacki 06.04.05, 15:49 czy macie może pojęcie, co ma powstać w miejsce zburzonej biblioteki u Leszka?? pozdrawiam Szpaku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: zburzony leszek 06.04.05, 18:24 pkownacki napisał: > czy macie może pojęcie, co ma powstać w miejsce zburzonej biblioteki u Leszka?? > pozdrawiam > Szpaku oo..ale sie rozpedziles:) u Leszka to ksiegarnia:) to juz dwa lata temu mieli wyburzac ten caly ciag, ale bylo sporo "przepychanek" z tym zwiazanych ale widac wszystko juz jest ok, bo w calym ciagu poczynajac od najstarszej czesci, fotografa juz nie ma, w sklepie "po schodkach" brak informacji, chyba tylko naprawa obuwia dziala i lotto/kolporter. to tylko w kwestii rozpisywania sie......a co ma powstac? pawilon ale nie jestem pewien czy tylko handlowy czy handlowo-mieszkalny co bardziej mi sie wydaje prawdopodobne, moge sie Leszka podpytac jak go zobacze jutro. Wiem jedno ze po wybudowaniu nowego budynku Ksiegarnia wraca na swoje miejsce, oczywiscie ta przy 3maja bedzie nadal funcjonowalo jako filia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: zburzony leszek 07.04.05, 09:08 A to juz nie ma obu budynkow? Mialem zamiar cyknac pamiatkowe zdjecia, ale widocznie sie spoznilem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: zburzony leszek 07.04.05, 23:11 kwitkows napisał: > A to juz nie ma obu budynkow? Mialem zamiar cyknac pamiatkowe zdjecia, ale wido > cznie sie spoznilem. > tak, potwierdzam, jakas godzinke temu przejezdzalem i tak...pusto sie tam zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: zburzony leszek 27.04.05, 16:19 no juz pusto nie jest a praca wre, przejezdzajac dzis obok zobaczylem ze nieduzo im brakuje do stropu, a powierzchnia bedzie naprawde imponujaca Odpowiedz Link Zgłoś
korwin3 Re: zburzony leszek 27.04.05, 23:33 To pewnie do końca lata będziemy mieli nowego "Leszka" i ta część Rynku będzie wyglądała po ludzku. Zostanie już tylko jedna północna pierzeja na którą się nie da patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
adamus120 Re: zburzony leszek 28.04.05, 10:10 Za północną część też się zabrali - najgorsza rudera już rozebrana. Odpowiedz Link Zgłoś
misio_patysio Re: zburzony leszek 28.04.05, 11:29 nie możliwe, ktoś wreszcie się wziął za rynek? w mordę misia, no to niedługo będziemy wygladali jak ludzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ap4x4 Re: zburzony leszek 24.05.05, 15:14 A ja wiem co tam powstaje. Będzie to najwkększa na mazowszu AGENCJA TOWARZYSKA Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: zburzony leszek 24.05.05, 08:50 Oby księgarnia (wraz z dotychczasowym personelem)odrodziła się szybko. Wczoraj z konieczności zawitałem do filii. Jedna panienka zajęta księgowaniem kilku, co prawda olbrzymich rozmiarów, książek - nie reaguje. Druga równie młoda sprzedawczyni (na górze) patrzy w ekran komputera i już po kilku minutach informuje, że obsługuje tylko zainteresowanych podręcznikami. Trzecia osoba personelu -tym razem młodzieniec biegający z góry na dół i odwrotnie- na pytanie o jedno z dzieł klasycznych zrobił duże oczy sięgając w głąb pamieci. Nie znalawszy tam odpowiedzi spytał tę pierwszą panienkę, przeszkadzając jej w intensywnej pracy. Słysząc "chyba nie mamy" ewakuowałem sie z tego przybytku. W rynku obsługa nie była co prawda najmłodsza ale za to uprzejma, sprawna i kompetentna. Wracajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
misio_patysio Re: zburzony leszek 24.05.05, 15:05 jakiś miesiąc temu tam byłem (w filii), chciałem bratanicy kupić wkłady do segregatora z logiem lalki barbie, nie było, ale zostałem zapisany na listę miałem się zgłosić za kilka dni, zgłosiłem się i było. tylko że ja pracowałem w handlu i wiem do kogo można podjeść i jak zagadać żeby pilnie obserwującej ekran monitora osobie nie przerwać w bardzo ważnym pasjansie i żeby mnie nie zrugała. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: zburzony leszek 25.05.05, 08:46 misio_patysio napisał: > jakiś miesiąc temu tam byłem (w filii), chciałem bratanicy kupić wkłady do > segregatora z logiem lalki barbie, nie było, ale zostałem zapisany na listę > miałem się zgłosić za kilka dni, zgłosiłem się i było. tylko że ja pracowałem w > > handlu i wiem do kogo można podjeść i jak zagadać żeby pilnie obserwującej > ekran monitora osobie nie przerwać w bardzo ważnym pasjansie i żeby mnie nie > zrugała. Nie żebym zaraz szukał pomocy w tak trywialnych sytuacjach. Przedmiotowy wolumin trafił do rąk córki jeszcze tego samego dnia. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że nie wiedzieć czemu, prości pracobiorcy niekiedy prezentują żenująco niski poziom szacunku dla pracy, zaangażowania i kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: zburzony leszek 27.09.05, 17:37 pkownacki napisał: > czy macie może pojęcie, co ma powstać w miejsce zburzonej biblioteki u Leszka?? > pozdrawiam > Szpaku jak widac prace postepuja expresowo, rozmawialem z p.Leszkiem i podobno budynek ma byc oddany juz w listopadzie, pewnie wykonczenie i urzadzenie chwile tez zajmie Odpowiedz Link Zgłoś