Dodaj do ulubionych

zburzony leszek

06.04.05, 15:49
czy macie może pojęcie, co ma powstać w miejsce zburzonej biblioteki u Leszka??
pozdrawiam
Szpaku
Obserwuj wątek
    • e-legionowo Re: zburzony leszek 06.04.05, 18:24
      pkownacki napisał:

> czy macie może pojęcie, co ma powstać w miejsce zburzonej biblioteki u
      Leszka??
      > pozdrawiam
      > Szpaku

oo..ale sie rozpedziles:) u Leszka to ksiegarnia:)
      to juz dwa lata temu mieli wyburzac ten caly ciag, ale bylo
      sporo "przepychanek" z tym zwiazanych ale widac wszystko juz jest ok, bo w
      calym ciagu poczynajac od najstarszej czesci, fotografa juz nie ma, w
      sklepie "po schodkach" brak informacji, chyba tylko naprawa obuwia dziala i
      lotto/kolporter.
      to tylko w kwestii rozpisywania sie......a co ma powstac? pawilon ale nie
      jestem pewien czy tylko handlowy czy handlowo-mieszkalny co bardziej mi sie
      wydaje prawdopodobne, moge sie Leszka podpytac jak go zobacze jutro.
      Wiem jedno ze po wybudowaniu nowego budynku Ksiegarnia wraca na swoje miejsce,
      oczywiscie ta przy 3maja bedzie nadal funcjonowalo jako filia.
      • pkownacki Re: zburzony leszek 06.04.05, 20:14
        no bibiolteka tez tam byla;))
        • kwitkows Re: zburzony leszek 07.04.05, 09:08
          A to juz nie ma obu budynkow? Mialem zamiar cyknac pamiatkowe zdjecia, ale widocznie sie spoznilem.
          • e-legionowo Re: zburzony leszek 07.04.05, 23:11
            kwitkows napisał:

> A to juz nie ma obu budynkow? Mialem zamiar cyknac pamiatkowe zdjecia, ale wido
            > cznie sie spoznilem.
            >
            tak, potwierdzam, jakas godzinke temu przejezdzalem i tak...pusto sie tam zrobilo
            • e-legionowo Re: zburzony leszek 27.04.05, 16:19
              no juz pusto nie jest a praca wre, przejezdzajac dzis obok zobaczylem ze
              nieduzo im brakuje do stropu, a powierzchnia bedzie naprawde imponujaca
              • korwin3 Re: zburzony leszek 27.04.05, 23:33
                To pewnie do końca lata będziemy mieli nowego "Leszka" i ta część Rynku będzie
                wyglądała po ludzku. Zostanie już tylko jedna północna pierzeja na którą się
                nie da patrzeć.
                • adamus120 Re: zburzony leszek 28.04.05, 10:10
                  Za północną część też się zabrali - najgorsza rudera już rozebrana.
                  • misio_patysio Re: zburzony leszek 28.04.05, 11:29
                    nie możliwe, ktoś wreszcie się wziął za rynek? w mordę misia, no to niedługo
                    będziemy wygladali jak ludzie :P
        • ap4x4 Re: zburzony leszek 24.05.05, 15:14
          A ja wiem co tam powstaje. Będzie to najwkększa na mazowszu AGENCJA TOWARZYSKA
    • mike56 Re: zburzony leszek 24.05.05, 08:50
      Oby księgarnia (wraz z dotychczasowym personelem)odrodziła się szybko.
      Wczoraj z konieczności zawitałem do filii. Jedna panienka zajęta księgowaniem
      kilku, co prawda olbrzymich rozmiarów, książek - nie reaguje. Druga równie
      młoda sprzedawczyni (na górze) patrzy w ekran komputera i już po kilku minutach
      informuje, że obsługuje tylko zainteresowanych podręcznikami. Trzecia osoba
      personelu -tym razem młodzieniec biegający z góry na dół i odwrotnie- na
      pytanie o jedno z dzieł klasycznych zrobił duże oczy sięgając w głąb pamieci.
      Nie znalawszy tam odpowiedzi spytał tę pierwszą panienkę, przeszkadzając jej w
      intensywnej pracy. Słysząc "chyba nie mamy" ewakuowałem sie z tego przybytku.
      W rynku obsługa nie była co prawda najmłodsza ale za to uprzejma, sprawna i
      kompetentna.
      Wracajcie.

• misio_patysio Re: zburzony leszek 24.05.05, 15:05
        jakiś miesiąc temu tam byłem (w filii), chciałem bratanicy kupić wkłady do
        segregatora z logiem lalki barbie, nie było, ale zostałem zapisany na listę
        miałem się zgłosić za kilka dni, zgłosiłem się i było. tylko że ja pracowałem w
        handlu i wiem do kogo można podjeść i jak zagadać żeby pilnie obserwującej
        ekran monitora osobie nie przerwać w bardzo ważnym pasjansie i żeby mnie nie
        zrugała.
        • mike56 Re: zburzony leszek 25.05.05, 08:46
          misio_patysio napisał:

> jakiś miesiąc temu tam byłem (w filii), chciałem bratanicy kupić wkłady do
          > segregatora z logiem lalki barbie, nie było, ale zostałem zapisany na listę
          > miałem się zgłosić za kilka dni, zgłosiłem się i było. tylko że ja pracowałem
          w
          >
          > handlu i wiem do kogo można podjeść i jak zagadać żeby pilnie obserwującej
          > ekran monitora osobie nie przerwać w bardzo ważnym pasjansie i żeby mnie nie
          > zrugała.

Nie żebym zaraz szukał pomocy w tak trywialnych sytuacjach. Przedmiotowy
          wolumin trafił do rąk córki jeszcze tego samego dnia.
          Chciałem tylko zwrócić uwagę, że nie wiedzieć czemu, prości pracobiorcy
          niekiedy prezentują żenująco niski poziom szacunku dla pracy, zaangażowania i
          kompetencji.
    • e-legionowo Re: zburzony leszek 27.09.05, 17:37
      pkownacki napisał:

> czy macie może pojęcie, co ma powstać w miejsce zburzonej biblioteki u Leszka??
      > pozdrawiam
      > Szpaku

jak widac prace postepuja expresowo, rozmawialem z p.Leszkiem i podobno budynek
      ma byc oddany juz w listopadzie, pewnie wykonczenie i urzadzenie chwile tez zajmie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka