e-legionowo 07.10.05, 10:33 W nocy koło bloku w ktorym mieszkam przyjaraly sie 4 samochodziki, ciekawe czy przypadek czy ktos temu pomogl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: Nocny pożar 07.10.05, 10:46 a widzialem dzis rano czerwonego Golfa II ze spalonym bokiem, ale caly czas jechal :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Nocny pożar 07.10.05, 11:00 jak znam zycie to samozaplon mozemy wykluczyc :) porachunki... odszkodowanie... albo co... dajcie spokoj co to sie na swiecie wyrabia lepiej nic nie miec i spac spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Nocny pożar 07.10.05, 11:18 a poważnie, to prawda, bo jak się coś ma (cokolwiek, nie żadne tam luksusy) to chyba na strzeżonym osiedlu trzeba mieszkać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ala261 Re: Nocny pożar 07.10.05, 16:13 nie 4 sam.tylko 3 i nie był to samozapłon na 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Nocny pożar 07.10.05, 16:36 ala261 napisała: > nie 4 sam.tylko 3 i nie był to samozapłon na 100 %. no coz moje info pochodzi od tych co gasili a chyba do 4 potrafia liczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala261 Re: Nocny pożar 07.10.05, 16:49 no coz jednen z tych samochodów był mój i stałam tam całą akcję wiem tez do 3 zliczyć potrafie.I pewnie powiedzieli Ci tez ,ze to był samozapłon??{a zreszta to co oni mogą innegopowiedziec} Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Nocny pożar 07.10.05, 16:54 ala261 napisała: > no coz jednen z tych samochodów był mój i stałam tam całą akcję wiem tez do 3 > zliczyć potrafie.I pewnie powiedzieli Ci tez ,ze to był samozapłon??{a zreszta > to co oni mogą innegopowiedziec} przykro mi bardzo ze jednym z tych samochodow byl Twoj, ale chyba niepotrzebna ta insynuacja na koncu Twojej wypowiedzi, bo to raczej okresla szczegolowa ekspertyza a nie strazacy na akcji gaszacy pozar Odpowiedz Link Zgłoś
ala261 Re: Nocny pożar 07.10.05, 17:31 hm...szczegółowa ekspertyza....no cóz ,wiem,ze być musi,ale wiem też duzo innych rzeczy bo mieszkam w tym bloku i znam osobiśćie tego komu samochod sie spalił i stąd smiem twierdzić,ze nie był to samozapłon.Nie moge z wiadomych przyczyn nic więcej tu napisać. Odpowiedz Link Zgłoś