picassa 15.11.05, 17:48 Poszukuje filmu Z.F. "Skurcz" pt."Sum tak zwany olimpijczyk". Czy ktos moze mi w tym pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
picassa Re: poszukiwany film 21.11.05, 00:08 Już mi sie udalo tem film sciagnac.Dziekuje bardzo za pomoc.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: poszukiwany film 16.11.05, 13:41 mysle, ze na www.skurcz.robbo.pl jest link do ftp i stamtad sciagnij sama, badz z pomoca przyjaciol sumiasty film. a sa tam rowniez pozostale filmy w tym Bandziorno :) Odpowiedz Link Zgłoś
zakkahletz A wiecie, że ... 16.11.05, 21:27 ... Grzesiek Paraska, jeden z filarów Skurcza, gościł wiele lat temu u mnie na chacie w Legionowie? :) keechaczu napisał: > mysle, ze na www.skurcz.robbo.pl jest link do ftp i stamtad sciagnij > sama, badz z pomoca przyjaciol sumiasty film. > a sa tam rowniez pozostale filmy w tym Bandziorno :) Odpowiedz Link Zgłoś
picassa Re: A wiecie, że ... 21.11.05, 00:10 to gratuluje;) za znam Krzysia Zelazka :) i tez u mnie goscil w Legionowie:) hihihi to juz chyba polowa zespolu "Skurcz " byla w naszym miescie ;) Odpowiedz Link Zgłoś