pkownacki 12.06.05, 21:10 juz za 6 dni 18 czerwca prawie caly powiat bedzie sie bawil 20.30 w Nieporecie - Wilki 21.30 w Wieliszewie - Trobi Kombii a chyba przez caly dzien koncerty rockowe w Legionowie.. gdzies sie wybieracie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkownacki Re: imprezowy weekend 13.06.05, 07:37 tez bym wolal byc gdzies na majowce czerwcowej:) ale sluzbowo bede na Kombii Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski.marcin Re: imprezowy weekend 13.06.05, 08:30 kombi byłem w niedzielę w Nowiaku gdzie grało Kombi i było świetnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: imprezowy weekend 13.06.05, 14:16 jak sie kombiak Skawinski wypowiadal w TV to mowil, ze bedzie wystepowal pod Warszawa..ale w Opolu to spiewal ze 100% playbacku, a jak bylo w Nowiaku?? Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski.marcin Re: imprezowy weekend 14.06.05, 09:08 Wiesz trudno mi mówić o tym bo po prostu nie zwróciłem uwagi czy Skawiński miał widzów z Nowiaka i okolic w takim samym poważaniu jak w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: imprezowy weekend 19.06.05, 07:55 i jak po imprezowym weekendzie?? gdzie sie bawiliscie?? ja sluzbowo bylem w Wieliszewie i promowalem program w ramach inicjatywy Equal ale juz o 21 nie mialem sily zeby zostac na Trąbi--podobno bylo niezle?? A jakie wrazenia maja Ci, ktorzy wybrali KSU lub Nieporet?? Odpowiedz Link Zgłoś
oche Re: imprezowy weekend 19.06.05, 12:05 kombi bomba na żywo bez żadnyh playbeków Odpowiedz Link Zgłoś
bezlacznik Re: imprezowy weekend 19.06.05, 15:10 jakoś ciężko mi uwierzyć, że to było bez playbacku... Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: imprezowy weekend 19.06.05, 17:55 w Nowym Dworze, tydzien czy dwa tygodnie temu (ach ta pamiec... :) ) Kombii gralo na pewno bez playbekow i tez bylo super. Niestety sesja za pasem i nie bylo czasu nigdzie wybrac sie w ten weekend. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: imprezowy weekend 19.06.05, 15:51 pkownacki napisał: > i jak po imprezowym weekendzie?? > gdzie sie bawiliscie?? > ja sluzbowo bylem w Wieliszewie i promowalem program w ramach inicjatywy Equal > ale juz o 21 nie mialem sily zeby zostac na Trąbi--podobno bylo niezle?? > A jakie wrazenia maja Ci, ktorzy wybrali KSU lub Nieporet?? napewno bylo glosno, w legionowie na aviotexie mozna bylo uslyszec jakie kawalki grali, fajne takze byly fajerwerki w nieporecie, niestety nie udalo mi sie dotrzec na ksu do legionowa, czego zaluje Odpowiedz Link Zgłoś